- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
caris1
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen (Arctic Media Center Remote Control MCR2) távirányítót a Pi2-höz, de otthon vettem észre, hogy infra vevő nincs hozzá
Milyen USB-s infra vevőt kellene vennem hozzá, hogy minél kevesebb barkácsolással működjön (OSMC alatt)?Köszi,
We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.
-
caris1
tag
Ez tényleg a nyugdíjasklub (43).
We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.
-
caris1
tag
Ha akadnak/sokat pufferelnek a videók akkor légyszi írjátok le, hogy minden videó ezt csinálja-e vagy csak azok, amiknek magas a bitrátája, HD, 3D, stb.
V.Stryker: A tv árnyékolja a WiFit, próbaképpen tedd a tv elé/mellé. Nekem ugyan kábellel van összekötve a Pi a routerrel, de kipróbáltam egy 150Mbps-es USB-s WiFi-vel is kíváncsiságból és minden ment vele rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
-
caris1
tag
válasz
Asztee #16497 üzenetére
Ez kell neked: OpenELEC Configuration Addon.
-
caris1
tag
válasz
yossarian14 #15186 üzenetére
Köszönöm.
-
caris1
tag
Sziasztok!
Mi legegyszerűbb módja egy Pi 2 távirányításának médialejátszáshoz? Sajnos nem sikerült összehoznom a tv-m (Sharp Aquos) távirányítójával - aztán a fórumokat olvasgatva kiderült, hogy másnak se igazán. Így keresek hozzá rendes távirányítót. Valakinek van tapasztalata valamilyen konkrét típussal?
Köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- OneOdio OpenRock X - a koncertterem ajtaja nyitva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Xbox Classic / Xbox 360
- Külpolitika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- BTC B250 12PCIe + CPU + 8GB RAM
- Be! quiet Core i5-6500, 2x4 GB DDR4-2133 (8gb), MSI B150M Pro-VDH, 128gb SSD, 500Gb HDD
- Ingyen FoX Xeon 2650 V3 10/20szál 2x16GB 2133mhz DDR4 256GB NVMe SSD
- HomeAssistant Center - ha automatizálnád az otthonod!
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest