- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
A kattintgatós harcrendszert tényleg szokni kell de már kezdem megszeretni. Bugok is akadnak benne bőven ami betudható az aurora motornak. A második rész új szintre emelt mindent az elsőhöz képest. Ezeket bőven kárpótolja a fantasztikus hangulat,történet zene. Nem nevezném középszerűnek ha jól emlékszem nyert évjátéka díjat. Mielőtt bárkit megbántanék ez szigorúan magánvélemény
Trevize1987: Az eleje nehezen indul be de aztán felpörögnek az eseményekpersze nem vagyunk egyformák bátyám kollégám se tolták ki a 2. Részt mert szerintük unalmas.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Grath
HÁZIGAZDA
Hát szerintem az első rész a sztoriján túl nem volt kiemelkedő (az meg ugye hozott anyag). A harcrendszer sem volt túl erős, tele volt bugokkal, és minden kicsit kiforratlan volt. Én úgy éreztem, hogy jóval nagyobb volt a fejlesztők lelkesedése, mint a gyakorlata abban, hogy valóra váltsák, amit akarnak. Ez a második részen nem érződött, az már az a (jobbára) polírozott AAA projekt volt. Ez meg méginkább.
A mentett állás átviteléről még csak annyit nyilatkoztak, hogy lehet, hogy PC-n meg lehet csinálni, de túl nagy eltérést akkor sem fog okozni. Még nem közölték, hogy amúgy melyik volt a kánon befejezése a 2-nek.
-
Trevize1987
aktív tag
Witcher nekem is az egyik nagy fekete bárányom. Első részt vagy háromszor, második részt vagy négyszer próbáltam meg kijátszani, egyik alkalommal sem jutottam túl sokáig. Egyszerűen borzalmasan nehezen indulnak be és nem olyan Dragon Age / Mass Effect nehezen, hanem tényleg kurvára semmi érdekes nem történik bennük ami vinne tovább (meg az a repetatív ballista dolog, hát bameg). Egyszerűen tudom, hogy jó, tudom, hogy muszáj lesz előbb utóbb, de még nem tudtam kibékülni vele. Mondhatnám, hogy nehezen emészthető, de ez sem igaz, egyszerűen vontatott az elejük. Minden ismerősöm biztat, hogy lépjek túl ezeken, de még nem ment. A Witcher 3-ra viszont nagyon kiváncsi vagyok az előző két résztől függetlenül. Lehet csak elolvasom majd a történetüket vagy valami és hátha a 3. már szerelem lesz.
-
Ringman
nagyúr
tormentre nem fogadnék nagy tételben, hogy idén megjelenik.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
TRIvidore
tag
A Witcher 3 és a Torment must have!
Never say no to...@##%%£...Panda
-
mikej95
aktív tag
Kedvenc RGP szériám a Withcer. Dark fantasy, szóval nem az a Mass Effect/Dragon Age fajta mézesmázos dolog, ahol mindig meg lehet találni tökéletes utat vagy legalábbis az arany középutat. Emellett teljesen magára van utalva az ember, a tutorial-nak nevezett valami után, sőt igazából már alatta is.
Az első 4 könyvet már bepótoltam az elmúlt 2 hónap folyamán, már csak az a kérdés, hogy honnét szerzem be a Tó úrnőjét, mert nem hinném, hogy a helyi könyvtárban megvan az angol verzió. Elvégre az író szemszögéből nem kanon a játék(ejj az emberi büszkeség), fordítva viszont igen.[ Szerkesztve ]
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
Brett001
aktív tag
Basszus ez akkor az én gépemen meg se fog rezdülni. Legalábbis videokártya terén. Min HD7870? R7 250X=HD7770...
Pedig várós a Witcher, amúgy nem vagyok nagy RPG fan (de a Witcher és az Elder Scrolls vonal tetszik. Jelenleg is nyomulok a Skyrimmel )"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
nuke7
veterán
"... a Witcher-széria közepes, jellegzetesen európai RPG-ből igazi megajátékká,..."
micsodaaaa...?! kikérem magamnak! az első rész annyira jó volt, hogy a dragon age-t amiatt nem fejeztem be, mert újrajátszottam az elsőt...
Amúgy számít valamennyire a játék végkimenete..? (szégyellem, de már nem is emlékszem...)
Játékon belül számítottak a döntések, de a két rész között asszem nem, ugye jól emlékszem
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
Heroes fan
őstag
válasz Ricardo128 #35 üzenetére
Jó volna úgy mint az egyet XDXD
-
Ricardo128
senior tag
Witchert nem akarják szinkronizálni a magyarok?
gölmétcsül ©
-
törölt tag
Withcer várós!
-
Valdez
őstag
Egy kis érdekesség: a Torment, a Pillars és a Shadowrun is Unity engine-t használ.
-
-
BrianDK
tag
A Shadowrun projectet támogatni is lehet. Én is adtam bele, így gyakorlatilag a megjelenés napján meg lesz a saját példányom. Minél több a támogató, annál több élményben lesz részünk...
Ide kattintva tudjátok figyelemmel kísérni az alakulását...
iPhone 7, Redmi Note 9
-
Muton
addikt
syberia 3 nagyon várós
/trolloff
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Gothmog
senior tag
+1
Ez a 3 cím figyel nálam is.
A Tides of Numenera és Pillars of Eternity (aka Project Eternity) a kickstarter kampányuk óta a figyelmem középpontjában van. (Mivel a Planscape: Torment az abszolút kedvencem, a Numenerát különösen tűkön ülve várom.)
De a szerintem kegyetlen erősre sikeredett Dragonfall (DC verzió) után nagyon sokat remélek majd az új Shadowruntól is. A Dragonfall irdatlan sokat fejlődött a DMS-hez képest. Ha tudják tartani ezt a trendet, akkor durván jó móka lesz a Hong Kong is.Endure. In enduring, grow strong.
-
-
nonsen5e
veterán
válasz DiamondBack #15 üzenetére
Hát még milyen magas lesz.
Mondjuk olyanra nem sok játék esetében van példa, hogy a sokkal újabb / szebb játékhoz alacsonyabb hardver kell, hogy fusson.D4: hunPH, nonsense#2596
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz DiamondBack #15 üzenetére
A hivatalos gépigény:
Minimum System Requirements
Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870
RAM 6GB
OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
DirectX 11
HDD Space 40 GBRecommended System Requirements
Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290
RAM 8GB
OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
DirectX 11
HDD Space 40 GB[ Szerkesztve ]
-
DiamondBack
senior tag
Az új Witcher gépigénye ismét magas lesz? A 2 azért maradt ki mert nem ment a gépemen...
-
Vistaboy
veterán
Már azt hittem, hogy kimarad az egyetlen játék, aminek kapásból ÉV JÁTÉKA díjat adnék már megjelenés előtt. Szerintem a The Witcher 3: Wild Hunt idén nem fog legyőzőre találni, minden további nélkül elő mertem rendelni.
Csak egyet sajnálok: mégpedig azt, hogy 40K lesz a CE. Fele ennyiért még bevállaltam volna, de ez már túl sok egyetlen játékért. Marad az alap kiadás.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
trufa12
addikt
Witcher 3 a többi valahogy messze eltörpülőnek látszik
Remélem majd gtx 970 -80 on eldöcög valamicskét, i5 társaságában .Az ff-et kivéve , bár nekem semmit sem jelent de hát elismerem magát a játékot és a készítőket .
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
kelly416
veterán
Vajon ez a Witcher is tud magyarul? Annyira magával tudott ragadni az utcai magyar zsivaj az első részben... fél órákat töltöttem el csak azzal, hogy egy-egy utcán végig sétálva mindenkivel beszélgettem.
-
GAbre
veterán
Május még messze van,hacsak nem rakják,megint odébb.
Bár "ismerve a srácokat",csak nem fogják!
Gépigényre majd kíváncsi leszek,h mennyire fog szaggatni! )Avatar
-
Tim82
félisten
Shadowrun, Tides Of Numenera, Pillars Of Eternity részemről rajta vannak a várólistán.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nonsen5e
veterán
-
Šolaire
veterán
Imádom a Witcher játékokat. Most is tolom az első részt laptopon. Májusban építhetek pc-t
“Praise The Sun” \[T]/
-
ldave
félisten
Witcher-t valahogy nem tudtam megszeretni, pedig próbáltam mindkét részt, ez van.
Az FF15 szerintem a jövő évi listán is rajta lesz, nem hiszem, hogy idén megjelenne. Type-0 meg lehet jó lesz, de az FF15 megjelenéséig bojkottálom a Square-t, amit mondjuk egy DQ7 3DS kiadás itt EU-ban azért még feloldhat.
Xenoblade X (és a 3DS-es átirat a Wii-s játékból) és a harmadik oldal viszont elég lesz nekem pár évig.
A Slime draws near! Command?
-
Televan74
nagyúr
De messze van még május 19.
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest