Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
manoska
tag
Sziasztok Honnan tudnék szerezni 65ST50 kijelzőpanelt , vagy esetleg komplett Tv-t? Sikerűlt összetörnőm , ügyeskedtem !! Ha esetleg tudnátok segitteni ebben, ne tartsátok magatokban!! Köszönöm Szépen
-
manoska
tag
-
manoska
tag
Sziasztok Legyetek kedvesek megirní, nagyjából milyen hosszú ideig volt tartós ghost-otok, ha volt? Nekem mostmár 2-3 hete van egy,kicsit halványult kezdem azt hinni ,hogy nemakar elmúlni. Köszönöm az imformáciokat!
[ Szerkesztve ]
-
manoska
tag
válasz MasterMark #47327 üzenetére
-
manoska
tag
Szia.Én is igy csináltam, 55"-65" képernyőméret felrajzolva a falra ceruzával,sikitottak mikór meglátták a családtagok ,hogy a fal összefirkálva nem győztem leradirózni /2 radír fogyott el/!! Viszont szerintem nem rossz megoldás nagyon jó támpontot ad a méret választáshóz!!
-
manoska
tag
Sziasztok! Megjött ma a 65ST50,Hú b.....meg ez a képminőség meg a 165 cm átló elképesztő ,a feketéi !! Megnéztük a "hobbit"-ot 3D-ben mintha az IMAX-ban lettem volna kis túlzással! Nem volt még plazmám, elötte egy samu 800 HZ-es led lcd volt szerintem az sem volt piskóta dehát ez!!! Na bocs az élménybeszámoloért,de lekellett irnom !!!
-
manoska
tag
-
manoska
tag
Sziasztok! Mi a véleményetek melyik jobb vétel 55VT50E vagy 65ST50E hasonló áron?
-
manoska
tag
Rendeltem egy 55ST60,amit vissza mondtam és összekapirgáltam a pénzt egy TX65ST50-re.Mi a véleményetek erről a készülékről esetleg tipushiba ha van, mire kell figyelni ezzel a tv-vel kapcsolatban? köszönöm ha válaszóltok
[ Szerkesztve ]
-
manoska
tag
Sziasztok! 10 cm miatt neváltsak PAna 55ST60-ról samu PS60F5500 ra ugye?? Nagyjából eggyárban vannak. Köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
manoska
tag
Sziasztok! tx-p55st50-nek szerintetek észrevehetöen gyengébb minőségü a képe mint a ST60-nak,mert azon gondolkodom ,hogy visszamondom a ST 60-as rendelésemet mostmár nagyjábol 2 hét a kiszállitása! Van még 2 hely ahonnal lehetne rendelni 55St50-et gondolkodom ennek a rendelésén! kösszönöm ha válaszoltok,kimondottan a képminöség külömbség érdekelne!!
-
manoska
tag
válasz MasterMark #46142 üzenetére
Már nem is kell,ilyet akartam venni,köszi!Marad az 55St60!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
manoska
tag
Sziasztok! Ezek közül melyiket javasolnátok/Panasonic VIERA TX-P55ST50 + Panasonic VIERA TX-P55ST60E/.Föleg Hd adások illetve 3D bluray néznénk rajta 3-4 méterről. Köszönöm ha válaszóltok!!
-
manoska
tag
Sziasztok! Samsungok is jók plazma terén? Például samsung ps51f5500 ,samsung ps51e6500 ezekről mi a véleményetek? Köszönöm ha válaszoltok
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest