Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
A felvetettt problémával kapcsolatos ellenérzést a keresdekődnek sikerül elérniük. Ti. a teljesítési időkkel és visszafizetéssel vannak gondok, nem a vásárlókkal (akik ha kell kifizetik amit ki kell fizetni, akár előre is). Aztán ha úgy alakul a kereskedők kicsit sem kapkodnak, a törvény betúit a végletekig értelmezve kihasználjéák a lehetőséget (értsd: pölö a 14 napos elállás során gyakran a 14. napon utaláják vissza, míg kp-s visszavizetésre nem hajlandó akkor sem ha az úgy lett kifizetve). Én az edigitalall harcoltam anno, akik 30 nap után sem adták vissza a vételárat. Szóval az igazság az, hogy a kereskedők - nem mondom, hogy a többségük de nagy része - fordítva úlnek a lovon, és azt hiszik a vásárlók értük élnek. És akkor még említhetén a teljes ár melletti, csökkentett garancia időket is (ami ez esetben ninsc, mivel a PS a minimum 1 évvel rendelkezik, mert amúgy még azzal is számolni kéne).
Szóval nem tudok sajnálkoznimiattuk, és ha majd nem ilyen ált. hozzáállásról teznek tanúbízonyságot akkor újragondolom a véleményemet. -
szasanyi
félisten
Ha még nem lenne ismert: [link] Ez éppen annyira jó hír mint rossz hír. Sajnos...
-
.LnB
titán
válasz predakon #23606 üzenetére
Sp csak annyit írt, hogy ezért illene bannolni. Ami teljes mértékben jogos volt. És többen is egyetértünk vele.
#23605TCr
i@lex beszabadult az xbox topikból, és elég csúnya szavakkal illette az itteni közösséget. De tényleg úgy, hogy kiraktam volna érte. Ellenben, ha jól látom, semmit se kapott megint.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
EasyLife
aktív tag
Beszéltem a Telekommal, egyenlőre nincs információjuk előrendelésről, november 19-től lehet megrendelni, de még ez se biztos a gyártótól függ...
-
marquuard
veterán
Euronics küldött levelet (kétszer is), hogy köszönik az előrendelést. Bár ezt már aznap megtettem, nem világos, hogy mit kell érteni a levél alatt. Konkrétan semmi nincs benne.
PSN ID: marquuard
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
válasz Lackooo84 #23615 üzenetére
De amikor az ilyeneket egy sima komment törléssel megússzák. Ilyenkor elgondolkodom, hogy én/mi akkor miért törjük magunkat a szabályok betartására?! Múltkor betévedtem az Xbox topikba, az anyázás, hülyézés ott teljesen normális dolog. Még csak a szavát se emelte fel senki ez ügyben. Ha visszagondolok, hogy én réges-rég miért kaptam pihiket, az semmi sem volt ezekhez a megnyilvánulásokhoz képest.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz tboy93 #23619 üzenetére
Nem szokásom. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor jelentettem bárkit is. Sőt én volt, hogy magamat jelentettem. Nem az én dolgom, na meg én sem vagyok egy ma született bárány. Azért viszont van egy határ. És ezek a beszólások kezdtek itt rendszeresek lenni. És erre jött, méh az, ahogy 3L1T3 kezelte ezt az egészet...
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
felixo
őstag
Nem kell izgulni, hardveraprón már 300 ezerért tudtok venni PS5-öt.
Baráti ár.Redmi Note 9
-
luigi106
tag
válasz Aciduzzu #23598 üzenetére
Na tőled sem rendelnék semmit sem. Mi az hogy “akinek nem jutna, utalnám rögtön vissza a pénzt.” Carlos Padre írja hogy Angliában nem vesznek fel rendelést nem létező készletre. Szerintem ez az etikus kereskedői magatartás. Mondom mindezt úgy hogy én is el utaltam a teljes árát a PS5-nek, csakhogy nehogy azt gondold, hogy csak nyavalyogni akarok. Jogos elvárás részemről, hogy egy kereskedő ne ülhessen a közel kétszázezer forintomon két hónapig, majd egy laza válrándítással, ja neked nem jutott, nagy kegyesen visszautalja a pénzt. Sőt továbbmegyek az én visszaigazolásom végén van egy mondat, idézem “A jelen rendelés-visszaigazolás csak az Ön tájékoztatását szolgálja, és nem minősül az Ön adásvételi szerződésre vonatkozó ajánlata elfogadásának.”
amit egyenesen pofátlanságnak tartok, mert hogy jön ahhoz hogy miután átvette a teljes összegét a megrendelésnek, azt írja hogy nem minősül .... Ezek után ha nem kapom meg a megrendelt árut, simán feljelentem őket a versenyhivatalnál. Mert ugye az általános szerződésben benne van, hogy ha meg nyomom a megrendelés gombot, akkor az fizetési kötelezettséggel jár. Én úgy gondolom a kötelesség nem egyoldalú egy kereskedelmi szerződés esetében.
Csak ennyit akartam mondani, a többi bennem maradt.
További békés várakozást mindenkinek. -
-
Dvix
senior tag
Gyerekek megint felrobbant a Twitter mert a Sony kiadott egy #BLM szolidaritás hátteret. Ami nem baj mert hozzászoktunk már ehhez amikor eljön a Pride hónapja stb.
Csak ezeknek a képmutatóknak is adnék egy pofont, hogy a játékok kiadásával meg készítésével kéne törődni, nem politikailag egymásnak ugrasztani a vásárlóközönséget. De addig csinálják ezt a képmutatást amíg pénzt termel nekik logikus.
Én csak játszani szeretek.... kb. ennyi. -
Wlac
Ármester
-
nagyúr
Az Xbox topik megint. De miért?! Ezzel is csak a tűzet szítod. Komolyan, kell ez?
"...betévedtem az Xbox topikba, az anyázás, hülyézés ott teljesen normális dolog" - na persze! Óvatosan az ilyen kijelentésekkel, pls! Ezzel degradálod az egész ottani közösséget.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
En nem lattam itt mirol van szo, de habozas nelkul megy a report ha olyat látok, ami nem ide valo. Meghozza azert, mert szeretem ezt a feluletet es nem hianyzik, hogy ez is facebook csoport szinvonalra jusson. Ehhez viszont tenni kell. Aki van eleg ertelmes, az ugyis alkalmazkodik az itteni szabalyokhoz, aki meg nincs, az menjen mashova hangulatot kelteni. Hozzateszem nekem is volt tobb figyelmeztetésem, volt amit nem ereztem jogosnak, de probalok tanulni belole. Ma mar inkabb bele sem allok nehany vitaba, inkabb premium es elrejtem aki nem tetszik.
-
.LnB
titán
válasz bulikavagyok #23632 üzenetére
hülyézés 1
hülyézés 2
meglepődésem
És senki nem cáfolta a meglepődöttségemet. Mivel nem járok oda rendszeresen, nincs nagyobb rálátásom a topikra.Anyázást nem találom, lehet törölve, vagy szerkesztve lett.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Telekom megint küldött levelet, de ismét semmi fontos. Csak szép leírások a kiegészítőkről.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
zozika84
őstag
válasz marquuard #23627 üzenetére
En ilyet kaptam, amikor megrendeltem (09.22):
"Köszönjük, hogy vásárlásához az Euronics.hu webáruházat választotta. Rendelése megérkezett társaságunkhoz. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a visszaigazolás nem jelenti a megrendelésének a teljesíthetőségét, arról külön elektronikus levélben értesítjük. A teljesíthetőség visszaigazolásának a kiszállítás alatt/átvehető státuszú levelek kézbesítése tekinthető.
Megrendelésének feldolgozását megkezdtük. Amint a rendelésének állapota megváltozik, azonnal értesítjük."
Ha a tiéd más szövegezésű, már az is haladás
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
nagyúr
Ezek nagyon komoly dolgok, igazad van! Sajnos az én figyelmemet elkerülte. Az anyázás még komolyabb. Lett volna.
Még mielőtt bárki félreértené: szerintem is vérlázító az a hangnem amit egyesek megengednek maguknak. Fel is emeltem a szavam ellene.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Nem volt anyázás, akkor is csodálkoztam mikor írtad. Hülyézés szokott lenni valóban.
Ebbe a topicba keress mar rá a hülye szóra légyszi, és utána menj majd panaszkodni a másik topicról. Igen én rákerestem.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
.LnB
titán
Végül is, így két óra elteltével, aztán tényleg volt értelme ennek a kommentednek. Miután már Qru is tisztogatott itt egy kicsit. Gyenge próbálkozás volt.
#23638bulikavagyok
Nem állt szándékomban degradálni az ottani közösséget. Sokkal jobban degradálja az, hogy onnan jár ide két-három illető, minősíthetetlen stílusban kommentelni.Pedig az Xbox off topikból ugye megtanulhattuk, hogy én mekkora egy szemétláda vagyok... Mégsem írtam soha olyat, ami durva lett volna, sőt törölve sem lett egyetlen kommentem, bejegyzésem sem.
-
.LnB
titán
Nem volt? Akkor lehet, hogy benéztem. Bár senki nem tette szóvá. Akkor bocsi.
Nem a topikot szerettem volna minősíteni, csak azt a pár fórumozót.S e t h
Mert amikor volt konzolom, akkor kevesebbet kommenteltem?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest