Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
a UPC nem cserél, csak ha megrendeled a megfelelő díjcsomagot.
Viszont most nézem a honlapjukat, és márc 1-től javultak az áraik, és ha jól látom nem kell feltétlen rögzítős, mert rögzítő nélkül is van HD csomagjuk. Remélem nem komponens HD ez esetben, hanem már valóban HDMI-s HD.Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
DM-Fan
Topikgazda
A mozis 3D vetítéseket is kerülöm, mert a hazai mozik még 2D-ben is ritkán tudnak jó minőséget produkálni. Az otthoni 3D meg egyáltalán nem mozgat, messze van ez még a tökéletestől, leírtam, miért. Számomra sokkal többet ér a minőségi 2D, azt pedig továbbra is fenntartom, hogy egy-két kiélezett jeleneten felül nem sok pluszt ad, de azok is műviek. Az animáció alapján ezt pont nem lehet objektíven megítélni, mert még ott működik a legjobban, ráadásul nálam nem ezek a filmek forognak többségében. Nem fogok vitatkozni senkivel ezzel kapcsolatban, lebeszélni sem fogok róla senkit, ha valakinek tetszik, az nézze, fizessen érte többet, nekem akkor sem kéne, ha nekem fizetnének érte, egyszerűen a jelenlegi formájában számomra nem nyújt pluszt, de érzékelik ezt a gyártók is és folyamatosan mozdulnak, fejlesztenek a technológián. Elmondom a véleményem, rávilágítok, hogy egy ilyen TV-re költött keretből milyen - szerintem - értelmesebb alternatíva jön ki, aztán majd a delikvens eldönti, hogy mire van szüksége. Nem fogok egy UT vagy ST szériás modellt javasolni egy G-szériás helyett, csak azért, mert előbbiek 3D-modellek, viszont a képük meg gyengébb. Ráadásul az emberek jelentős hányada nem is tudja elviselni a 3D-t hosszútávon - jónéhányuk rövidtávon sem.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
alien0903
tag
Köszi a tippeket, routerbe próbáltam de tp link és arról fentebb olvastam, hogy gondok lehetnek vele (és van is).
Másik kérdés: média szerver működés, beállítás, leírás tippek?
twonky-val próbáltam tv és gép közvetlen összekötve, twonky látta is a tv-t néha a tv is beadta, de leginkább nem találta a szervert. Mi lehetett a gond?
[ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
Hajszálpontosan ugyanaz a két technológia, mármint a foszfor alapvető tulajdonságai azonosak a kettőben (a plazmákban jellemzően stabilabb és gyorsabb reagálású foszfort használnak), csak a gerjesztésük tér el: az egyiknél egy nagy energiájú elektronsugár gerjeszti, a másiknál plazmakisülés, ami elektronokat ad át a foszfornak...
A CRT-k fényereje jellemzően alacsonyabb, valamint a kontrasztjuk is kisebb mint a plazmáknak, emiatt több idő kell nekik a beégéshez. A faterom TV szerelő volt, 18 éves koromig több száz beégett (akkoriban még nem csatornalogó, hanem pl. játék égett bele) és egyéb okokból tönkrement képcsövet robbantottam fel egy kis faluban[ Szerkesztve ]
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
szepi77
tag
Én nemhogy nem láttam, de nem is hallottam róla, hogy valaki látott volna ilyet . Az más dolog, hogy a cégünknél van egy 0-24ben üzemelő crt monitor, ami éveken keresztül ugyanazt a statikus képet mutatta (munkaidőn kívül), ugyanis nem volt bekapcsolva a képernyőkímélő. NA abba stabilan beleégett minden egyes betű és kikapcsolt állapotban tisztán ki lehet olvasni.
[ Szerkesztve ]
Panasonic TX-P42S30E
-
KTTech
veterán
Fogd már fel, hogy nem tudják a gyártók se megadni mi az a határ... kismillió dologtól függ (panel életkora - mind legyártás után, mind használati óráktól függően -, korábbi használat, aktuális hőmérséklet, mi ment előtte rajta stb).
Azt csak halkan kérdezem meg, hogy CRT TV-nél melyik gyártó adta meg ugyanezt a paramétert...? Mert a két technológia pont ugyanannyira kényes erre.
[ Szerkesztve ]
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
KTTech
veterán
A TV állókép esetén kb. 5 perc múlva erősen csökkenti a fényerőt és a kontrasztot a beégés elkerülése végett. Azt, hogy egy permanensen kint maradó kép mennyi idő után hagy maradandó nyomot 1000 cigányasszony se tudja megjósolni...
Hozzáteszem, pár éve volt teszt: 24 órás permanens kép után 48 óra folyamatos fehérmosással nem maradt maradéknyom az akkori plazma panelen...www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
- Dallas dvd-sorozat (2012) 1. évadja eladó (magyar vonatkozás nélkül)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest