Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Lehet hulyeseget mondok, de X3 topikban regebben sokat ment errol a duma hogy a gari nem mindenhol ugyanaz. Sokszor mintha csak a bolthoz szolt volna a gari, es ha a bolt befuccsolna/eltunne stb. akkor megszivod. Meg talan volt valami “hivatalosabb” gari is. Meg azt hiszem olyan is volt hogy kisebb boltok olyan verzios telokat arultak, amihez itthoni szerviz nem is nyult, meg garin kivul sem.
Ilyesmi szitukat szeretnek elkerulni.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Tefra
csendes tag
Nagyon tetszik a sztereo hangszóró, az MI9T-hez képest mindenképp sokkal jobb a hangja, de megmondom őszintén nem emiatt miatt vettem meg. Utálok mobilon bármint hallgatni, mert bántja a fülemet a magas frekvenciás "zaj". Mikor férjem, vagy a gyerek videót néz, a szomszéd szobában is hallom... Ez szebben szól, nem bántja a fülemet, de na, akkor is telefon. Nem fogom nagyon meghajtani önmagában, mert az esetek 98%-ában fülest használok, vagy bluetooth (Jabra), vagy vezetékes (JBL). Éppen ezért nekem elsődleges szempont volt a jack csatlakozó (ezért a 12 - és még sokan mások - ki is esett a szórásból).
Gyönyörű a kijelzője, többen aggódtak az AMOLED miatt, de az MI9T is amoled, soha nem égett be. Ha az akku nem adja meg magát, nem is cseréltem volna le, bár mindenképp jól jött a nagyobb memória.
Xiaomi MI 9T - ex: Lenovo P70
-
-
rolee9309
csendes tag
Nem ismerem a srácot, most látom először.
Viszont így látatlanba is, a kommented alapján igazat adok neki: ahány droidos telefonom volt, nagggyon fos hangzásuk van/volt. EQ-t, bárminemű hangzásjavítót csak csatlakoztatott fejhallgatón (vagy egyeben) keresztül lehetett bekapcsolni, vagy valami alkalmazást letölteni, de az is csak félmegoldás, mert a youtube, netes tartalom, minden ugyanolyan rossz minőségben szólalt meg, csak a muzsika/videó, amit le tudtál játszani a bizonyos lejátszón, az szólt normálisan.
Nem vagyok apple-fan (meg semmilyen fan se, csak az Iphone árazása nem nekem való ), de asszony tavalyelőtt vett egy Iphone 13 mini-t, annak by default olyan jó hangzása van..... normális basszus, és nem az a cincogás, mint a többinek. Mintha egy gagyi kínai egyszerhasználatos gyerekjáték hangszóróját raknák bele. Legalább engednék root-olás nélkül beállítani a hangzást...
Nem sok Iphone telefont hallottam élőben, mondhatni csak ezt az egyet, de annak fényévekkel jobb, mint az eddigi droidjaimnak, meg azoknak is, amiket hallottam pl., családból vagy ismerősöktől, és a drágább, 300K feletti telefonok is vérszegények, legyen az Samsung, Xiaomi, etc. etc.
Disclaimer: Nem flame-elésként mondom, csak nekem csalódás a nem apple telefonok hangzása eddigi tapasztalataim alapján.