Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Konzolvilágban...stb, 13500 ft a PS plus éves tagság.
Hajrá, aki két hete lemaradt az alza.hu akcióról. -
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #68951 üzenetére
Én tényleg nem vagyok egy "spúr" csávó, aki a fogához veri a garast. De bazdki évi 13k a cloud mentésért, most már kezdem sokallani. Talán januárig vagy idén decemberig van Plus-om. De fél éve szinte az értelmét nem látom az egésznek.
Ui.: Bezzeg a GP!?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
VTom
veterán
válasz hombre[EU] #68950 üzenetére
Nem úgy volt, hogy ezt majd az új konzolok is támogatják?
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
bandi0000
nagyúr
Nem tudom mennyi cinikussàg volt benne, de azért te is nagyon jól tudod, hogy nem csak a mentésért fizetsz, illetve nagyon jó jàtékokat adtak idén mellê, nyilván jobb a GP, de ha majd egyszer bekattan az ms és nem ad rà akciót, akkor màr évi 40k t nem biztos, hogy mindenki jobb dealnek tart majd
Xbox One: bandymnc
-
.LnB
titán
válasz bandi0000 #68956 üzenetére
Most direkt visszanéztem az idei felhozatalt. Nekem a február volt egyedül jelentős. A többi nekem nem. De most végignézve, és belegondolva, hogy ha nem lettek volna meg az adott játékok, vagy érdekelne mind, akkor tényleg nem rossz az eddigi felhozatal. Szóval igazat adok neked. Az egyéni szoc. probléma, hogy nekem nem jött be annyira az idei még.
A GP-s ui, az akinek szólt, az tudni fogja.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Eliott
tag
válasz Eliott #68959 üzenetére
Be is húztam a Konzolvilágtól. Csak azért volt sürgős a letöltés lehetősége, hogy be tudjam még ma rakni a könyvtárba a PS5-ös Wreckfestet 11 óra előtt. Annyira kell csak figyelni náluk, hogy van külön fizikai kártya és letölthető kód is külön-külön.
[ Szerkesztve ]
Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
Rigormortiis
veterán
A Dirt 5-nek egy dologhoz nincs köze: a Rallyhoz. Azon kepődtem meg az első oár óra után, hogy fűnyírítraktorral nem lehet benne menni, bár Amerikában biztos van olyan verseny is. Engem a saras ovál pálya készít ki, meg azok az autók a ferde terelőkkel.
Azt azért tudni kell, hogy a tengerentúlon szinte senkit nem értdekel a rally, kb 10 fős az "országos" rally mezőny, néző sincs (nem a covid miatt, egyszerűen leszarják).
Szóval ez a játék szerintem nekik lett belőve. Én azért elvagyok vele, bár valóban többet vártam.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
balazs025
senior tag
válasz hombre[EU] #68964 üzenetére
Felmehetett az ára cdkeys-en, mert márciusban olcsóbb volt (8-9.000Ft), azóta pedig a forint erősödött.
#68969 hombre[EU]
Ja, nem azért mondtam, így is megéri. Csak arra fel, hogy itt érdemes máskor is nézni, és nem kell megvárni ezeket a szezonális akciókat.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz marquuard #68962 üzenetére
Hát még nem...
hombre[EU]
Nem az ár miatt írtam, a felhozatal miatt inkább. De korrigáltam magam, végül is annyira nem rossz, csak engem nem hatott meg az eddigi kínálat.Rigormortiis
Na nem mint ha a világ többi részén annyira népszerű lenne a rali. Sajnos a WRC is sínylődik. Pedig baromi jó éveken van túl mostanság is a széria. Még csak tv sem közvetíti itthon sem, úgy kell vadászni a felvételeket.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
válasz ProEvoFan #68874 üzenetére
Necromunda: Hired Gun metacritic. Elég gyenge.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #68971 üzenetére
Én a konkurencia szolgáltatásával sem kezdek sokat. Inkább velem van itt a baj valószínűleg.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz sting2 #68963 üzenetére
Jó kérdés, sehol sem találom.
A Dirt 5 téma.
Srácok, ez egy full 1000%os arcade játék.Jól láthatóan el van különítve a Dirt Rally sorozattól. Ne várjatok tőle igazi rally/fizika élményt, hiszen ez nem arról szól. Arcade.Fan.Ennyi. Ha erről az oldalról nézzük, akkor jó játék a Dirt 5. -
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #68973 üzenetére
Nem!
Még ha 1000%-ig is arcade, akkor sincs ilyen, hogy ne várjál egy Dirt játéktól rali élményt, meg valósághű fizikát. Mert itt fizika sincs. Az arcade, az nem azt jelenti, hogy bármilyen szar lehet, ha arcade. Attól még valamit fel kell mutatnia a játéknak! De ez egy nulla, dupla nulla. Ez Dirt név nélkül nem érne semmit. Így legalább beszélünk róla, ha nem Dirt lenne, a kutya sem ismerné.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Majd a WRC 11 után a Codemasterstől fog jönni a hivatalos WRC játék 5 éven keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Pedig a vonásai miatt ez akkor is egy arcade játék, csak a "Dirt" név miatt sokan többet várnak el tőle.
Codemaster kettéválasztotta a sorozatot.
Dirt Rally Ez a neked való szim.
Dirt Arcade.
Az EA merre viszi majd tovább, az már más kérdés, mert ugye jövőre (?) náluk lesznek a WRC jogok.[ Szerkesztve ]
-
-
3L1T3
addikt
válasz ProEvoFan #68979 üzenetére
Basszus akkor neked is érezned kell, hogy a Dirt 5 oké egy arcade játék a maga fizikai szabályaival. De összeségében az egész játék egy kihagyott ziccer, bugyuta megoldásokkal operál. Sosem kerestem ezekben a valós fizikát de még szórakoztatónak sem szórakoztató. Hiányzik a normális körítés, az autók kidolgozottsága is borzalmas.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
hombre[EU]
veterán
de az arcade racsing pont a mario kart, needforspeed, forza horizon játékok azon belül vannak akik komolyabban veszik a szimulációk egy részét,mint a GranTurismo,Motorsport, F1, Project Cars stb, ezeket hívják simcade-nek. a szimulátorok amikkel senki sem játszik talán a Dirt Rally az egyetlen mainstream
legalábbis nálam így mūködik és a Dirt5 (hiába dirt a neve) az egy egyszerū arcadeLife, Uh, Finds A Way
-
3L1T3
addikt
válasz hombre[EU] #68985 üzenetére
Tökéletesen leírtad! bár nekem még mindig a “The Real Driving Simulator” felütés a kedvencem! 🤯 Mellesleg készül az Assetto Corsa 2 🤷♂️
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Bogyi007
veterán
A Dirt 5-öt én szimplán nevén nevezném inkább, nem Arcade autós játéknak, ha például a Forza Horizon is ebbe a kalapba van sorolva...
Igaz Series X-en próbáltam ki és igyekeztem kedvelni de nem ment, szerencse hogy belekerült a Game Pass kínálatába így kockázat és anyagi kockázat nélkül ki tudtam próbálni.
Ha Ps5 konzolt kaptam volna a Series X helyett január végén, valószínűleg ezt vettem volna autós cucc mivolta miatt a géphez - nem jártam volna jól...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Eliott
tag
-
Bogyi007
veterán
Például itt a PlayStation®5 ismertető résznél az írás közepe tájékán.
Eliott gyorsabb volt...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pzstm
titán
válasz Lackooo84 #68994 üzenetére
Budapesten meg bemész a Savoya Auchanbe és a polcról két Nintendo Switchet is levehetsz(kb lassan fél éve) , mert annyira rosszul fogy az a konzol, hogy a lőtéri kutyát nem érdekli....ohhh wait
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
allein
addikt
Sziasztok, van itt valaki aki PS5 + Philips Oleddel tolja? A 120hz 2.1 hdmi-n, az màr 2160p, jól gondolom?
Nagyon gondolkodom új TV vàsàrlàson, C8-at akarom lecserélni és nem tudom szükséges-e annyira a 2.1 hdmi.
[ Szerkesztve ]
-
Eliott
tag
válasz Bazsi747 #68997 üzenetére
A "PlayStation Plus kártya 12 hónapos (PSN Plus) (DIGITÁLIS) (Letölthető)" verzió
Átvétel módja: azonnali letöltés
Fizetési mód: online bankkártyás fizetés, simple pay.Jött is a jóváhagyó az otp telefonos alkalmazásra, 1 perc múlva pedig már a kód is ott volt emailben / a profilban. Nem volt semmi gond, nem töltött sokat, nem akadt fent.
Alap böngészős megnyitásnál "MSSQL PDO Database connection error: SQLSTATE[42000] SQLDriverConnect: 4060 [Microsoft][ODBC Driver 17 for SQL Server][SQL Server]Cannot open database "KONZOLDT" requested by the login. The login failed." hibával nem tölt be az oldal. Lehet ez kavarhat be neked is, nem tudom. Esetleg próbáld meg inkognitó módban / más böngészőben / telefonról (úgy már nekem is jó).
[ Szerkesztve ]
Metin2 is the best game ever. Change my mind.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika