Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• J0shu4M1ll3r

senior tag

válasz Skeletor #8710 üzenetére

Megmaradnak olyannak, mint eddig. Átmennek legacy-ba, a támadások maradnak olyanok, nem fognak változni, de ha most fogsz pl gen1-es pokét az kaphat új támadásokat. A lényeg, hogy ami eddig volt támadása, az marad már neki, nem fog lecserélődni egyik pillanatról a másikra, az már "örökre" marad olyan.
    Az, hogy eddig mi ellen mi volt jó most kicsit változott, vagy lehet, hogy marad, de az új támadásokkal lehet felborult a rangsor. Jelenleg ezek kitapasztalása folyik. Pl a Laprasnak csökkent a cp-je de ugyanúgy super eff maradt a Dragonite ellen. Kell még pár nap, mire a sok fanatikus összerak egy olyan ajánlott támadásos táblázatot, mint ami eddig volt.
    A másik meg, hogy a gym fight is más, mert lassabbak lettek a támadások.
    Szerintem, még ne törölj semmit, ha van elég helyed, mert lehet, hogy maradt ugyanolyan vagy hasonlóan jó az a poké, amit felhúztál, de ha meg lett 1 vagy 2 jobb támadás is, attól még tudsz vele gymezni, vagy legrosszabb esetben jó lesz gym védőnek. A dust miatt kár aggódni. Ha eddig jó volt, az ezután si használható lesz valamennyire, illetve frissítés óta azért valamivel többet lehet összeszedni, ha találsz 2. vagy 3. evolve-okat. Amúgy meg, ha van egy jó iv-s poké, és még jó támadásai vannak, akkor nincs olyan, hogy elpazarolt dust. Eddig használtad támadásra, és mint korábban mondtam, legrosszabb esetben ezután használod védésre, de legalább nem a legalsó szinten lesz, így akár még több napot is maradhat ott.

@(#8711) solfilo :
    A töltő csíkra gondolsz? Az változott, meg az értéke.

(#8712) avmpg:
    És most már Nagyon de NAGYON kellene a rendezési lehetőség a tárolóban!
    Na igen, elég életmentő lenne. Láttam sokak különféle speckó karaktereket írnak a névbe, de már a rövidítés is rövidítve van, most meg, hogy vannak új támadással és régivel is pokék, én is csak hagyom őket, de csak gyűlnek és gyűlnek.

Új hozzászólás Aktív témák