-
GAMEPOD.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Nekem van handgrip-pem, de azon nincs plusz gomb. Egyszerűen annyit tud, hogy jobb, biztosabb lesz a gép fogása, olyan formája lesz, mint a klasszikus PS irányítóknak. Amúgy van sokféle, láttam olyat, amiben beépített aksi van, így kitolja az üzemidőt, de láttam már olyat is, amin van R2/L2 gomb. Ennél a típusnál annyi volt, hogy a gombok nyomására hozzáért a hátsó tapipadhoz, leginkább PS1 játékoknál lehetett használni, azoknál van lehetőség beállítani, hogy a hátsó tapipad sarkaihoz melyik gombot rendelje hozzá.
Más: augusztusi Plus címek
Lara Croft and the Temple of Osiris (PS4)
Limbo (PS4)
God of War Ascension (PS3)
Stealth Inc 2: A Game of Clones (PS4, PS3, PS Vita)
Sound Shapes (PS4, PS3, PS Vita)
CastleStorm Complete Edition (PS3, PS Vita)[ Szerkesztve ]
-
zoltannagy
aktív tag
Kinéztem magamnak egy új Ps Vita packot aminek a neve Adventure pack ( 49.990 ) Ft 16 GB-os memóriakártyával, ez megéri ennyiért szerintetek? 5 letölthető játékkal benne az Uncharteddel. Illetve azt kérdezném, hogy az Uncharted és a Killzonen kívül melyik jó a játék még Vitára? Vagy multi?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest