-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Nekem most otthon van a TCL VA. Oldalról annyira esik a színek kontrasztja, hogy nem igaz. Hiába tetszik szemből, ez a VA inkább a TN monitorokra emlékeztet és nagyon idegesít. Grafikus vagyok és IPS monitor előtt dolgozom folyamatosan. Ott van mellette a TV. Kicsit mozdulok, vagy felkelek a székből, egyből fakul.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz tutitibi #86782 üzenetére
Hajjaj elgondolkodtadtál Közben én azon is agyaltam, hogy nálam elég sokat lesz a gépre kötve a TV és valószínűleg másodlagos monitorként is üzemelne. Plusz ott vannak a játékok és be fog égni a HUD. Bár én nem vagyok egy beégés parás, de tényleg sokat fog menni a desktop. Pont ma néztem körül TV ügyben. Jelenleg Sony-n gondolkodok, mert az IPS TV-ik elég jók. Kellemes a fekete ahhoz képest és a betekintési szög is fasza. A VA persze jobb lenne, de el nem hiszitek mennyire irritál amikor megyek be a szobába és egy fos képet látok Ráadásul szeptembertől más lesz a berendezés és a géptől eléggé sréhen látom a TV-t.
Szívem szerint OLED-et vennék (úgyseégbe ) de az nagyon drága. Jobbnak láom majd 5 év múlva visszatérni erre a kérdésre. Addig meg válogatni amiből lehet.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Plazmás szemmel próbáltam TV-t keresni. Komolyan mondom, hogy ez a TCL 55DP660 teljesen jó lenne a feketék szempontjából, viszont ha kicsit oldalról nézem nagyon romlik a betekintési szög a VA panel miatt. Fogalmam sincs milyen LCD-t lenne érdemes nézni... Ha jó a cucc akkor 300-at is kiadok érte.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Pár éve anyukámat és nagyszüleimet is plazma TV vásárlására ösztönöztem, viszont most itt vagyok én és vehetek retkes LCD-t. Meg is jött a TCL csoda, aminek meglepően jók a feketéi, de a betekintési szögtől rosszul vagyok. Lehet használt plazma kéne inkább. Érdemes még? Mit gondoltok? (50" körül).
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz FerNandor #82243 üzenetére
Újramuxolva rapunzellel, az eredmény ugyanaz, Illetve Extract+ My MP4Box-al újramuxolás sem segített. Fel sem ismerte a TV a kapott mp4-et. Bár gyanús is volt, mert a gépen hiba nélkül elindult, de thumbnail-je nem jelent meg, illetve a muxolás előtt láttam, hogy a videó forrásnál van valami unknown.
Asszem erre keresek már egy másik topicot.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Nekem elég muxolni leszedtem most hozzá valamit ami veszteségmentesen teszi mp4-be ahogy előbb mondtad.
Ujramuxolas alatt mit értesz? Nem állítok semmit és csaknújramuxolja? Az segít?
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Nagyszüleimnek nagyritkán viszek mkv filmeket a pana plazmájukhoz, hogy ne az ismétléseket nézzék már a TV-ben. Sajnos az utóbbi időben egy csomó filmet nem játszik le. Fekete kép és csak a hang megy, közben néha előjön a kép, de csak áll az egész. Sajnos a miénken sem jó. Az is pana plazma. Van valamilyen konvertálási folyamat amivel ezt meg tudom oldani? Vagy maradjak inkább az SD mp4 anyagoknál?
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz DM-Fan #14799 üzenetére
Áh fenébe. Pedig már azt hittem van valami jó kis plazma 160 körül . Nekik annyiért kéne. Végül feltettem a kérdést az lcd topicban is. LCD-ből leginkább Sony-ban gondolkodom. A többit annyira nem ismerem, de az tuti, hogy az LG és a Samsung kizárt.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Nagyszüleimnek bedöglött a TV-jük és szeretnék nézni nekik egy jó kis plazmát. Nem kell 3d meg semmi extra. Sokat nézik az SD adást, meg néha szoktam nekik hozni filmeket. Szóval valami fullHD kéne 200 alatt.
adms.hu | UI Designer
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Automata kávégépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külpolitika
- További aktív témák...