-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
Ragnarök
Ez spoileren belül is spoiler lesz, szóval aki nem New Game+ olta ki, ne olvassa! Vagy olvashatja, de csalódni fog ha arra készült amire én.. Aki meg simán se tolta ki, annyira se olvassa.Nagyon marketingelték, hogy új játék útvonalak. Ez ilyen formában (vagy én csesztem el valamit?) nekem egyáltalán nem volt jelen. Én valami olyasmire számítottam, hogy ha 100%-oztál minden területet, akkor a végén ugyebár megtalálod a valódi Tyr-t, na most én arra gyúrtam, hogy az összes hollót összegyűjtsem és majd jól kiszabadítom az Odin lelepleződéses fordulat előtt. Hát ezt nem tudod megtenni, mert az utolsó 2 hollót csak ez a jelenet utáni feloldott területen tudod levadászni. Annyira elment a kedvem, hogy abba is hagytam, ezért még a befejezés hátravan. Ez a marketing duma, igazából arra irányult, hogy ha végigfutottál a story-n, akkor bizonyos részeket Freya-val együtt tudtál már csak megcsinálni. Így az apa-fiú szál ilyen formában elveszett. De ehhez nem kell New Game+ hogy ezt máshogy csináld. Elég egy új mentést csinálni.. Egyébként egyet tudok érteni veled, egyedül a fast travelt nem érzem jogosnak. Az csakis azért olyan lassú, ha lassú, mert dumálnak valami lényeges vagy a készítők szerint lényegesről. Ha már nincs story, akkor be se lépsz szinte a "kapun" már meg is jelenik az exit.
Combat részéhez meg annyit fűznék hozzá, hogy elsőre nem tűnt fel (legalábbis nem idegesített), de a farkasok és a gyíkok amikor folyamatosan kitérnek minden támadás elől bármit csinálsz, hát nem egyszer felforrt az agyvizem így New Game+ ban.Plusz a sárkány/gyík vadászat már nagyon egyhangú volt az ugyan olyan befejezések miatt. ↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Androidos fejegységek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Ukrajnai háború
- Ford topik
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok