Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz Felesbandi #9 üzenetére
Nekem az Origins az All time favorit, szerintem újra nekiállok XSX-én nulláról. Az Odassey-t is nagyon bírtam, de a DLC-k közül a Fate of Atlantisnál megálltam, nekem az már nagyon nehéz volt sajnos. A Valhalla egynek elment, de hogy mi volt a story(?)….Ez a királyi acsarkodás nekem eléggé szegmentált volt..Ezt az ingyenes Asgardi szálat nem is tudom, hogy minek tették bele, a druidás DLC-t még lehet, hogy kipróbálom, de most a Kasszandra DLC és ISU videó-omázs után letettem a játékot.
A Mirage-t nagyon várom, szerintem ütni fog Basimmal, valamiért csípem a csókát, annak ellenére, hogy Bayek n+1.-ki rókabőrének érzem…
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Felesbandi
senior tag
Valhalla se volt rossz annak ellenere, hogy az angliai vikinges tema egyaltalan nem nekem valo. Jatekmenetre meg tartalomra elorelepes volt a ket elodhoz kepest, hangulatra viszont sokkal gyengebb volt szamomra (de ez szubjektiv).
A Valhalla fizetos DLC-k voltak talan a legrosszabbak az uj trilogiabol, cserebe voltak olyan "ingyenes" tartalmak benne (pl. az Asgardi reszek, vagy az utolag hozzaadott rouge lite mod), amik fizetosen is megalltak volna a helyuket.
Szoval nem rossz resz, de ha valaha eloveszem a legotobbi 3 resz barmelyiket, az nem a Valhalla lesz szimplan a vilaga miatt.
-
mötálhed
tag
Trailer alapján a régi AC-kat juttatja eszembe. Viszont nekem az "új" trilógiával sincs bajom. Szerintem a kettőt ötvözik, hogy mindenkinek jó legyen
-
GodGamer5
addikt
válasz TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Hála istennek. A Syndicate után gusztustalan lett az egész sorozat. Hátha most jobb lesz végre ennyi év után.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
HELLAFLUSH
őstag
Végre!
Dög unalom és monoton volt az egész. -
melega
őstag
Végre október 12 től játszhatok vele.
-
homerhamm
addikt
Nem tudom, én várom, pedig ugyanazt fogjuk csinálni mint az eddigi AC-kban.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest