Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Srácok GT5 be be lehet állítani(hol kell) ,hogy mindig fix nézet legyen (motorháztető) vagy mindig állítgatni kell amikor újraindítom a játékot ? És lehet rakni tükröt motorháztető nézetbe ? Nagyon hiányzik !
-
Brian_GT
őstag
Jajaja ezért mondom hogy talán idén már mi is felkerülünk a térképre
Melyikre gondolsz ami a moziban volt megrendezve és Vettel-el volt promózva?? jah nem...hülye vagyok az gt5 megjelenésekkor volt. Amúgy az is egész jó volt azon ott voltam. Akkor még Pécsen laktam és a legjobb 10ben voltam...6. lettem és mehettem volna a pesti döntőre, de nem volt megoldás a felutazásra + 6. is azért lettem mert még ps3-am sem volt akkor szóval a gt5-t életemben nem játszottam még Tudtuk, hogy a Suzukai pálya lesz és ps2n gyakoroltunk rá. Ahhoz képest a 6. hely jó lett.
Dee egy ilyen kis vmi sehol sincs ahhoz amit itt academy alatt kérnek tudásban.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Bogyi007
veterán
válasz Mister_X #43147 üzenetére
Kövi hónapban nem a Demon's Souls lesz éppen a Plusban benne?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
supercow
őstag
EU Június Plus
Kingdoms of Amalur: Reckoning
ICO and Shadow of the Colossus HD
Demon’s Souls
Ebből a Reckoning megvan lemezen, ICO-t játszottam PS2-n (tetszett), a Demon’s Souls-t viszont NAGYON várom.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
dunc
nagyúr
válasz RohamDroid #43161 üzenetére
-
dilipok
veterán
válasz RohamDroid #43161 üzenetére
csak a premium autokban van rendes belso nezet (amiket a szalonbol tudsz venni)
supercow: keszulj fel, hogy sirni fogsz, annyira kocsog az a jatek neha
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
RohamDroid
aktív tag
Nemtudom ki keresett hdd-t de talaltam egy jo kis dolgot : [LINK]
Üdv.: Csaba
-
ldave
félisten
-
RohamDroid
aktív tag
hát ha kivezeted a kábeleket a psből akkor sztem megoldható.. de amúgy már érdekes mert a gyerek módosította az árat lol..
én kivezettem a psen kívülre a hdd-t mert marha meleg szokott lenni és nemhiszem hogy még az a plusz meleg jót tenne neki...
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz supercow #43170 üzenetére
Én meg bementem Store-on a Weekly Top vagy mi a bánatra és láttam, hogy 3000Ft, nem is rossz. Aztán gyorsan le is ment 2700-ra a Plus miatt Holnap reggel lesz egy kis vinyópucolás (TWD:SI 4GB-ot pakolt fel, hogy a durvaanyját) és méret szerint csökkenő sorrendben leszedk ezt-azt, ami biztosan kella hosszú hétvégére. Aztán meg veszek egy vincsit, mert kell a hely.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Damien13
csendes tag
Tud valaki olyanról, hogy egy Ps3 80gb-os konzolt megflasheltek volna már, hogy fusson rajta írott játék?
http://logout.hu/blog/damien13/index.html
-
Ghard
őstag
válasz TazLeacher #43174 üzenetére
Igazából túl van nyomva a topic warez meg törés szavakkal(amúgy sincs értelme,csak zavaró), a google biztos ezt dobja ki elsőnek ha rákeres vki
(#43175) raziel01
Főleg,hogy lemezes írott játék ps3on sehogy sem fut[ Szerkesztve ]
-
supercow
őstag
Gépre fussa, lemezre már nem... Ez kb olyan szint, mint amikor a kamasz jogsit szerez és az összes kuporgatott pénzből megveszi a suttyó Calibrát tyuningolni meg racingozni. Aztán kiderül hogy kéne műszaki, átírás, szerviz, új gumi... arra persze már nem jut zseton, szétesik a verda.
Én addig nem vettem ps3-at amíg nem voltam benne biztos hogy tudok játékot is venni hozzá.
Kids these days...
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
boygabi_
aktív tag
Valaki Uncharted 3 ban tud segíteni? Trófeákat csinálom és az egyik nem megy. Throwback Master amikor vissza kell dobni egy gránátot és 2 ellenfélnek kell ettől meghalnia. Néztem már youtubeos vidiket is de az én gránátjaim soha nem úgy repülnek mint a videón. Valahogy lehet irányítani a dobás szögét ill magasságát?
-
Damien13
csendes tag
válasz TazLeacher #43174 üzenetére
Kérdeztem és nem azt mondtam, hogy ezt fogom csinálni Ja és vak vagyok
http://logout.hu/blog/damien13/index.html
-
Ghard
őstag
-
Goldwin
aktív tag
Vettem egy Guitar Hero Aerosmith gitárt, de az USB-s vevőegysége nem működik. Nem világít a led és sem a PS3, sem a PC nem ismeri fel. A gitár az villog, de nem találja a vevőt. Mit lehet ilyenkor tenni? Érdemes szétszedni a vevőegységet? Nincs valakinek egy eladó? Valaki tud olyan oldalt, ahonnan lehetne rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
PS3 controller működik pc-n?
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
ldave
félisten
válasz Warpig #43184 üzenetére
Aha, kell hozzá a Motioninjoy-nak nevezett program/driver és akkor működni fog.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
RohamDroid
aktív tag
válasz supercow #43177 üzenetére
Na igen én is így váltottam most ps3ra (végre nem vagyok munkanélküli egy ideje) mivel szerettem volna eredeti tartalommal gazdagítani a polcomat, és az internetes világát is élvezni a konzoloknak. Ezért lett cserélve a másik gép erre.
A calibrás rész tetszett.. eszembejutott mikor megvettem az autómat egy skoda fábiát és mindenki hurrogott hogy azthitte kocsit veszek stb igen ám de én ezt a 2000es évjáratú remek állapotban lévő verdát annyiért vettem amennyiért ők a szarrárohadt opel astrákat meg egyes golfokat nembeszélve az agyonhajtottságukról ja meg a civicek amik 20éves korukra legalább 20szor voltak törve
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz RohamDroid #43187 üzenetére
Fizess elő Plusra, nem bánod meg Ugyan ott lennél két-három hónap alatt, mint ha warezolnál
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
leslieke
Jómunkásember
válasz RohamDroid #43189 üzenetére
Összefoglalóban minden benne van.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
supercow
őstag
válasz RohamDroid #43189 üzenetére
"ingyenes tartalmak" havi 2-3 teljes játék amit addig játszhatsz, amíg van érvényes Plus előfizetésed. Ezért is érdemes az 500gb-os gépet venni, mert elég hamar megtelik.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
RohamDroid
aktív tag
válasz supercow #43191 üzenetére
Na ez már egy jó érv lenne.. Nekem 60 gigás van jelenleg de majd lesz egy kis upgrade . Csak azért váltottam ugye a konkurenciától mert nem akartam fizetni a netes tartalmakért de ez azét még mindig összehasonlíthatatlan hogy azért fizetek hogy menjek havonta 2 kört forza4ben vagy azért hogy kapjak teljes gameket grátiszba a hűségemért...
leslieke Igen már közben rájöttem olvasgatom.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz RohamDroid #43192 üzenetére
Én ma veszek 160GB-osat, nyár végén talán egy nagyobbat Most a 160-as is betelne nagy valószinűséggel.
-
RohamDroid
aktív tag
válasz Mister_X #43193 üzenetére
Nekem van otthon egy 2,5" 1 terrás az gondolom menne vele nem ? Mert olvastam valahol hogy nincs korlát... Mondjuk így is kívülre van vezetékelve a hdd. Egy jó kérdés szerintetek a ps áram ellátása elbírja a rendes nagy hdd-ket is ? Vagy csak a laptop hdd-hez biztosít elég táp ellátást ?
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz RohamDroid #43194 üzenetére
Ha alapból 60GB-os géped van, akkor nem fog vele menni. De Tegla80 a háttertár szaki, majd ő megmondja a frankót
-
Brian_GT
őstag
válasz Mister_X #43195 üzenetére
Jaja... Tégla van köztünk. Ő a te embered ebben a kérdésben. Amúgy érdemes ha van lehetőséged nagy hdd-re..nekem 320as és már a plusok miatt majdnem megtelt...már szelektálnom kell, ami még megy de egy idő után kénytelen leszek vagy nagyobb hdd-t venni vagy ps4-et
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
RohamDroid
aktív tag
Aha köszi srácok. A nem fog menni az csak a normál méretűre vonatkozik vagy már az adat méretre is ? Szóval hogy érthető legyek 3,5"-os semmilyen se megy vele de 2,5"-osból akár 500gb-osat is rárakhatok ?
Megkeresem a téglát és írok neki.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz RohamDroid #43197 üzenetére
3.5"-es be se fér, 2.5"-ből meg tudtommal is 500-at kezel max a 60-as, de 320 a tuti és sokáig az is elég.
-
törölt tag
Pár napja elkezdtem a GoW 2-t. Sokkal kellemesebb az elsőnél, még nem sikerült idegbajt kapnom, pedig 3-4 órát már beletettem szerintem.
Igaz, ezt eleve easy-ben kezdtem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest