Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
No szépen lassan mindent megkap a kis öcsike a bátyuskájától!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
xtremez
aktív tag
Média lejátszó funkciókat mikor óhajtanak bemutatni/kiadni "ésatöbbi" ?
Elég gyenge a fícsőr lista a verziószám ugráshoz képest. Ms ebben most jobban teljesít. -
Nescafé
őstag
Arról nincs pontosabb info hogy mikor jön a 2.0 ?
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Such functionality, so excited, wow!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Raysen623
addikt
Tudnám kinek kell egy ilyen rusnya animált háttér...valami normálisabb nincs? Remélem lesznek hozzá letölthető témák.
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Sirandrish
legenda
Hát ez konkrétan nekem sem kéne, de az ötlet szerintem szuper és faja
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nonsen5e
addikt
válasz Sirandrish #11 üzenetére
Hát ezek a mostaniak ocsmányak, de szerintem ez igenis szép és stílusos: [link]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
zsigus
őstag
válasz Sirandrish #13 üzenetére
Egy borús estére: [link]
-
-
Raysen623
addikt
Az ötlettel nekem abszolút nincs bajom! A videón látható verzirossztól irtózom...egy jó Star Trek-es vagy Star Wars-osnak örülnék....
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1Tb
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB (CFI-2016), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Alig használt Nintendo Switch Lite eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest