- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
Nekem a némileg hasonló Scorn ennél sokkal szimpatikusabb és stílusosabb.
Fancy quote placeholder
-
johnyblaze
aktív tag
Úristen VÉGRE
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
->Raizen<-
veterán
Ez a leg elmebetegebb jatek 4ever. A clive barkers undyng lehet le lesz tasszantva a tronrol.
-
Persie12
aktív tag
Szerintem túl megy a jóízlésen. Mondjuk a stúdió neve sem árul zsákbamacskát . Nem tartom magam "prűdnek" mert játék téren mindent megkajálok stílustól és témától függetlenül, de ez nekem valamiért sok(k)
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Persie12
aktív tag
Jogos ilyen szempontból de az én ízlésemnek ez túlságosan groteszk. Attól másnak még tetszhet mondjuk de én az ennyire elborult játékokat nem csípem. Mielőtt valaki betámadna, nem a teletabikon nőttem fel 😅
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Persie12
aktív tag
Gyerekek azt ne mondjátok hogy ilyet épp eszű ember ki tud találni. Ilyet ki lehet adni egyáltalán (nyilván ki)? Nagyon elmebeteg az egész...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bitblueduck #8 üzenetére
Korábbi trailert raktam vissza, mert törölték a videót amit eredetileg szántam a hírbe. Valszeg idő előtt került ki. Elnézést a kellemetlenségekért.
Live-Die-Respawn
-
bitblueduck
senior tag
"kaptunk egy új trailert" - negyed éve? vagy én nem értem, de nem találok új contentet.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Cathulhu
addikt
válasz Plazmacucci #6 üzenetére
Attól tartok félreértettel
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
Doom guy modot bele!
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
addikt
Szerencsére mindennek csöcse van ebben a játékban. Legalább így engem is rá tudnak venni, hogy kipróbáljam.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- RG405V kézikonzol a legolcsóbban!!
- PS4 Slim - Playstation 4 Slim (Rengeteg Játék!) SONY PS4 1 TB
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Xbox Series X 1TB