Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
FF7 remake nagyon be jött, most nyomtam a FF15 de valahogy nem adja a játék. Igaz 1 órát játszottam vele.
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
KaitouP
nagyúr
Két egymástól nagyon távoli játék, mind időben, mind koncepcióban, más közönségnek, más elvárásoknak. Hiába új dolog a Remake és lett átdolgozva a mai trendeknek megfelelően, a magja az egésznek 1997-ből származik. Máig aktuális ugyan, de sokaknak nehezen befogadható, ellenben az XV-vel.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
thrill
tag
válasz keIdor #57218 üzenetére
és @wesder:
Ugye vicceltek? Konkrétan a Sony giga sok pénzt tolt mindkét studióba az elmúlt 25+ évben. gyakorlatilag részben ők tették naggyá mindkettőt. Ezt összehasonlítani a Bethesda felvásárlással, meg amit az MS mostanában művel nem igazán lehet.
(mindkét gépem van és nem igazán érdekel, melyiken játszom majd az új Doomot, ami kb egyedül érdekel a Bethesda portfoliójából. mielőtt bárki is fanboyizmussal vádolna.)
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz thrill #57257 üzenetére
Amíg nem vette meg őket a Sony bàrmire készíthettek volna jàtékot. Felvàsàrlàs elötti exklúzivitàs oka csupàn az volt, hogy az IP tulajdonjoga a Sony-nàl volt.
A ND màs téma mert a 4 Crash jàtékot az Universal alatt hoztàk létre, utàna meg megvette őket a Sony.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
keIdor
titán
válasz thrill #57257 üzenetére
Eddig az volt a baj, hogy Xboxon nincs mivel játszani, nincs játék ugyebár, ezt lehetett hallani vérPiStikéktől.
Ami nyilván exklúzívokra vonatkozott. Mostantól a jövőben megjelenő Doom, Wolfenstein, Fallout, TES, Starfield átkerül oda, mint exklúzív. Most akkor ez a baj?
Tehát akkor a lényeg az, hogy semmisejó.Én örülök neki, hogy vásárolgatnak, folytassák csak, egyrészt kell a konkurencia a Sonynak, mert a PS3 idején ők aludtak el nagyon, az Xbox One idején meg a zöldek. A Sony felébredt 2013-ban, most felébrednek a zöldek, ezzel szerintem semmi gond nincs. Menjen csak az exklúzív háború, ezzel én csak nyerek, két géppel.
Szerk.: egyébként a Bethesda eléggé lejtőre hajtott a Fallout 4 óta, a 76-ról ne is beszéljünk, egy új főnökség igen is reményre ad okot, én nem szeretnék egy butított TES 6-ot kapni. Remélem majd az MS pénze és más főnökséggel ez elkerülhető.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
törölt tag
Lehet refundolni a Ps Plus elofizetest? Most vonta le a havit, be volt kapcsolva az auto renew, de nincs rá szükségem.
-
saelin
veterán
Üdv a klubban. Én nem tudom hány órát játszottam vele, de végig taszított. Semmi Final Fantasy feelingje nem volt neki. Biztos bepróbálom még egyszer (vagy többször), csak legyen hozzá ingerenciám.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Nem kellett volna bele az openworld. A harcrendszer még oké, talán a karakterek is szerethetőek lesznek később, de a világ felépítése nagyon gagyi. Az FF7 ehhez képest mestermű mindenben.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
KKaresz45
senior tag
válasz saelin #57268 üzenetére
Én kb. egy hete fejeztem be a FFXV-öt DLCkkel együtt. Nem olyan mint a VII, ha azt keresi benne az ember akkor csalódni fog, de ennek ellenére nekem tetszett. Menni fog egy new game+ előbb-utóbb.
#57269 Renok Én nem éreztem a világot üresnek, unalmasnak. Nem mondom hogy tökéletes, de "gagyi" érzésem egyáltalán nem volt.
-
MODERÁTOR
-
Szabi®
addikt
válasz keIdor #57261 üzenetére
Kissé baj van a ragozással, nem azzal volt a gond boxon, hogy nem volt mivel játszani, hanem az, hogy azok milyen minőségű/mélységű játékok voltak.
Remélhetőleg kezd is most már valamit az ms ezzel a studióval (meg a többivel) és felébred végre csipkerózsika álmából,mert egy generációt már sikeresen átaludt ...... -
Snike
aktív tag
Lenne néhány megjegyzésem az FF XV-el kapcsolatban:
- láttad a 1,5 órás bevezető filmjét a FF XV-nek (magyar szinkronos)?
- a világ lassan nyílik ki, nem kisebb mint a többi FF világ,
- sajnos vannak kihagyott dolgok a játékban,
- jó harci szinergia van benne (tárgyak varázslatok, ételek harci buffok),
Nem volt egy kiemelkedő rész, de összességében jól összerakták.PS5, mert az jó! :)
-
zsotesz81
senior tag
Én elég sok FF-et végigtoltam de az FF XV nekem sem tetszett annyira, nem mondom , hogy rossz játék, de a story annyira nem tetszett, a harcrendszer meg pláne nem. Én láttam a filmet, meghozta a kedvet a játékhoz, és bár végigjátszottam de valahogy mégsem adta.
Az FF 7 Remake viszont kiváló lett főleg játékmenetben, ezt a harcrendszert szeretném látni a következő FF-ekben is ha már a teljesen körökre osztott harc nem menő.[ Szerkesztve ]
-
Snike
aktív tag
válasz zsotesz81 #57277 üzenetére
Rengeteg kihagyott dolog van benne (pl.: bemenni Imsomniába lootolni, felderíteni, hajókázni, felderíteni).
És habár a dlc-el pótoltak a történeten, de még így is kevés.
Habár... az FF XV companion vagy hogy hívták a multiplayeres részt, az egész érdekesnek tűnt.PS5, mert az jó! :)
-
Arcképgyáros
Telekom leszedte a Spidermannel csomagolt PS5 pakkot is.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz -secret- #57281 üzenetére
De a digitális fent van még / vagy megint. Jó lenne már valami drop, a héten nem is nagyon volt semmi, pedig egy digitálist el tudnék képzelni a nappalimban. A zakcijós ps plus-t már megvettem múlt héten, így csak a gép hiányzik, hogy neki tudjak esni a collection-nek.
-
ozzyxx78
csendes tag
Sziasztok!
2-3 órás gémelés után pl. CW, mennyire árthat a PS5nek, ha azonnal kikapcsolom a gépet??
Értem ezalatt, h még meleg.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Én nagyon csíptem az FF XV-t! De az tény, hogy azok akik úgy igazán FF fanok, azok köpködnek rá. Szerintem túl sok változást akartak belevinni, és ez a hozzáértő rajongókat kicsit taszította. Nekem a sztori kifejezetten tetszett, főleg a DLC-kel. A harcrendszer, hát ütsz-vágsz kb ennyi. A világot viszont imádtam, gyönyörű helyek vannak benne.
És igen, van felvezető film, és anime is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
echterion
nagyúr
Nekem az első platinám lett (meg kb. az egyetlen) PS pályafutásom alatt. Nem igazán jött be az elején, leginkább az elvárások miatt, de ha nem úgy tekintünk rá, mint a többi részre, hanem önmagában, akkor ez egy jó játék szerintem.
Kicsit hiányoztak a summon-ok (voltak, de ritkán), de ezt leszámítva rendben volt.******
-
Scholes9
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #57053 üzenetére
Ezért kell rá gumi védő burkolat, az enyém lassan majd megjön eBayről.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
F-ECT$
titán
Control: találtam egy dokumentumot P6 boncolásáról, de elvileg Dylan nem hallott. Mi oldja fel ezt az ellentmondást? Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs