Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAKKERMANN
csendes tag
City Interactive? xD
Akkor lesz megint egy Rossz PC Játékok epizód. -
Rayyy
senior tag
Emán fjúcsör he. Amúgy nekem is tetszik... és ahogy már említették előttem, a Hard Reset is jó lett. Egyszerű és szórakoztató.
-
gekkoXT
senior tag
én nem játszottam még sosem konzolon fps-t, de az erről szóló videóktól mindig ilyen fura klausztrofóbiás érzésem van, ahogy gumiszalaggal kikötött módon síkokban mozdul a célereszt
-
Taranti
senior tag
Igen, nekem is a kb. a 10. képkocka után a "DOOM akárhány" érzésem támadt. Arra lennék kíváncsi, hogy a bal felső sarokban a "score" kijelző tudja-e kezelni a lebegőpontos számokat, mert lehet, hogy egy idő után szükség lesz rá...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem lesz ez olyan rossz szerintem
Nekem tetszik (jöhetnek a fikázós kommentek
)
-
XuChi
addikt
Ejjejjjejjj City interactve. Nem csalódtunk a szakmai tudásotokbam. Ismét egy ragyogó munka gyümölcsét láthatjuk. Inkább nem kéne eröltetnetek a programozást.
-
-
Lei559
tag
válasz
Plazmacucci #7 üzenetére
Igen.. lényegében én is erre gondoltam.. csak nem akartam ennyire kegyetlen lenni..
Végül is valakik azért csak munkát fektetnek ebbe a Doo.. na mind1 is
-
danih
veterán
AI-ról vagy jót, vagy semmit...
-
Várjuk ki a végét hogy milyen lesz
-
-
Lei559
tag
válasz
WhiteWalker #5 üzenetére
Igen.
Bár mondjuk néha nem is kell más az embernek csak menni és "gyakni. De ha megnézed a konkurenciát FPS téren akkor ez így kevésnek tűnik. Még akkor is ha ez nem is igazán egy next-gen game. -
Lei559
tag
Elvagyunk látva rendesen FPS gamekkal.. de valahogy ez az "egy személyben lezúzunk egy egy egész alien kolóniát" stílus már nem trendi szerintem..
-
Xaels
félisten
válasz
WhiteWalker #2 üzenetére
Szerintem a grafikával nincs sok gond, a CE3 teszi a dolgát rendesen, de amit a City-nek kellett volna hozzáadni na azzal vannak gondok.
-
Xaels
félisten
Mondjátok, hogy ez valami mobilplatformra készült játék. Nagyon gagyi, már nem a grafika...
Új hozzászólás Aktív témák
gp 3 percnyi gameplay érkezett a játékból.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest