Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntamas
csendes tag
Ha esetleg valaki keres kódokat tessék:
52V9AT0-GFCT2JK-QL4NLPC-1CVHE
55VSBR0-FER314H-3ONS1N0-J1CL3
JMTKNMF-LG53VGL-PNL7SK9-FV4LN
B3FGOF9-3PACQC0-H3Q61E5-CSA55
KKD8U4N-BDKBC5L-VIL4R12-CE7Q6
SCT0KIB-IIRP6HB-IJD8O4J-CGTCC
4LTFUE8-PP3DBGR-POARKL9-9MDTL -
L3zl13
nagyúr
válasz scyllafren #11 üzenetére
Nem hinném, hogy ez volt a cél, hiszen kizárólag PC-n létezik a játék.
Egyszerűen követi az elmúlt pár év trendjét. Már jó ideje nem szokás 20-30 aktív képesség a hotbaron.Aki hülye, haljon meg!
-
scyllafren
senior tag
Ez tipikusan kontrollerre gyartott jatek, van 8 gomb, es kombozzal...
-
exec79
tag
hu oreg vagyok en mar ehhez a tuzijatek szimulatorokhoz.
-
Scholes9
nagyúr
Olyan semmilyennek tűnik nekem
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
blountex
senior tag
Olvastam már máshol is a hírt már, na meg regisztráltam is, de semmi olyan linket nem kaptam miután regisztráltam a 7 napra, ami alapján lelehetett volna tölteni a kliens-t. A hivatalos oldalon konkrétan 2 lehetőség van. Megveszed, vagy regisztrálsz 7 napra, de nem kapsz semmilyen letöltő linket, sem kódot.
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
Múltkor kipróbáltam egy hétig, de a legszórakoztatóbb része a karaktergenerálás volt.
A tutorial küldik halál unalmasak és egyáltalán nem keltették fel a kíváncsiságomat a sztori vagy a világ irányába. A kezdő faluban van egy rakás NPC, de neked mindössze 2-3-mal kell beszélned, mielőtt tovább állnál. A beszélgetős játékmechanika érdekes, de semmit nem mond róla a tutorial. Helyett valami gyanús fekete folt elküld 5 menyétet meg 10 kukacot ölni.
A grafika nagyon szép MMO-hoz képest, de mégsem éreztem késztetést a világ felfedezésére.Röviden: Nekem nem jött be. Még az egy hetet sem használtam ki.
Aki hülye, haljon meg!
-
LBandi
aktív tag
Teljesen testre lehet szabni az ui-t, beállításokat és az effekteket pl. én varázslóként egy fikarcnyi extra csillanást nem látok és az ui-t is annyira le lehet minimalizálni hogy a képernyő ~3% fedi le. Persze fullhd felbontásban játszom 1024×768 vagy annál kisebb felbontáson gondok lehetnek. Igaz a tartalomban jócskán el van még maradva a koreai verziótól de így is van benne bőven tartalom és nem utolsósorban szép.
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezeket a csicsás harci effekteket, amiktől nem látni semmit, igazán elhagyhatnák ebből és sok másik játékból.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair SF600 600W 80 PLUS Gold,moduláris,SFX tápegység,dobozában,hibátlan állapotban!
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
- ÚJ, dobozos, 10" Android Tablet (+billentyűzet, toll, tok, headset, tőltő)
- Canon MF416dw Mono WIFI-s Multifunkciós lézer Nyomtató/Másoló/Szkenner/Fax
- GoPro 9, 10, 11, 12 akku és töltő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest