Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
válasz Runner_fxr #25 üzenetére
Azt én is, de előbb megvárom a magyarítást!
Elég jól halad a fordítás. (Már több mint a fele kész!) -
Runner_fxr
Ármester
Holnap úgy néz ki, hogy összeáll a gépem. Úgy érzem a Soma is felkerül a listára, amit mindenképpen ki fogok próbálni.
-
RyanGiggs
őstag
válasz Runner_fxr #22 üzenetére
Isolation-t még nem próbáltam, de mindenképp pótolni fogom!
-
Pala
veterán
válasz Runner_fxr #22 üzenetére
Az Undying nalam is nagy kedvenc, igazi klasszikus paratlan hangulattal! Illetve ott van meg a Clock Tower, bar az meg annal is joval regebbi.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz RyanGiggs #19 üzenetére
Mindenkeppen kiprobalom az outlast-et. Nekem egyebkent nem csak a para hangulata tetszett az amnesia-nak, hanem a logikai feladvanyok is jok voltak. Osszessegeben nagyon jol szorakoztam rajta. Volt amikor orakat is elvoltam vele, de neha csak ilyen 20-30 percet birtam.
Alien isolation-t probaltad?fpeter07: Dead space nekem nagyon tetszett, mindegyiket vegigjatszottam. Van benne para, meg eleg nyomaszto tud lenni az elhagyatott urallomas, de az inkabb egy akcio jatek. Amnesia mas kategoria, az nem csak para, hanem szo szerint kiver a viz. Az egy muveszi alkotas.
Egyebkent nekem regi kedvencem meg a Clive barkers Undying, illetve volt egy kevesbe ismert cold fear nevu jatek. Eleg jo kis horror jatekok.
[ Szerkesztve ]
-
RyanGiggs
őstag
"nem látok sötétben semmit se."
Ez így nem igaz! Van nálad egy lámpás, amivel tudsz világítani.De ha nem vagy egy horroros tipus, akkor tulajdonképpen mind1.
Pedig nagyon jó móka félni, és megijedni.
Nekem volt olyan, hogy az Outlast-ban bebújtam a szekrénybe, és percekig elő se mertem jönni. Szóval nagyon muris volt. Én imádom az ilyen pszicho horrorokat. Nekem a Res sorozat annyira nem is vonz, mert nem félek tőle, csak egy egyszerű akció játék. Utoljára az 5. részével játszottam, ami ugyan tetszett azért, de nem sorolnám a horror kategóriájába. Outlast 2-öt várom már nagyon, az biztos para lesz! Amnesia-t próbáld ki, egy ilyen játékot vétek kihagyni. -
fpeter07
veterán
válasz RyanGiggs #19 üzenetére
Igazi horror játék? A Dead Space-t pl. sosem bírnám végig vinni. Egyszerűen olyan hangok vannak benne, hogy kiráz tőle a hideg. Én kerülöm a horror játékokat (és filmeket is). Most az Alien játék az, ami izgatja a fantáziámat. Hetek óta vitatkozom magammal, hogy kell-e ez nekem.
Amnesia meg más dimenzió. Szoktam róla vicces videókat nézni róla yt-n. De sosem játszanék vele. Egyrészt azért mert nagyon para, másrészt azért, mert nem látok sötétben semmit se.
-
RyanGiggs
őstag
válasz Runner_fxr #14 üzenetére
Igen, előtte nekem is az Amnesia volt a legfélelmetesebb!
De miután elkezdtem játszani az Outlast-al, ez hamar megváltozott.
Ha kipróbáltad írd le véleményed.
Az viszont több mint valószínű, hogy ha tetszett az Amnesia, akkor az Outlast is tetszeni fog. Nekem az előbbi volt a kedvencem, de mára már az utóbbi lett a favourite!(#18) fpeter07 : Alan Wake-et félig mondanám csak horrornak. Egy-két helyen azért falállt a szőr a hátamon, de nem olyan brutál. Viszont nagyon jó játék! Resident sorozat meg... minden csak nem horror! Még egy kicsit sem félelmetes. Ahhoz képest egy Alan Wake a legfélelmetesebb horror játék. Neked hol kezdődik az igazi horror game?
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz cyberkind #16 üzenetére
Már jó pár éve nem játszottam, most megint kedvem lett. Anno az amnesia brutál jó volt szerintem, és elég hosszú is volt. De tetszik az outlast is.
Alien isolation még szintén szimpatikus, nem próbáltam, de amint összeáll a gép, elsőként fog feltelepülni.[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Runner_fxr #14 üzenetére
Akkor az Outlast is tetszeni fog. Hasonló felfogás.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Pala
veterán
válasz Heroes fan #5 üzenetére
Az eddigi gameplay videok alapjan az uj Doom inkabb akcio, mint horror.
-
Heroes fan
őstag
Na igen a hellride az is szerintem kuka már.
-
Beri78
őstag
Azért a Dying Light kieg elég jó lesz Én várom!
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Mister_X
nagyúr
Egy jó horrorjáték megjelenését nem várni, hanem rettegni kell
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Dilikutya
félisten
Dead Island 2 bizonytalan, nem is tudom, van-e most fejlesztője. A Techland ugyebár otthagyta a Deep Silvert, de a másik fejlesztő is kiszállt a projektből azóta. A Techland azóta megcsinálta a Dying Light-ot, ők a Hellraid-et küldték parkolópályára.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
pomorski
őstag
válasz Heroes fan #7 üzenetére
Hát ez az, ahogy néztem itt: [link], úgy láttam, hogy sok gigaherczes proci kell hozzá inkább, a sok mag nem feltétlenül praktikus hozzá kevés gigaherczel...
-
pomorski
őstag
válasz Heroes fan #5 üzenetére
Nagyon várom én is azt, pláne ha az el is indul a gépemen... Kicsit aggódok, hogy hogy fog futni, illetve, hogy csak diavetítésnek fog látszódni a gépemen (ami egy Opteron szerver 2db 4170HE procival).
[ Szerkesztve ]
-
Heroes fan
őstag
Doom június 30-án jön.
-
Spancho
senior tag
Doom 2016-ban jön ? Mert akkor az a legjobban várt.
(meg a Dead Island 2)A Noct tetszik.
Az Outlast 2 meg... az elsőnél is meguntan az állandó bujkálást.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Crytek
nagyúr
Pff elég ótvar felhozatal
Next PC Upgrade: 2022
-
cyberkind
félisten
Outlast 2 az összesnél jobban várós, meg valszeg jobb is lesz, de ezenkívül szerintem gyenge a felhozatal.
-
RyanGiggs
őstag
Részemről egyértelmű, és megkérdőjelezhetetlenül az Outlast 2 a legnagyobb cím ezek közül. Természetesen ezt várom a legjobban! Az első résznél keményebb horror játékkal még életembe nem találkoztam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest