Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WolfHardver #15550 üzenetére
Tök jól néz ki
-
Syrius XIX
addikt
válasz
WolfHardver #15547 üzenetére
14 : 00-tól tudok szerót készíteni
!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
WolfHardver #15378 üzenetére
Fraps felvétel, ami avi, de jó nagy, átkonvertáltam szintén avi-ba, kisebbre.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
WolfHardver #15140 üzenetére
Nem tudom, csak kérdezem (és természetesen nem kötözködök!), de a www.prohardver.hu, ahol most vagyunk az véletlenül nem 1 GRID oldal a magyar GRID-eseknek?
-
motormouse
aktív tag
válasz
WolfHardver #15161 üzenetére
...csinálj megint, kifagytál gondolom
-
vviktor1
aktív tag
válasz
WolfHardver #15140 üzenetére
De szép is lenne ha az egész magyar grides társadalom megférne egy oldalon
Azért csak hajrá, én csak drukkolással tudok segíteniEste még előfordulhatok ranked eu, vagy ha csinál még valaki privit....
Dani fel a fejjel, egy-két kocc miatt nem kell felkapni a vizet, mindenkivel előfordul, én biztos vagyok hogy nem szándékos volt.
Zolas: Esetleg csinálj mégegy online profilt (a karriered attól még megmarad) hogy tudj ilyen esetben váltani, ha az egyikkel nem enged próbáld a másikkal....
-
zodo
nagyúr
válasz
WolfHardver #15050 üzenetére
Kicsit lemaradtam a hsz.-ek közt.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
WolfHardver #15052 üzenetére
Hát persze.
A játékkal már kifizetted ezt is.
Sőt több fiókot is létrehozhatsz majd, ha szükséged lesz rá.
Semmiért nem kell fizetni. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
WolfHardver #15050 üzenetére
Szia!
Hozz létre a menüben egy Felhasználói fiókot,
és ha kész, akkor már nyomulhatsz is online.
Ha ennél nagyobb eligazítás kell, csak szólj.
Itt mi az 1.3 -as patch-et használjuk.
Ez azért fontos, mert csak az azonos verziót használók "látják" egymást multiban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest