Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAKKERMANN
csendes tag
City Interactive? xD
Akkor lesz megint egy Rossz PC Játékok epizód. -
Rayyy
senior tag
Emán fjúcsör he. Amúgy nekem is tetszik... és ahogy már említették előttem, a Hard Reset is jó lett. Egyszerű és szórakoztató.
-
gekkoXT
senior tag
én nem játszottam még sosem konzolon fps-t, de az erről szóló videóktól mindig ilyen fura klausztrofóbiás érzésem van, ahogy gumiszalaggal kikötött módon síkokban mozdul a célereszt
-
Taranti
senior tag
Igen, nekem is a kb. a 10. képkocka után a "DOOM akárhány" érzésem támadt. Arra lennék kíváncsi, hogy a bal felső sarokban a "score" kijelző tudja-e kezelni a lebegőpontos számokat, mert lehet, hogy egy idő után szükség lesz rá...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem lesz ez olyan rossz szerintem
Nekem tetszik (jöhetnek a fikázós kommentek
)
-
XuChi
addikt
Ejjejjjejjj City interactve. Nem csalódtunk a szakmai tudásotokbam. Ismét egy ragyogó munka gyümölcsét láthatjuk. Inkább nem kéne eröltetnetek a programozást.
-
-
Lei559
tag
válasz
Plazmacucci #7 üzenetére
Igen.. lényegében én is erre gondoltam.. csak nem akartam ennyire kegyetlen lenni..
Végül is valakik azért csak munkát fektetnek ebbe a Doo.. na mind1 is
-
danih
veterán
AI-ról vagy jót, vagy semmit...
-
Várjuk ki a végét hogy milyen lesz
-
-
Lei559
tag
válasz
WhiteWalker #5 üzenetére
Igen.
Bár mondjuk néha nem is kell más az embernek csak menni és "gyakni. De ha megnézed a konkurenciát FPS téren akkor ez így kevésnek tűnik. Még akkor is ha ez nem is igazán egy next-gen game. -
Lei559
tag
Elvagyunk látva rendesen FPS gamekkal.. de valahogy ez az "egy személyben lezúzunk egy egy egész alien kolóniát" stílus már nem trendi szerintem..
-
Xaels
félisten
válasz
WhiteWalker #2 üzenetére
Szerintem a grafikával nincs sok gond, a CE3 teszi a dolgát rendesen, de amit a City-nek kellett volna hozzáadni na azzal vannak gondok.
-
Xaels
félisten
Mondjátok, hogy ez valami mobilplatformra készült játék. Nagyon gagyi, már nem a grafika...
Új hozzászólás Aktív témák
gp 3 percnyi gameplay érkezett a játékból.
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest