Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csoki7

csendes tag

Na, én is beléptem a panasonic plazma tulajdonosok táborába egy 50ST60-nal. Nem kicsi...
    Elsőre még barátkozom a dologgal, hdmi kábelle összekötöttem a géppel, őszintén szólva még szokni kell a dolgot...Erősen vibrált, mintha akadt is volna, gondolom esetleg ez azért lehet, mert nem natív felbontású anyagot küldtem rá. :F Mindegy, erre a részre még visszatérek, előbb TV adást kéne csinálnom rá. Annyi a problémám, hogy nincs ehhez kábelem. Bár a digi régen két tévére szerelte be a kábelt, az egyiket leszedtem, mert nem volt rá szükség, és már a kábel sincs meg. Az elosztó még ott van, és a kérdésem az, hogy mindegy, hogy milyen minőségű kábelt veszek hozzá(nyilván nem a legszarabbat)? Egy átlag, boltban kapható megfelel? Elvégre az elosztóig amúgy is a digi ki tudja milyen kábele megy...
    (tud valaki budapest belvárosában valami jó beszerzési helyet?)

• csoki7

csendes tag

Hello!

Olvasgattam a topicot, és nem nagyon van szó a P55ST60-ról, csak a P50-ről. Van ennek valami különösebb oka, az egyel nagyobbi már nem olyan jó? :F Mert egy lényeges különbség, hogy az 55-öt még lehet kapni, az 50-et szinte már nem...

Igazából félig-meddig háttértévézésre is lenne, én főleg sorozat, film, focimeccs, de asszony pajtás sokszor csak bekapcsolja, aztán ami éppen megy, az jó lesz háttérnek...És 1-2 hozzászólás alapján nem feltétlenül ez a legideálisabb használata a plazmának. Okozhat ez gonot?

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák