Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
A családban (és ismerettségi körben) nagyon sokan megnézték 7 és 57 év között... Eddig senkitől sem hallottam vissza, hogy bármi gondja lett volna a film nézése során... Eddig.
Na nem úgy a Kémkölykök 3D-nél... Ott eleve a film is úgy volt, hogy 10-15 perc 3D, majd szemüveg le, 5-10 perc pihenés, szemüveg vissza... És mégis mindenki kikészült. Ez azért nagyságrendekkel elmaradottabb technika volt...
-
Televan74
nagyúr
Még nincs akkora piaca a 3D -nek. Még drága technológia. De majd egyszer a messzi...messzi...galaxisban.....
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
atike
nagyúr
Ha az Avatar-ban látszott megoldással csinálják akkor nagyon is van. Hosszú film, és mégsem tűnt fel a szemüveg használata. Plussz a látvány odaver, de nem kicsit....
-
hudyfiu
senior tag
A jövő mindenképpen ez lesz.
Mindent 3D-ben fognak nyomni csak kb 1 év alatt meg is unják az emberek.
Legalábbis én már meguntam pár 3D/IMAX mozi után. -
BloodyEddie
őstag
Ha megfizethetők és szemkímélők lennének az eszközök hozzá, egyértelműen lenne piacuk.
Már a Trackmaniát is szerettem 3D-ben piros/kék papírszemcsivel
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Ps4 pro 1Tb, 3 játékkal és tartozékokkal
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Retro pakk (akár külön is!)
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest