Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BSOD
senior tag
Úgy néz ki mégis maradt a hibrid rendszer!!!
Az utolsó post-om óta nem volt semmilyen gondom, betonstabil a gép minden szempontból (bár az ilyet nem illik elkiabálni).
Annyit módosítottam a felálláson, hogy a dvd-t átdugtam egy másik sata portra. Talán ez okozta a problémát (az alaplap leírása erre nem tett semmilyen utalást).
-
Dimitrov
csendes tag
Mitismondjak...ezen sajna nem csodálkozok, hogy nem szerette az egy vinyon a stripe-ot és a mirrort. Sajnos most én is egy intel raiddel tolom mert elcseréltem az a8r-emet egy p5b-re mert ott fontosabb volt a raid, de amint lehet megprobálok hardveres raidhez jutni, mert ez totál instabil...
Eddig egyedül az ULi m1575ös délihid (m5288as raidvezérlö) ami tud egy hardveres raidhez hasonlo szolgáltatást bios szinten<meg a silicon image 3132, de az ritka ahogy néztem>, ezt onnan tudom h beszéltem sok emberrel akik probálkoztak softraidekkel és nekik sem jött össze igazánIsmerösömnek pont egy ügyfélnél állt meg élesben adattal teli mirror és 2nap alatt jöttek rá h milyen modon indithato el..azota lemondott az ügyfél a raidröl
Az egészben az a dühitö h azért lett véve a 2 vinyo meg a p5b-s gép is h nagyobb legyen az adatbiztosnág, de ezt vhogy nem érzékeltük a tesztelés során<simán el tudtam ugy vágni a gépet h ne tudjuk visszaállitani az intelraiddel a dolgokat>, tehát a kiadott pénz majdhogynem fölösleges volt...de szerencsére az uli kihuzott a bajbol
[Szerkesztve] -
BSOD
senior tag
''Megoldottam''... lementettem mindent (ghost), újraépítettem és visszatettem. Most működik rendesen.
A dokumentációban olvastam, hogy van egy hibrid megoldásra lehetőség. A 2 lemezből álló tömböt fel lehet bios-ban ''particionálni'' több részre és van rá mód, hogy egy tömbön belül raid1 és raid0 is lehet. Ez számomra nagyon jó megoldás lenne, mert a kritikus anyagok biztonságban lehetnének, ill. lenne egy gyors része is a tömbnek.
Meg tudja valaki az ich9r ezen funkiójának létezését erősíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest