Hirdetés
- GTA VI
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Marvel Snap
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Wesder #147546 üzenetére
Konzolszintű játékok nagyon kellenének mobilra/tabletre. 10-en éve volt egy ilyen szintű fellángolás (Kotor portok, Dead Space külön rész, faintos Alien cucc, Chaos Rings trillóga az SE-től, stb.), aztán elhalt az egész a fenébe, pedig egy átlag mobil képessége sokszorosa pl. egy Switchének és nem nagy kiadás akár egy értelmes rárakható controllert venni hozzá.
www.adventuregames.hu
-
F-ECT$
titán
válasz keIdor #147543 üzenetére
Ezzel kisebbségben vagy. Gyors guglizás után van kb 11 Mrd aktív mobil készülék, amit kb 7 Mrd ember használ, közülük kb 2 Mrd játszik is. 1-1 konzolból meg elmegy 100 M db. Csinálsz egy játékot, amit a potenciális játékosok fél %-a letölt és máris több embert értél el, mint a PS játékok 99%-val.
@Wesder: az árazás kérdéses. Sokkal több játékost el tudsz érni, de mobilon az emberek magáért a játékért nem fizetnek pár dollárnál többet (hogy aztán ingame ennek a sokszorosát költsék el). Szóval ez a fizess $60-t, pláne hogy a warez is viszonylag egyszerű ott, nem lesz túl népszerű szerintem.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Final Fantasy kerdes:
Kolokkel ki akarjuk probalni a Final Fantasy-t. Vegyuk ugy, hogy zero tapasztalatunk van a franchise-al. A jo sztorikat nagyon szeretjuk, szamunkra az fontosabb, mint kb a barmi mas.
A kerdes: Melyik FF-el erdemes kezdeni? Van valami ajanlott sorrend, vagy valami? Van sok kapcsolat a reszek kozott? Elvezheto lesz, ha valami modernebben kezdunk, vagy fajni fog a kihagyott elmult 20 ev FF hianya?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
TrishtanAG
senior tag
Nincs semmi közük egymáshoz a részeknek, kivéve az olyan számozott cuccoknak, mint az FF X-/X-2 vagy a FF 13 trilógia. Ha nem zavarja a körökre osztott régimódi harc (ami amúgy nem is körökre osztott, de abba most nem mennék bele), akkor szerintem érdemes lehet egy FF X-el kezdeni. Jó sztorija, erős hangulata van, néha túlságosan is agyalós labirintusokkal.
www.adventuregames.hu
-
ldave
félisten
Mennyi idős a gyermek? Azért vannak olyan részek, amik kisebbnek talán kevésbé ajánlott. Beszélhetjük itt a Big in Japan topikban is.
A Slime draws near! Command?
-
keIdor
titán
válasz F-ECT$ #147555 üzenetére
Persze, mert telefon mindenkinek van és kell is.
Csak most őszintén, játszanál Te egy 6”-7” kijelzőn történetorientált játékot buszon, vonaton, metrón, munkahelyen vagy otthon, ha ott a 28-48” monitor vagy 48”-75” TV? A hangról nem is beszélve.
Hát én nem…Persze lesz majd, aki megveszi és kis kijezőn, fülessel fog játszani, de az élmény szerintem sokkal rosszabb.
Régen akkor játszottam Kotort mobilon, amikor az exem már aludt én meg nem tudtam és nála voltunk, kényszertevékenységként.
Szerk.: Meg ez csak iPhone ahol a Metal API miatt sokkal egyszerűbb az egész. A sok millió Android hardverrel és verzióval még nem is számoltunk. Ott jellemzően minden lassabb.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
válasz Bad Pritt #147557 üzenetére
És mindenki másnak is: köszönöm!
Ui.: esetleg van olyan rész, ami jó is, és mondjuk benne van a ps+ premiumban is?
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #147554 üzenetére
Valószínű volt, hogy valamit lépni kell a megnövekedett fejlesztési idő miatt. 5+ év mellett még simán el is fér egy mobil játék. Azért egy Resident evilnek már van akkora neve, hogy mobilon is felkapják az emberek a fejüket.
De itt PS-en is azt érzem hogy negatív a visszhang a live service játékok miatt. Nyilván jobb lenne ha az ND unchartedet vagy Last of ust csinálna de az legalább 6 év megint. Pénz meg kell ezekre, és ha csak így kapunk 200 milliós játékot akkor egye fene.
-
F-ECT$
titán
válasz keIdor #147561 üzenetére
Szoktam mobilon játszani, de leginkább oda készült és ott élvezhető játékokkal.
A Sonyt nem fogja érdekelni, hogy valami nem olyan élvezhető a mobilon, vagy hogy mennyivel nagyobb "értéke" van egy konzolra fejlesztett történetorientált játéknak, ha azt látják, hogy egy mobilos tucatgame fele annyi fejlesztési idővel 5x annyi pénzt hoz...
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
keIdor
titán
válasz F-ECT$ #147568 üzenetére
Én értem amit mondasz és én is biztos vagyok abban, hogy nem fogják kihagyni ezt a lehetőséget, ha már a hardver is ott tart, hogy elviszi. (bár biztos rosszabb minőségben azért, hiszen pár wattos hardverről van szó)
De egy konzollal vagy PC-vel minőségben nem fogja felvenni a harcot, ráadásul az Android kérdés még mindig ott lóg a levegőben, amit feldobtam. iPhone-al könnyű, de Androiddal kevésbé, akkora a szórás.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
pzstm
titán
Mayors! We’re hard at work getting the game ready for release. We've come to realize that we need more time to reach the quality targets we've set for Console. We want to provide the best experience for our players, we’re updating the release window for Xbox & PS5 to Spring 2024.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Elderath
őstag
válasz oriic #147577 üzenetére
Nem csoda. Az már halott volt mielőtt kijött volna. Annyira jó látni, ahogy egymás után állnak földbe ezek a szemét GaaS egykaptafás szar multifosok. Mindenki hajt a fortnite meg cod lóvéra csak ezek mellett kb semmi esélyük már
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
-
Wesder
félisten
Cocoon Reviews
5 / 5 Eurogamer
5 / 5 GamesRadar+
9 / 10 IGN
9 / 10 God is a Geek
9 / 10 TotalBiscuit
4.5 / 5 Game Rant
9 / 10 Push Square
9 / 10 Press Start
9 / 10 XboxEra
8.8 / 10 Game InformerOpencritic: 90
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Rigormortiis
veterán
A XV is teljesen jó, nálam végig nagyon működött a buddy movie érzés. Még jobb, ha előtte megnézitek az Ősök gyűrűje filmet, ami a játék felvezetése. Plusz a játékmenet is jóval modernebb.
Mondom ezt úgy, hogy a X a kedvenc részem...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
markknight
veterán
Látom a sajtósok már megkapták a Spider-Man 2-t. Király.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz markknight #147586 üzenetére
Október 16. az embargó
-
Elderath
őstag
Ja hát sajnos lehet kerülgetni spoilereket 3 hétig
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Ps 4 rol, szeretnék váltani 5 re. El olvastam az, összefoglalót, de nem látom, hogy, miben kulomboznek a kiadási verzioszamok. Esetleg valaki megnosztana velem?
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz 3L1T3 #147536 üzenetére
A grafika nekem nagyon epic.
Más.
Játszik olyan valaki az Everspace 2vel, aki kipróbálta a Chorust is? Ha igen, mondja el nekem pls, hogy ugye az Everspace 2ben több az akció, mint a Chorusban a felesleges (amúgy szar) sztori fecsegés? Végigjátszottam a sztorit, szép volt meg minden, de 60% sztori fals duma vs 40% akció nagyon unalmassá teszi a játékot. Az Everspace 2 remélem nem ilyen!?!?!? -
MODERÁTOR
válasz motown5l #147590 üzenetére
Ha technikai szinten érdekel, akkor a legújabb, 12xx szériában 7 helyett már 6 nm-es a processzor, ezzel együtt pedig maga az alaplap is kisebb. A hűtés is egyszerűsödött, de a fogyasztásbeli különbség az minimális.
Nagyjából ennyi ami érdekes, kívülről pont ugyanúgy néz ki mindegyik. Ha újonnan vásárolnád, akkor már jó ideje csak a 1216-os kapható. Korábbit nem fogsz találni, legfeljebb csak aprón.<-ƘƘ->
-
Eclips21
őstag
Talalkozott valaki olyan hibaval hogy DS meghulyult az utolso frissites ota? Raadasul nem is egy hanem mind ketto. Nem erzekeli a gombokat se az analogokat, ha megnyomom a PS gombot kontroller valtashoz vagy ha csatlakoztani akarok egy masikat fel percig tart mire a PS reagal.
Nyilvan frissites elott semmi baja nem volt, lehet kene egy restoret nyomnom? Hibauziket nem loggolt, vagyis lathatot biztos nem.
Annyira szar hogy igy jatszani sincs kedvem…
markknight: kabelen nem neztem, de most hogy mondod melle tettem egy router. Zavarna a jelet
[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
válasz Kendek #147593 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod. A ps 4 "hez nekem sok, játék van megvasarolva online aruhazbol. Lényegében lemezem egy darab nincs. És élő is vagyok fizetve. Azok amik vannak játékok a regi konzolomhoz, azokat tudom játszani? Vagy újból meg kel vennem az, elofizetest?mert van nekem playstation plus prémiumom is
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz markknight #147588 üzenetére
Ja, rohadjanak meg. Az összes tech csatornával együtt, akik ingyen kapnak mindent is.
A Slime draws near! Command?
-
LÁZ
addikt
válasz motown5l #147596 üzenetére
a játékok a fiókhoz vannak rendelve, ha bejelentkezel a ps5ön, ott lesznek a fiókodban, ha eladod a ps4et, állítsd vissza alapra, és backupnak a mentéseket is ki tudod másolni pendrivera.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Eclips21
őstag
válasz markknight #147595 üzenetére
Kihuztam a routert es megszunt minden hiba
-
bexinho23
őstag
Cities Skylines 2 elcsúsztatva 2024 tavaszára
Az utóbbi években szinte minden játék megjelenését eltolják, ráadásul amikor megjelenik, sokszor nem érződik rajta, hogy indokolt volt a csúszás (problémás indulás). Egyszerűen nem értem, hogy akiknek az a feladata, hogy a munkafolyamatokat ütemezzék, miért nem tudják rendesen a munkájukat végezni?
Feltételezem, hogy már a megjelenés bejelentésekor (fél év, de akár 1 évvel előtte) tudják, hogy csúszás lesz, de a pre-order összegekből (játékos-kölcsön) még kicsit megtolják a projektet.
Nagyon vártam, bíztam is benne, hogy ez a kisebb léptékű projekt az ígéreteknek megfelelően fog megjelenni, de ismét csalódnom kellett.Már most rámerek tenni egy szemmel látható összeget, hogy a GTA6-ot is egy teaser-rel fogják bejelenteni 1 évvel a megjelenés előtt, amit majd elő lehet rendelni, majd pár hónappal a megjelenés előtt fél-, 1 évvel elcsúsztatják.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series controller ,,Hall sensor ,, csere
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series S 512GB 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest