Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EA Sports WRC '23
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pecc
őstag
válasz
szacsee #1547 üzenetére
Ha vista alól vagy még...Neked megy rendesen a játék?
Mármint úgy értem, hogy olyat csinál nálam, elég bosszantó sajnos, 70fps-ről leesik 2-re és ugy megy egy kicsit, utána visszaáll enyhe gyorsitott felvétellel és beáll megint 60-70re.
Mintha kevés lenne hozzá a gép vagy nemtom.
Második vista32-n tesztelem, a vga-hoz az össze forceware-t próbáltam...tanácstalan vagyok. Hátha tudsz/tudtok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-7820HQ I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 Sérült - i7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest