Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Kickstarterből összerakott gametől nem várom, hogy elérje az eredeti giga költségvetésű szintet.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
janeszgol
félisten
Lehet volt már hít itt. Ha tényleg ennyire jó, ránézek. Szerencséjük van, hogy az első kettő remake-ből lesz Boxos változat is.
-
idegen lény
őstag
válasz johnyblaze #17 üzenetére
Nekem pont, hogy tetszik. De mindenki fanyalog, úgyhogy biztos ócska, ők értenek hozzá. Én nem értek hozzá, csak játszani szeretnék vele. Szerintem nincs még róla gameplay.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
johnyblaze
aktív tag
válasz idegen lény #16 üzenetére
Láttál róla gameplayt? vagy te már a trailer alapján eldöntötted hogy szar lesz?
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
idegen lény
őstag
Értem, hogy mire utalsz, de valójában most sem exkluzív, mert akkor a PC-sek nem dobtak volna össze rá hatmillió dollárt. Biztosan átgondolták, hogy ezt a rettenetet azért mégsem adhatják át a rajongóknak, mert meglincselik őket, vagy ami még rosszabb, visszakövetelik a pénzüket. De ismétlem, nekem nagyon tetszik így is. Biztosan én vagyok igénytelen, de nem értem, hogy mi nem tetszik rajta nektek. Nyilván a grafika, de szerintem Switchen van ennél gyengébb is. Tudom, ez Nintendóra nem jön, pedig nagyon odavaló lenne. Ők értékelik az egyedi játékokat.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
yericho800
aktív tag
Shenmue?? Gyerekek mekkora game volt az már akkor?? Kevés ilyen cím van sajna...
R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
félisten
válasz idegen lény #12 üzenetére
Te a régi 1-2 részről beszélsz ami miatt nekem még a fiókban Dreamcast gépem van eredeti Shenmue játékokkal én meg arról beszélek, hogy 1 év halasztás nem kevés, valami oltári nagy gond lehet és valószínűleg méltatlan lesz a folytatás, főleg ezzel a kritikán aluli videóval, amit te is belinkeltél.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
3L1T3
addikt
válasz idegen lény #12 üzenetére
Jó megelőzte a korát, de azért nem kell leborulni előtte.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
idegen lény
őstag
Nyilván irónia, de zseniális, és valahol átérzem, pedig én annak idején csak elkezdtem a játékot, de a kiscicát nem felejtem el soha, beégett az agyamba. Ma már nem szokatlan dolgok ezek egy játékban, de akkoriban még nagyon újnak, különlegesnek számítottak, mint például a valós idejűség, napszakok, évszakok váltakozása, az akkoriban még megdöbbentő részletesség, grafika. Az egész hátborzongató volt.
"Számomra a Shenmue olyan, mintha a testem belülről tele lenne pici páncélszéfekkel, több millióval, és mindegyikben Shenmue lenne" by karfiol
-
3L1T3
addikt
válasz idegen lény #10 üzenetére
Hat jó! Meghalni egy jatekert? Maga a Shenmu az elet? Biztos ez a normalis hozaallas egy jatekhoz? 🙄😁😁😁😁
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
válasz idegen lény #8 üzenetére
Valószínű ideiglenes exkluzív. Bár én azt mondom ne jöjjön! Botrányos az egész játék!
-
idegen lény
őstag
Nem értem, miért nem jön Xbox-ra, hiszen az első két rész megjelenik idén azon is.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #6 üzenetére
És a szeme is lehetne mandulább.
-
idegen lény
őstag
Most miért fanyalogtok? Nagyon látványos és a zenéje is szívbemarkoló! [link] Azért nem bánnám, ha a lány fülbevalója engedelmeskedne a gravitációnak.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz idegen lény #3 üzenetére
ebből én már jót nem tudok kinézni....
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
3L1T3
addikt
válasz idegen lény #3 üzenetére
Biztos nagyon átütő lesz! Vicc az egész
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
idegen lény
őstag
Csodálkoztam is volna, ha pont a Shenmue nem csúszik még pár évet, évtizedet, évszázadot... Majd csak akkor hiszem el, ha látom. Xbox-ra nem is jön? PC-re igen, Xbox-ra nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Androidos tablet topic
- Wuthering Waves
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Switch! Ajándék játékokkal kiegészítőkkel.
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest