- Házimozi belépő szinten
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franky74
aktív tag
Helló!
Kipróbáltam, mikor ingyenessé vált a játék.
Csapattagokat keresek, zombi öléshez: p3rz3qt0r néven vegyetek fel!! -
lofagi
addikt
Nincs valami hely ahol többen lennének akik játszák ezt? Komolyabb körökre csak rendes kommunikációval van értelme menni, de senki nem nagyon játsza ezt. :\
-
cellpeti
nagyúr
válasz
CptAdamica #18 üzenetére
sziasztok!
pont ezen agyaltam tegnap. Valve sajnos nem igazán fejleszti, illetve amit írtál ennek jó a graffja, míg a L4D és L4D2-nek szépen fogalmazva is XAR
-
CptAdamica
veterán
Kipróbáltak és meglepően szórakoztató. Igaz nagyon hajaz a L4D-re, de hát jótól lopni nem bűn, a Valve meg úgy is leszarja a szériát.
Amúgy a grafikája is meglepően szép.
-
Medocsabi
addikt
Annyira kiváncsi lennék egy statisztikára, azok között akik nyígtak hogy soha az életben nem fognak Epic store-t használni, hányat vett meg kilóra az oldal az ingyenes játékokkal!
A játék nekem nem tetszett(ahogy öregszem úgy leszek egyre válogatósabb na), de ingyen azért érdemes tenni vele egy próbát annak akinek nem volt még meg.
-
2 dolog :
1, hete vettem meg a játékot erre ingyenes lett 2 napja még bosszankodtam erre ma vissza utalta a pénzem az epic games minden féle komment nélkül wow + pont epicnek.
2, tök jó fejek hogy ezt a játékot ingyenessé tették mondjuk 35 dodot baromira nem ér szerintem.más:
Számomra nagyon kevés a tartalom , 100* végig menni ua. azon a pályán meg hát nem az én stílusom. -
Prof
addikt
Nem tudom sose ertettem mi a jo a zombi tomeggyilkos jatekokban baromi butak, rondak es nulla kihivast jelentenek...
-
cellpeti
nagyúr
nyomja valaki a játékot multiba?
-
GodGamer5
addikt
Az Epic megint megmutatta!!!
-
MageRG
addikt
Ez gondolom jobb mint a film.
-
Az elejen eleg rossz szemmel neztem hogy mi a fenenek jon meg egy online store amikor mar full telitett a piac de ezek tenyleg nagyon jofejek.
-
Joccc07
addikt
Elég jó. Én meg a megjelenés idején vettem. Akkor kicsit szegényes volt tartalomra de mostanra már összeszedte magát. Érdemes beszerezni.
-
C64
őstag
EPIC Game
thx
-
GodSied
csendes tag
Ajánlom mindenkinek! Nagyon pörgős kis játék.
És szerintem jól is néz ki -
- = Zk = -
félisten
milyen boldogok lehetnek most a játék készítői/fejlesztői
-
Wow, sosem gondoltam volna, hogy ilyen hamar ingyen adják!
Épp gondolkodtam rajta, hogy be kéne szerezni, de így még jobb! Köszi Epic!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest