-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz Neszójábe #49008 üzenetére
Cetelemes kártyánál nem úgy működik, hogy igényled, fizetsz 6k-t, kapsz egy hitelkeretet, onnantól akármikor használod amíg aktív -10% az árból. Minél kevesebb a fizetésed, annál nagyobb hitelkeretet kapsz alapból (mert nekik érdekük, hogy ne tudd visszafizetni 3 hónapon belül).
Szóval kaptál 180k-t, megveszed a tévét, kifizeted a TV-t, aztán ha újra használod újra van 180k-d. Eléggé nem túl informatív az oldaluk, gyakorlatilag csak a lényeg, és a számok hiányoznak, gondolom mindenkinél egyedi ez, de ekkora összegnél már talán megéri minimálbéres ismerőst keríteni, akinek se asszony se semmi nincs, így kap egy 300ks keretet és "tőle" megvenni a tévét. Én legalábbis így okoskodom majd, ha odáig jutok.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
sad_Vamp
őstag
válasz Neszójábe #49008 üzenetére
Nem értem mit kellett annyira felkapni a vizet, nekem is nyomtátok hogy 50"est vegyek (igazatok is volt, mozifilmnél legalábbis) de mivel a 42" is épp csak befért (20cm-t rálóg az iróasztalra) ezért 42" lett, így is túlzás a szobámba
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest