Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz cila1 #12054 üzenetére

ugye elolvastad ezt? Nem ajánlja fel a kiegészítő letöltését a firefox?

Az eredményre pedig: van web oldalunk, ahová automatikusan felkerülnek az eredmények, a Szerver menüpontban, rákattintasz az Eredményekre. ;) És ott kinyitod a plusz jelre kattintva a legfelső versenyt.

Kleroo: én úgy láttam a fájlok alapján, hogy az oldallemez sérülése nem befolyásolja a hűtést, csak az aerodinamikát. Egyébként is fura lenne, hogy a futam elején sérülsz, és csak ~ 30 kör múlva jönne elő a hűtésprobléma. De majd ha szerveren leszek, akkor ránézek erre a dologra.

Bonyolítja a helyzetet, hogy rájöttem, külön-külön vannak motorfájlok az egyes autók könyvtáraiban is, FS08 alatt ez nem így volt. Mindenesetre ezek eltérnek a fő motor fájltól tartalmilag 1-2 helyen, és nem tudom, a program vajon melyik fájlt veszi alapul. Viszont az összes autó motor fájlja ugyanúgy tér el a fő motor fájltól, ezért mindenkit megnyugtatok, továbbra sincs egyik motor / autó sem előnyben a másikhoz képest.

Szabesz: amúgy igen igazad van, gondolom féknél is most nem kopik ugye? Ebbe nem gondoltam bele. :D Na mindegy. Majd visszarakom. FS08 alatt is normálon volt a mechanikai meghibásodás, csak gondoltam most kikapcsolom egy tesztelés erejéig. A replay-ek alapján egyébként nem nagyon hallok csúnya visszaváltogatásokat senkinél sem. A fordulatszámok amiket kijelez, azok sem kiugróak. Tavaly ervinnél volt olyan gond, hogy úgy váltogatott vissza, hogy féktávokon a motor 19000 fölé is ment és emiatt könnyen elcsúszott az autó háta, pl Monacoban is ezért törte meg egyszer a kocsit, ez hosszú távon nem tesz jót a motornak, de itt úgy látom senkinél nincs ilyen probléma, a hűtés probléma meg nem így jön elő, úgyhogy tényleg nem tudom mi a gond, mert a motorra vonatkozó élettartam adatok is teljesen azonosak az FS08-cal.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés