Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
store-ban zéró szūrés? vagy én vagyok vak?
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
MODERÁTOR
válasz hombre[EU] #24053 üzenetére
Én is arra jutottam, hogy sokkal egyszerűbb és butább lett.
-
Carlos Padre
veterán
Ez a videó ízelítőt ad a mi "ez a szar" életérzésből, ami a ps5 után elkap bármi máson.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Elderath
őstag
válasz Carlos Padre #24063 üzenetére
Azért arra kíváncsi leszek a PS4es verzióban annál a résznél hogy lesz megoldva. Szerintem ugyanúgy :p
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
balazs025
senior tag
Miért már láttuk, hogy a MM milyen lesz PS4-en? Meglepne, ha ott lenne töltőképernyő (de előfordulhat).
-
Carlos Padre
veterán
Én nemtudok milyen videót néztek srácok, de amit linkeltem az ugyanaz a jelenet ps4en és ps5ön az összehasonlítás céljából. Úgyhogy szerintem nézzétek meg újra, de most nyitott szemmel, és főleg a végen ne pislogjatok. Utána már lehet, sűrűn.
-
balazs025
senior tag
válasz Carlos Padre #24066 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a PS5-ös az a Miles Morales míg a PS4-es nem. De ha tévedek, akkor természetesen én néztem be és bocs.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Mótvà.
Szerintem szóljunk a Nintendonak és az MS-nek, hogy bàrmit is hegesztenek azt hagyjàk abba, mert szar lesz.
Màr làtom is magam elött, hogy szarozzàk az új Zeldàt, mert a Switch-ben nincs csoda SSD.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bogyi007
veterán
válasz Carlos Padre #24066 üzenetére
Már bocs, de én egy olyan pixelháborús videót láttam hogy ehhez képest a Minecraft 8K tartalom...
Nincs egy normális videólink erről?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
balazs025
senior tag
válasz Carlos Padre #24068 üzenetére
De én meg erre utaltam, hogy lehet (egyelőre semmit nem láttunk belőle) hogy meg tudták ezt oldani PS4-en is, a Mile Morales esetében. Tehát nem biztos hogy ez a videó hiteles összehasonlítás szempontjából.
Bogyi: ennél a videónál nem a grafikai összehasonlítás a lényeg, így kb mindegy a minősége.
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Az mennyire igaz, hogy ilyen mediamarkt meg hasonló boltok meg szoktak menteni pár darabos készletet boltnak megjelenés napjára? Mennyi az esély arra, hogy 1-2 db lesz kirakva megjelenés napján? Gondolom semmi .
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Carlos Padre
veterán
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #24075 üzenetére
Igen? Mert ebben mi volt a toxikus?
Szép és jó, hogy a MM-ben nem lesz töltőképernyő, ha épületből kimész a nagyvilàgba, de ettől még nem fog ezdeszarozni minden màsra ami nem PS-en fut. Legalàbbis a normàlis emberek biztos nem.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
HaZsolt
őstag
elképesztő hogy mennyire pörög a topik. még meg sem jelent de majdnem 25ezer hozzászólás van . Szerintetek a ps5 generációban lesz ps5 pro vagy akárhogy is hívják majd (erősebb gép)? Az lenne a jó, ha végig ugyanaz a gép kiszolgálná a kb 7 évet úgy hogy mindennel megbírkózik. Itt szerintem esély lehet arra, hogy végig csak ps5 legyen és csak slim vagy superslim model legyen ugyanazzal a hardverrel. Mert az az érzésem hogy annak idején a ps4 nem volt annyira erős a ps3hoz képest mint most a ps4hez képest az 5. De ez most bitang bírná a 8k-t is.
-
Krisz0630
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek arról valami infója, hogy az AC Valhalla lesz külön PS5-ös lemezes formában, vagy akkor most a PS4-es változatot rendeljem elő?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Krisz0630
senior tag
válasz balazs025 #24084 üzenetére
Köszi a választ, akkor megrendelem azt!
Arról van esetleg infó, hogy PS5-ös patch lesz e hozzá, azaz jobban/szebben fut rajta, mint PS4-en?
Vagy ez is olyan lesz, mint. CP2077, hogy később kap kimondottan PS5 patchet, hogy kihasználja a gép erejét?XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Madwe
nagyúr
válasz HaZsolt #24078 üzenetére
Dehogy bírná. S teljesítményben a ps3-4 váltás %osan nagyobb ugrás volt mint a 4-5. Pláne a 4 pro - 5...
egyébként biztos lesz pro, pl a 4k60at bírni fogja egy ideig az 5, de 4k rtvel már csak 30fps lesz s érzésre 1080ps rt-t használva. Majd 4 év múlva jöhet a pro, hogy 4k rt esetén meglegyen a 60 vagy a 30, de 4ks rt leképzéssel. -
Carlos Padre
veterán
válasz balazs025 #24071 üzenetére
Nem hiszem, hogy megoldható lenne, jelenleg összesen három játék tudta megoldani, hogy úgy nézzen ki mintha nem lenne töltőképernyő, de azok is csak trükkök voltak, itt meg egy másodperc alatti idők vannak és az arcodba robban a teljes város.
-
Carlos Padre
veterán
válasz HaZsolt #24078 üzenetére
Biztos vagyok benne. Nem is annyira a 8K miatt vagy mert szar lenne a ps5 és nem húzná ki azt a 7 évet, hanem a Microsoft miatt, akik kijelentették, hogy nem hisznek a generációkban és fosni fogják kifelé az újabb Series variációkat amire reagálniuk kell majd.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #24092 üzenetére
Mondtak ilyet?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
zozika84
őstag
válasz Carlos Padre #24092 üzenetére
Ekkora baromságot is ritkán hallani itt
Pont a Sony, aki állitólag nem megy senki után a piacon és nem fog senki miatt változtatni a zseniális tervén[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
EasyLife
aktív tag
válasz Bogyi007 #24070 üzenetére
Tessék jobb minőségben.
[Spider-Man load times (PS4 vs PS5)] -
zozika84
őstag
válasz Carlos Padre #24099 üzenetére
Alig várom, hogy a Sony ezzel indokolja a Ps5 Pro érkezését
[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest