Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gomez86
őstag
De továbbra is úgy gondolom hogy ez nem a pénzéhesség terméke.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Youri
veterán
A kinecthez van amit láthatóan csőlátással készítettek. Ezért kiegészítőre van szükség. Ennek a dobozán pedig rajta lesz, hogy for Microsoft Xbox 360 kinect stb. Minden szó mögött bekarikázott R betűvel, vagy felső indexben levő TM betűszóval. mobilon nem tudom leírni ezeket a speckó karaktereket Ez pedig már pénzébe kerül a gyártónak, a microsoft felé.
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Gomez86
őstag
Nem lesz jogdíjas. Ha tényleg M$ akarna pénzt csinálni belőle, akkor ő árusítaná MS felirattal, és méregdrágán adná mint minden kiegészítőjüket. Én nem azt mondom hogy nem pénzéhesek, csak azt hogy semmi közük nincs ehez a termékhez
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
R1c0
csendes tag
-
Youri
veterán
Ez jó. Vegyél egy lencsét a kinectre, és akkor elég neki a kisebb hely... M$, én így szeretlek
(#4) nsrking: vagy állítható lenne, de így jobban lehet kaszálni
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
mephi666
nagyúr
miért? kordonvédő kordon után már nem lepődök meg semmi ilyesmin
egyébként a kinect vásárlásától engem speciel a helyigény tántorít el... 4x5m-es a szoba, ahol a tv-vel szemben van a franciaágy... a kettő között kb bő 2méter szabad hely lenne a kinect-re (szélességben több) és félő, hogy szűk lenne ...ilyen megfontolásból nem lenne hülyeség ez a lencse (csak hát még mindig félni lehet attól, hogy összeverjük egymást, esetleg lerúgjuk a tv-t)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
nsrking
senior tag
kiegészítőhez rendelhető kiegészítő! jól hangzik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest