- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wikings2
őstag
Ha nem lennének ezek a nagyobb bemutatóshow-ok is kint lennének a játékok a polcokon egy idő után. Nem értem miért nagy melodráma ez most
-
Jander
senior tag
Szerintem a játékosokat igenis érdekelné pár jó játék, esetleg box exkluzív cím, de jelenleg semmi sincs. Jön egy kicsit izzadtság szagú Gears meg egy iszonyat Fable. Halo 4-ről már mindenki tud azt nem kell reklámozniuk. Multiplatform címek úgyis kint lesznek saját kiadóval. Sajnálom, hogy túlzásba viszik a multimédia frontot meg ezt a barom kinectet. Azóta nem hallani semmi igazán jó 1st party cuccról...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
papírzacskó #5 üzenetére
Előre bejelentik a cégek, hogy lehet-e számítani az ő jelenlétükre...
-
papírzacskó
csendes tag
Honnan lehet tudni, hogy kik lesznek kint?
-
TESCO-Zsömle
titán
Én se leszek kint egyiken se. Ne is keressetek...
-
M3Ny3'T
senior tag
Gondolom azért, mert mindenki az új boxra számít, más nem érdekli az embereket perpillanat. Ezért nem is állnak a közönség elé még 2 évig, mert addig még jó a 360.
-
Gergosz2
veterán
E3-on is kínszenvedés volt a bemutatójuk, gondolom mégegszer nem akarják előadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest