Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Riccsiz_h

aktív tag

válasz Riccsiz_h #8736 üzenetére

Mint említettem előző bejegyzésemben a amerre járok minden gym az én frakciómé (mystic) és level 10-es, ezért nagyon nehéz gymhez, így coinhoz jutni (kb. 15-20 gym ami környéken van fix), ami 1-2 pedig más frakcióé az is level 10-es és nem állok neki szedni mert level 28 vagyok és nincsenek jó monjaim. Illetve hogy végre találtam egy 9-es gymet feltoltam 10-esre erre valaki belevágott egy 72-es Ratatát mielőtt én odajutottam volna hogy a csata után betettem volna a sajátom szörnyem

Több mint 24 óráva az eset után (este 8 fele) visszamentem és a 72-es Ratata még mindig ott csücsült a gym legalsó fokán. Aznap reggel csináltam egy PokeTrainer accot, 1 óra alatt level 6 lett (Valorba álltam) és mondom akkor kiütöm a 72-es Ratatát átjelentkezem és bepakolom a legerősebb Pokemonom (Vaporeon 2650CP). Sikerült minden, örültem is hogy végre hogy bár tegnap ellopták a helyem most egy erős gymben végre bent vagyok, igaz a legalsó fokon.

Nem telt el 30 perc és ki volt ütve a Vaporeonom, visszamentem és az egész gym érintetlen és változatlan volt kivéve hogy a Vapoeronom már nem volt bent hanem helyette egy 3000-es Dragonite került a legalsó fokra. Nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de egy 72-es Ratata több mint 24 órát volt a gym legalsó fokán és senkit nem zavart, plusz ha én nem szedem akkor még valszeg marad volna.
    De ahogyan kicseréltem a 2650CP Vapoeronomra 20p után csak a legalsó fokát lebontották a gymnek és a helyére hip-hop bekerült egy másik pokemon. Nagyon megy a dual accozás ahogyan elnézem, de így elég nehéz coint szerezni (pedig csak a poketárhelyem akartam bővíteni). Kb. 2-3 naponta akad annyi szerencsém hogy 10 coint kivegyek, de nem gondoltam volna hogy ennyire felkészültek egyesek hogy így szereznek a gymben helyet. Ennek ellenére nem tervezem felhúzni azt a Poketrainer fiókot, tényleg csak egyszeri használatra szántam. Vagy szerintetek érdemes ?

Új hozzászólás Aktív témák