Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Nekem elképzelésem sincs arról, hogy minek az érintő.
-
Xirtam
veterán
Skacok milyen média formátumokat tudok lejátszani pendrive-ról?
# trufa12
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
Skacok segítsetek nekem. Bár konzolboltban dolgozok (KonzolVilág), eddig inkább Xbox párti voltam. Ma viszont nem tudom miért, de folyamat rágom a kefét. Szerintetek érdemes még beleruházni egy PS3-ba?
-
Xirtam
veterán
Valaki nem akar gépet cserélni?
-
Xirtam
veterán
Kis kényszerpihenőn voltam de végre megvan az én gépem is.
PSN ID: Richie_Dale vegyetek fel nyugodtan!
Ha kell valakinek CO-OP vagy bármi segítség szóljon, hiszen azzal játszok amivel akarok. Most épp God of War Ascension - God of War Chains of Olympus - God of War - God of War Ghosts of Sparta - God of War 2 - God of War 3 van a terítéken. Remélem végzek velük mire megjön a Last of Us, bár a promos verzió már itt van nálam, de megvárom a hivatalos launch-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
válasz FuRiONight #43955 üzenetére
Igen, csak amíg Xbox-nál fizetsz az internetes szolgáltatásokért ott jobb is. Így én inkább fizetek valamiért ami jobb.
-
Xirtam
veterán
válasz FuRiONight #43976 üzenetére
A PS3-nál 1mb/s a letöltési maximum.
Last of Us-t nem fogsz találni sehol olcsóbban. SONY nagyon odafigyel hogy egységes áron menjen egész országban. Aki meg olcsóbban adja az be lesz mártva a SONY meg mindent megtesz, hogy az a *m@jom" többé ne nyithasson ki!
Amit jogosan tesz!
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz FuRiONight #43978 üzenetére
Lehet hogy sok, ez van. SONY ezt kéri, 3 hónapig kötelező minden boltnak tartani az árat. Én ennek örülök, mert sokszor kis garázs konzolboltok teszik tönkre a piacot, hogy 500 ft-oznak. Na de lényegtelen.
Vegyél fel bátran!
# james001 Hivatalosan nem adhatnád tovább. De ezt idehaza senki sem ellenőrzi. Általában az újságíró vagy megkapja vagy kisorsolják a tesztelők. Legalábbis nálunk így szokás. A PS-esre nincs ráírva de MS ráírja mindig a promosra hogy el nem adható.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Na ma végre már van időm. Így nekifogok.
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
válasz FuRiONight #44089 üzenetére
God of War Ascension - God of War Chains of Olympus - God of War - God of War Ghost of Sparta - God of War II - God of War III
Történetileg így vannak, épp most tolom őket sorban. Csak Last of Us bekavart.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz TazLeacher #44104 üzenetére
Hozzák a PS2-es részek minőségét kb. De jáj nagyon randa!
-
Xirtam
veterán
Aki ilyen kóddal találkozik, lévén a magyar SONY még LA-ben van. Itt tudtok segítséget kérni:
SONY Magyarország
Ügyfélszolgálatunk telefonos elérhetősége:
+36 1 814 4800 (munkanapokon 11:00-20:00 között)[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Tegnap a végére értem a Last of Us -nak. Amikor elkezdtem a játékot 1 hete, nem adtam volna rá 10/10-et. Viszont a játék közepétől már igen. Ami pedig a végén volt, és azok a játék elemek , jelenetek. Hát Naughty Dog köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest