-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceformat
csendes tag
válasz tranceformat #37788 üzenetére
bankszámla.. miket írok bankkártyaszámot
-
Dexar007
veterán
válasz tranceformat #37562 üzenetére
Szerintem se nézik,neked csak a kód fontos, amit majd beütsz.
Give me your cum,bull!
-
MrPG8
aktív tag
válasz tranceformat #34897 üzenetére
Futni fog. Az előttem szólóhoz még annyit tennék hozzá, hogy amit letöltesz USA storeról és felrakod, utána még át is tudsz jelentkezni másik felhasználóra (pl EU-sra) és ott is működni fog. Ez Plus-os dolgokkal nem biztos hogy működik, még sosem próbáltam, mert nekem a USA-s regem a fő
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
válasz tranceformat #34897 üzenetére
Usa reggel, usa store-ból eu-s gépre le lehet tölteni, működik is, de fizetni csak psn carddal lehet. Uk store-nál ugyanez. Csak a magyar store-ról lehet magyar bankkártyával vásárolni.
Dlc-kkel kell vigyázni, azokat csak abból a store-ból lehet megvenni, amilyen régiójú a játék lemeze.
(#34842) jim.clark: Ez a lényege ennek a nyűves kontrollernek, hogy fokozatosan tudd adagolni pl. a gázt egy autós játékban. Szerintem kár átállítani. Amúgy általában a legtöbb játékban át lehet, mondjuk amit írtál, abban passzolom. GT5-ben tuti lehet, más autós játékkal meg nem kell játszani ps-en.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz tranceformat #34877 üzenetére
Nekem is kedvenc az... de leginkább az első, csak a szarköcsög Sony leállította annak a szervereit. :<
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!
- Ps3 Játékok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!