Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Semmelyik Wizardry nincsen? Hallatlan!
I am having fun staying poor.
-
Misi 007
őstag
Azért a Goldeneye befigyel az a nem mindegy!
A Nintendo 64 talán legjobb stuffja! -
-
Sirandrish
legenda
válasz (Darkwood) #23 üzenetére
hát te nagyon el vagy tévedve...szerintem egy Gamer egyáltalán nem a Grafikát nézi..legalábbis szerintem..persze örül ha az a game nagyon szép de a Grafika az utolsó amit megnézek...nekem az élmény sokkal fontosabb...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tyberius
aktív tag
válasz (Darkwood) #23 üzenetére
Ehem, nem mindenki a grafika alapján ítéli meg a játékokat. Sőt. Sokak szerint ez igen felületes hozzáállás. "Don't judge a book by its cover", ugye...
Játéknál a legfontosabb a játékélmény. Ha jól kinéző CGI-t akarok bámulni, akkor letöltök techdemókat vagy lefuttatok egy 3dmark-ot vagy megnézem a Final Fantasy: The Spirits Within-t
Ha viszont jót akarok játszani, akkor lehet, hogy a Civ 2-t ásom elő valami elfeledett könyvtárból. -
(Darkwood)
őstag
válasz Sirandrish #22 üzenetére
Ebből a top 100-ból mondj 3 olyan játékot, ami úgy néz ki, mint a Crysis? Értem, hogy a hangulata nem a legjobb, de a grafika miatt megérdemelte volna, hogy bekerüljön, hisz játékról beszélünk és a játéknál az egyik legfontosabb az, hogy hogy néz ki! Ha először meglátsz egy game-et, akkor az első konzekvenciát úgyis a grafikából vonod le, nem? És ha egy Crysis fullra fel van véve (természetesen élsimítés nélkül ), akkor egy Halo nehogy jobban nézzen már ki vagy egy Fifa08! ...de hát ez csak az én szubjektív véleményem!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Sirandrish
legenda
válasz (Darkwood) #21 üzenetére
Miért jogos a két pont? nem vágom...
a Halo egy világsikerü game ami világszerte előrendelésbe elfogy..nem birják utlérni magukat annyi ember veszi..a Crysis..khm hát hogyismondjam.. akutyának se kelett..és meg is lehet érteni őket mert grafika+nulla élmény-ért én sem adok pénzt...ezt egyébként ugy mondtam hogy a Halot is utálom...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kanczy
veterán
válasz (Darkwood) #18 üzenetére
Szerintem a Crysis a közelében nincs a top500-nak sem,nemhogy a top100-nak.Többiek : abba kellene hagyni a lista leszarozását,mivel ez egy SZUBJEKTÍV lista.Gyk. személyes véleményen alapul,tehát hiába kötsz bele,attól egyrészt nem változik semmi,másrészt mindenki elmondhatja a véleményét.
üdv.
kanczyYou don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
(Darkwood)
őstag
Ha a Call of Duty4 benne van, sőt az első, akkor miért nincs ott a Crysis? Érdekes!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
fpeter07
veterán
válasz (Darkwood) #16 üzenetére
még szerencse
-
(Darkwood)
őstag
Jól látom, hogy nincs benne a Crysis!? Amit nagyon hiányolok az a Blood I.
-
Gyusz
őstag
Ez a lista egy vicc. Pl.: Assassin's Creed kizárt dolog, hogy top 100-ba kerüljön, ha bármelyik korból bármelyik platformról lehet játékot választani. Nekem ugyan nagyon tetszett, de akkor sem reális a helye és még van egy pár játék a listán ami nagyon nem oda való, továbbá sok cím hiányzik. Na nem baj, így a nyári ubrokaszezonban ez is hír
-
Sirandrish
legenda
ez kb most olyan hogy szerintem a Stalker egy fosdomb game...akkor?
-
Sirandrish
legenda
CoD4-el játszok Link és Cloud Strife néven ( az egyik a Zelda főhőse a Másik a FF VII-é) ugyhogy azthiszem én teljesen egyet tudok érteni az első 3al
Max a Cod-et felcserélném a zeldával amugy TÖKÉLETES A DOBOGÓ!!!
-
Kareszovics
addikt
A The Elder Scroll IV - Oblivionon meglepődtem (11), de örülök neki, tényleg nagyon jó játék.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
FÖNÖK
tag
ja és hol van a mortal kombat meg a tekken?
''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''
-
FÖNÖK
tag
átnéztem kétszer is de quake-t nem láttam a listán.
a CS 53. helye is elég meglepő. starcraftról diablóról nem is beszélve
kiket kérdeztek meg 8 éves gyerekeket???!''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''
-
Mozso26
senior tag
100 legjobb játék mi?Ahány gamer annyi vélemény de a cod4 biztos nem a legjobb , legfeljebb az eladásokban van az elsö 10-ben.Szerintam biztos nem a mai játékok között kell keresni a legjobbakat.
Mi nincs rajat a STALKER?????????????????? Ez egy fosdomb lista. ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
west
őstag
halo3....pffff
nallam a 101.Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
OkosTibiKing
tag
hát ez a most eladot játékaik listája vagy mi mert sztem full nem reális pl starcraft és diablo joval elöbbrevalok
Okos Vok.
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem egy 100-as lista esetén 100ezer fő nagyon-nagyon kevés. Elég magas szórása lehet így a dolognak, szóval ez olyan "szépen hangzik, hogy 100 játék van benne, de gyakorlatilag semmit se mutat" lista.
-
Tyberius
aktív tag
Mármost a game.co.uk közönsége hol releváns a "legjobb 100 játék" szempontjából? Mert ha még egy GameSpy csinálna ilyen szavazást, akkor azt mondom, hogy OK, azt az egész világon olvassák, megéri lehozni. Na de game.co.uk? Ahol olyan játékok kerülnek bele a legjobb százba, hogy "Elite (BBC Micro)"?
Akkor írjátok azt a cikk címének, hogy a 100 legjobb játék Nagy-Britanniában, vagy valami. Esetleg Ti is csinálhatnátok ilyen szavazást, szerintem több értelme lenne, mint egy nemzetközi szempontból huszadrangú játékkereskedő cég listáját lehozni.
-
Peat;)
veterán
Szégyenletes lista...látszódik hogy a sok marketing megteszi a hatását és a kockajátékosnép csak a grafikát nézi lassan(cod4 első helyen?!, gta4, halo3...pfff jók de top 10 közelében sincsenek), az igazi játékok meg kikopnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
- ESR GEO Wallet mágneses kártyatartó / Lokátor kompatibilis
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
- Eladó Samsung S23 Ultra 256Gb fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest