Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
asvald
senior tag
nagyon ott van a graf és a hangulat , bár nem tudom mit tud majd a vh1 felmutatni!
-
Ragnar_
addikt
válasz
CptAdamica #75 üzenetére
Lehet, hogy valóban azoknak voltak irreális elvársai, akik legalább egy SW skines Battlefieldre számítottak..
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
válasz
CptAdamica #73 üzenetére
"Egy árkád lövölde és kész, a star wars univerzum sem összetettebb" Ezért néhány sikeresebb szerepjátékot sem lehetne SW univerzumban felépíteni ugye ? Mindegy amúgy ez nem az a topic.
-
Ragnar_
addikt
válasz
killer095 #66 üzenetére
És ha pont annyi tartalom lesz BF1-ben, mint Battlefrontban volt ? Ha elmegy belőle 10 millió úgy is, a játék másik fele meg jöhet dlcbe akinek esetleg kell
Mondjuk Battlefrontban az volt a fő probléma, hogy nagyon le lett egyszerűsítve, itt legalább a játékmenet (squadok, kasztok, használható minimap) elemek azért valamennyire biztosak.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz
killer095 #68 üzenetére
Minden ultra, vsync on, általában tartja a 60 fps-t.
Szerverfüggő amúgy, meg a ködös/esős pályán néha beesik 50 körülire.
De ez valószínűleg javulni fog még, szóval akinek hasonló kártyája van és elég neki a 60 fps, az max grafikával tudja tolni majd....ha akarja.
Én amúgy VGA-t cserélek ősszel (1070), de nem azért, mert gond lenne a 290-el, megy az szépen.san01: bízom benn, hogy a most fanyalgóknak is bejön majd a játék és legalább olyan szép karriert fog befutni, mint a BF3/4...vagy akár a BC2, még ott is simán találok szervert, pedig nem mai játék.
Szerk.:
killer095: természetesen full hd felbontáson, a 4K képeket amikor csináltam, ott még a 30 sem volt meg mindig.
Csak a képek kedvéért kötöttem rá a pc-t a tévére.[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
-
sixpak
nagyúr
válasz
Raysen623 #65 üzenetére
Milyen drámai hibákra gondolsz a Battlefield kapcsán?
Battlefront-ot ne keverjük ide , az nem BF...éppen elég baj, hogy 60 euróért rendeltem elő, de 100 órám sincs benn.
Most már több mint egy hete tolom az alpha-t, kifejezetten kellemes a játék, élvezetes, nagyobb hibákkal nem találkoztam....ja, és valóban gyönyörű. -
Raysen623
addikt
Én speciel elegendő BF-en vagyok már túl legális vásárlás útján (ezt csak neked), de nem látok mást mint a színvonal erős esését és az igénytelenség erőltetését, amit a grafikával akarnak eltakarni. Nem véletlenül voltam open beta-n a Battlefrontnál is, és igen ezt is meg fogom nézni. Azonban engedd meg nekem, hogy a közelmúlt drámai hibái miatt kétkedésemet fejezzem ki a projektel kapcsolatban.
-
a.sebi
őstag
Úgy imádom hogy a profi vadállat gémerek akik videókártyákra ejakuálnak, folyamatosan mindent fikáznak! Mert azt hiszik így hogy valamit kritizálnak , feljebb való szakértői lesznek a műfajnak! Ügyik vagytok , ti mindent tudtok ! Ti vagytok a legjobb és legnagyobb gamerek! Én azért megvehetem?
-
Lacee1986
senior tag
Brutálisan jól néz ki ez a játék, talán a Battlefield 3 volt az utoljára ami ekkorát ütött számomra.
Edit: Nah meg a Witcher 3.
[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
-
törölt tag
néhol tisztára cod2 érzésem volt . tényleg
Gépigény van e már ?
GTX660 mit fog szólni hozzá ?
( szerk: látom pont a minimumot megüti
)
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
Szerintem aki szerint ez a legszebb annak ízlésficama van. Szimplán szénné effektezett játék, mint egy kifestett ringyó, olyan. Egy-két jelenetben iszonyat túl van tolva a HDR, rövid távolságon az árnyékok helyett csak fekete pacákat látni. A geometria meg teljesen átlagos, semmit nem látok amitől el kéne ájulnom. A Dishonored 2 sokkal jobban néz ki. Dehát kinek a pap, kinek a paplan.
-
sixpak
nagyúr
válasz
sz.atesz89 #46 üzenetére
Én már megszoktam, tizenvalahány óra játék után.
-
sz.atesz89
tag
Még mindig azt mondom hogy a bemondó nőnek a hangja túl olyan gép hangnak tűnik. Vagy modernnek a játékhoz képest, mintha 1 robot mondaná. Nem passzol a játék hangulatához.
-
cyberkind
félisten
Szóval akkor a SW: BF után még szebb lesz és még üresebb, jó az irány.
[ Szerkesztve ]
-
zovifapp111
senior tag
Bitang jól néz ki a fekete-fehér kontraszttal meg a fakó színekkel!
-
Xaels
félisten
Magam részéről szemezgettem vele, de engem valamiért a botok nagyon felhúztak az első részben. Illetve a Titanok sem mindig úgy sültek el számomra mint kellett volna. Itt biztos kivárok mielőtt beleugrok majd.
A BF1 meg nálam előrendelős, csak hát a Deus Ex-et is meg kéne venni és a 2 együtt sok, nagyon bejött a Domination mód. Lenne benne még klasszik S&D és sírnék a boldogságtól annyira felidézte a régi szép emlékeket és mindehhez társul ugye a Frostbite motor.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dr. Akula
félisten
"A Battlefield 1 lesz az egyik legszebb FPS játék a piacon"
Remélem is, mert várós. inkább legyen "when its done" a megjelenési dátum, csak minőséget kapjunk.A Stalker 2-ről van már valami hír? Állítólag a Lost Alpha annyira bejött a GSC führerének, hogy dezowave-et megbízta az elkészítésével. Legalábbis pletykaszinten ez terjedt anno. Van ennek valami alapja?
[ Szerkesztve ]
-
Szépnek szép, kíváncsi vagyok rá. Azért egy BF2143-nak jobban örülnék
-
Xaels
félisten
válasz
flashpointer #35 üzenetére
Hardcore mód...
-
killer095
őstag
Az Arma eléggé szépen is tud kinélzni adott HW-el a zsebben! Azt még hozzátenném hogy igen komoly gondolkozást igényel Armában pl csipázni, mert nem osztogatnak fejeseket csak ugy, és bizony nehéz! Realisztikus, és annak is meg vannak a fanjai joggal!
Egy lapon nem említhető a 2 game, az egyik casual arcade, a másik szimulátor! Már egy helikopter, vadászrepülő vezetése sem menne casual playernek egyből, csak tanulás után!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
captainm
tag
Én kaptam meghívót és azt kell mondjam már most nagyon bejön a játék
. Sajnos vannak még benne bőven bugok és hibák, de hát ettől alfa teszt
.
-
bivalyolo
őstag
Nekem ez a kifulladás nélküli futkorászás nem jön be igazán a mostani részekben. A 2-ben ugye még a páncélhoz volt kötve a sprint de ezekben az újabb bf-ekben korlátlan ideig lehet futni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem lehet. 2 hullámban küldtek ki véletlenszerűen kulcsokat pc-re és konzolokra. Elvileg jövő héten lesz még egy hullám amikor küldenek még meghívókat, de ez még nem hivatalos egyelőre.
A zárt alfa július 19-ig tart, utána valamikor jön a nyílt béta, amelyre kaphatsz korai hozzáférést, ha fel vagy iratkozva Battlefield Insiderre és kiválasztanak.
-
Janoo_07
aktív tag
Zárt alfára lehet még valahogy kulcsot szerezni?
-
törölt tag
Ez nem igaz, mert függ a felszereléstől. A mellényeknek, sisakoknak különböző ballisztikai védelme van és ha a sisakot, mellényt találják el, eleinte csak a becsapódás ereje sebez kis mértékben, míg ha puszta bőrt talál a lövedék az nyílván behatol, roncsol. Lábba, karra kaphatsz 1-2-t, de a fejtalálat még kispisztolyból is halálos. Illetve gellert is kaphat mellényről a golyó. Persze ez kaliber függvénye. Egy 5.56-os NATO kisebb tömegű, lassabb míg egy .50 nem kérdez, keresztül megy 2-3 emberen is.
Amúgy ARMA-t nem a grafikájáért játszák.(#24) orichalcos: Az ARMA pont amiatt jó, hogy úgy játsszod ahogy akarod (mert ad rá lehetőséget, a nagy map adott). Lehet több osztagra osztva, terv alapján csinálni küldetéseket PvP vagy PvE, vagy szórakozni (pl. egy Epoch szerveren, tipikus openworld-sandbox-zombiapokalipszis-survival módban). Persze a komolyabb fizika szimuláció miatt összetettebb de éppen ez is legalább annyira jó, mint rohanni és darálni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szép meg minden, de multis, szal úgyis alacsony részletességen fogja játszani a többség.
Ill. ahogy előnyösebb.
Fű, füst meg ilyeneket alap, h leveszi az ember. Meg kb. minden extra effektet. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
flashpointer #22 üzenetére
Ahogy már többen is írták, a BF soha nem volt szimulációs játék, szóval túl sok köze nem lehet a valósághoz.
(#23) bob.zxr
Pont ez a gond. Az ilyen túlságosan is részletes/realisztikus dolgok miatt nem lesz soha annyi játékos egy ArmA-ban, mint egy új BF-ben. Egyszerűen ezek túl bonyolult dolgok egy átlag usernek, akik játszani szeretnének, élvezni amit csinálnak, és nem a vérhardcore dolgokkal foglalkozni. Teljesen más világ. (de elismerem van létjogosultsága bizonyos körökben)
(#25) ayy_lmao
...és akkor vissza is térhetünk a 2. hsz-ben linkelt videómhoz.
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
Nem, ez egyáltalán nem igaz. Egyáltalán nem célom a Battlefield szériát támadni, hiszen nem ugyanaz a kategória a kettő, azért válaszolok mert ez nettó baromság amit írtál.
Mitől realisztikusabb az Arma? Olyanoktól, mint:
- Először is, a csata nem egy kis pályán zajlik, hanem többszáz négyzetkilométeren, ami szabadon bejárható. (max. 500 x 500 km !)
(konkrétan pl. Altis 270 km2)
- a föld nem vízszintes, hanem a valóságnak megfelelően görbe (mivel nagyon nagy a terület)
- a dinamikus időjárásnak megfelelő, max több kilométer látótávolság (max 40km!)- idő szimuláció (korrekt éjszaka / nappal a dátum szerint) és dinamukis időjárás (aktuális szélnek, esőnek megfelelő módon terjed pl a füst)
- A nagy terület miatt szükséges a tájékozódás
- GPS koordináták
- távolság mérés térképen és a "valóságban"
- Tájékozódás csillagok alapján
- Oldalmetszés végrehajtása térképpel
- Relisztikus eltolódás távoli robbanás esetén a fény és hang között, ennek megfelelően távolságbecslés hajtható végre számolással- alakzatok, tűzparancsok
- A harc felvétele realisztikusabb távolságokon zajlik (több száz méter is lehet)
- Nem lézerrel lövöldözik az ember, a lövedékeknek esése van, és hat rájuk a szél is, ennek megfelelően kell irányzékot állítani az adott fegyveren, és előretartást is kell alkalmazni szél és mozgó cél esetén.
- Rendes lőballisztika van a játékban, amit a battlefield videóban látunk a tüzérség esetén lövedék esést, az konkrétan nevetséges. (gravitáció, légnyomás, páratartalom, légellenállás, Coriolis-erő !)- a cipelt súly mértékének megfelelő fáradás, futás, mozgás korlátozása
- IED (Improvizált robbanó eszközök) szimuláció
- Beépített AAR (Bevetés utáni kiértékelés)
- légi eszközöknél szimuláció módban relisztikus fizika (pl. vortex ring)
Ennyi jut eszembe, ettől sokkal, sokkal több van. Egy részük nem elérhető az Arma ban (pl IED és AAR), de minden amit az engine tud benne van (pl lőballisztika). Nem hiába használja több hadsereg is kiképzésre a nem játékként forgalmazott, teljes verziót (Virtual Battle SPace)
A gond egyébként ott van, hogy egyszerű pistike azt sem tudja hogy ezek nagyrésze mi, így nem is érzi hiányukat, és könnyen be lehet neki magyarázni hogy mi az ami realisztikus.
[ Szerkesztve ]
-
flashpointer
őstag
Kicsit sem természetellenesen fénysebességűek a karakterek +ahogy ott rohangálnak meg rángatóznak/oldalazgatnak hogy nehezebb legyen eltalálni őket...
Egy akkori repülő a videókon látható első manőverben összecsuklott volna a tankok mai mozgását megszégyenítő manőverezőképességéről nem is beszélve.
A hud plusz felugró szövegek hogy headshot +100xp meg már fel sem tűnik a pörgő feliratok mellett.
Szóval a szokásos recept ww1 skinnel nehogy még a végén köze legyen a valósághoz. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Luck Dragon #20 üzenetére
Hivatalos gépigény még nincs, az alfa gépigényéről a Battlefield 1 topikban írtak a játékosok.
-
Gondolom a gépigényéről még nem lehet tudni semmit igaz?
-
Gainka
őstag
Nagyon adja a hangulatot! Ez állat lesz.
-
DonP666
csendes tag
Régen játszottam ezzel a szériával. 4 éve leragadtam másnál. Elképesztő, hogy hova fejlődött még ezóta is a grafika.
-
tatararpad
őstag
BF1942 tetszett eddig a legjobban. Amióta a szériával átmentek ebbe CoD-féle adrenalindömpingbe csak jobb grafikával és járművekkel, valahogy olyan nem bejövős lett. Nyilván ebben benne van egy rakat régen minden jobb volt effekt, de az oda tudott ültetni, hogy játsszak vele, kb. mint az AvP 2 multi. Sok multis játék azóta csak felkúrja az agyam
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Azért azt tegyük hozzá, hogy az ARMA, meg a hasonló "ultrarealisztikus"-nak mondott játékok kb. annyiban térnek el pl. a BF-től, hogy olyanra van állítva a sebzés, hogy 1 golyó és meghalsz, kb. semmi másban nem realisztikusabb. Sőt, látványban, effektekben, stb. pl. kifejezetten gagyik az ilyen játékok.
-
ribizly
veterán
Én magam nem vagyok elájulva a Battlefield 1-től, de nem szabad a Battlefront-al. Teljesen más kategória mind a kettő, szinte csak az a közös, hogy FPS-ek és ugyanaz az engine van alattuk. A BF1 egy tuningolt BF4 (ami egy tuningolt BF3 ugyebár). Néhány jópofa dologgal ki lett egészítve (falon felmászás, dinamikus időjárás, fegyverek-eb megjelenő esőcseppek, stb.) és kapott egy múltbeli skin/modell/hang/map pack-ot. Ez bőven elég arra, hogy elcsábítson szinte mindenkit. A kérdés csupán annyi, hogy a veterán BF/CoD rajongók mennyire állnak rá. Gondolom átállnak majd...
-
Ragnar_
addikt
Az SW battlefront egy olyan promojáték mélységű casual valami lett, mint EP1-2 környékén a SW racer vagy a Batle for Naboo, SW Starfighter, messze lemaradva funkcionalitásban akármelyik BF-től. A WW témára meg a legújabb játékosgeneráció már nem annyira vevő szvsz elég ha megnézzük a CoD széria töretlen eladásaival jó ideje a modern korban, sőt már a jövőben játszódik. Sokaknak sokkal coolabb droneokkal harcolni, meg egy klikkel kiirtani a fél csapatot valamilyen hightech cuccal, mint a sárban csatangolni gyalogsági ásóval. Kíváncsi leszek az eladásokra egyébként,meg hogy fél év múlva hány player lesz a BF1 szervereken...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
Totális Cod1/MoH feeling Battlefront grafikával, ez akár jó is lehetne, de majd kiderül, hogy lesz mégis elrontva ala SW Battlefront.
-
BoB
veterán
Battlefield és realizmus? Haha. Már azért pofon járna hogy egy lapon van említve a kettő.
Ez is csak a szokásos árkád FPS csak új skin-el.
-
deadwing
addikt
Szeretnék majd egy olyan videót látni ahol az ultránál nem kapcsolják be azt a nyomorult szar post aa effektet ami full homályosra tesz mindent. Csak azt tudnám, ez miért az ultra tartozéka defaultból? BF4 alatt is olyan képet csinál, kis túlzással, mintha egy másolt videószalagon nézném...
-
F e Z o
veterán
Nagyon komolynak ígérkezik. Az esős map grafikailag elképesztően tetszik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az alfában jelenleg ez az egy pálya van, a mostani két videó ugye a kimaxolt grafikát mutatja PC-n nagy felbontásban, az összehasonlító videó meg ugye az átlagos kinézetet.
Arra próbálok rámutatni, hogy BF1 esetében sem lesznek előnyben azok akik full low-on tolják. (ahogy Battlefront esetében sincs így)
Azt meg az idő eldönti, hogy mennyi játékos lesz, egyelőre a tapasztalataim alapján BF1-re jobban rá vannak izgulva emberek a VH téma miatt mint Battlefrontnál a SW témára. (utóbbiban pl ugye rombolás sincs)
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
Ennek kb köze nincs a cikkben szereplő videókhoz, mert ott ugye elég rendesen tolták a játékos szemébe a a napfényt meg a lens flare effekteket, itt meg ilyet nem is láttam. Ráadásul mintha mindegyik pálya valami pusztulat lenne és sártenger. Komolyan ez lenne a nagy Battlefield 1 ?! Nem kicsit vagyok már kiábrándult a szériából a Battlefront óta. Sebaj, majd itt sem lesz játékoslétszám 3 hónap után, míg a Bf3 és 4 továbbra is menni fog.
-
bmakszim
senior tag
Kampány lesz benne?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Raysen623
addikt
Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy ez egy rendkívül elb@szott ratyi lesz. Hiába a szép grafika, senki nem fogja ilyen beállításokkal játszani PC-n, mert egyszerűen zavaró a sok csili-vili. Így aki meg teljes pompájában szeretné élvezni a játékot az szopóágon lesz a minimum grafikán játszó idióták miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A zárt alfa teszt még több mint egy hétig tart, a szóbeszédek szerint napokon belül még egy adag meghívót kiküldenek majd, érdemes lesz figyelni az emaileket.
- Nintendo Switch
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 1 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- iPhone topik
- MWC 2025: Dübörgő basszus a Soundcore-tól
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Ipad 10gen 10,9 64gb kipróbált! ÚJ ÁLLAPOTÚ
- X13 Yoga G4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- i7-es Gamer - Pc majdnem a vga - árért ? Best Buy !!
- ASUS G35DX (Gyári ASUS GÈP )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest