Új hozzászólás Aktív témák

  • Def26

    félisten

    válasz ldave #43941 üzenetére

    Én potenciális vásárlónak tartom magam. Sok tech. geek majom csak az MS/windóz védelme érdekében írogat ezekbe a topikokba de pénzünk még a sima xbox -ra sincs/nem érdekli őket a játék. Ami persze nem baj, de ne egy olyan ember okoskodjon aki nem játszik egy konzolon és nem is akar venni.

    Teljes mértékben megvásárolható vagyok, akármelyik konzolnak eladom a "lelkem". Élénken figyelem ki milyen extrákat pakol a konzoljába, mert ezek alapján fogok dönti. Szeretek a nyertes csapatban lenni, és nagyban befolyásolja a döntésemet az is, hogy külföldön melyik konzol fogy jobban. Pénzem meg van mindkét konzolra, de egy időben csak egyet fogok tartani. Úgy gondolom, hogy ha valami nem tetszik azt hitvallás nélkül le kell írni, független attól, hogy kinek milyen hasfájása van ezzel kapcsolatban. :)

    Más:
    Most vettem egy ps3 -at és ki merem jelenteni, hogy pl. a bf3 rosszabbul fut mint xbox -on. Dashboard katasztrofálisan lassú (játékok alatt) és a store sem egy gyors lagmentes valami. Ezzel szemben xbox -on tökéletesen gyors minden.
    Össz-vissz annyi félelmem van a ps4 -el kapcsolatban, hogy nem tudom mennyire képesek szoftver oldalon összerakni a gépet. Microsoft -nak van azért ebben tapasztalata, és ugye egy meglévő operációs rendszert butítanak le az xbox one -ra.

    [ Szerkesztve ]

    Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Új hozzászólás Aktív témák