Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz bagyulajuve #158045 üzenetére
Én már régóta előfizető vagyok, tény, hogy kevés a magyar felirat de a legtöbb nagyon érhető angolul is, angol felirattal. Egy idő után nagyon rá lehet szokni, hogy minden karnyújtásnyira van.
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Divinity
őstag
válasz penge111 #157220 üzenetére
majd ha elkezdesz a nagy cimekkel játszani csak legyintesz, hogy kit érdekel, hogy olcsóbban is vehetted volna.
Pontosan így történt. Az utóbbi napokban meló után beszippant a dolog és estig kb csak játszok.. lehet van alapja ennek a "videó játék függőségnek"
-
Divinity
őstag
válasz toompa #157215 üzenetére
Ah na mindegy. Pedig büszke voltam magamra, ezek szerint nem kellett volna. Így jár ha az ember olyanra alkudozik amit nem ismer. A játékok egyébként érdekeltek, én hoztam fel ezt a kettőt. Leírom tanuló pénznek meló után meg eljátszom a bánatom.
-
Divinity
őstag
Igen még egyet.
+ toompa Nem tudom, lehet kib@sztam magammal. Bontatlan a kontorller és a 2 játék is, 17 lett volna a plusz kontorller meg 13 ért voltak a játékok darabjai. Az 43 meg a 70 alap az 113, így ott jó ötletnek tűnt.
[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
válasz Divinity #157203 üzenetére
No beálltam a sorotokba én is.
Végül az eredeti konstrukció mellett maradtam mert bementem és megkérdeztem, hogy mi a helyzet a géppel. Márciusi vásárlás volt, onnantól van rá gyári gari ők azon felül vállalják a 30 napot, most egy hónapig vihetem hozzájuk és pénz vissza utána meg Sony. Kicsit alkudoztam és kaptam a gépet, 1 kontorllert és két játékot(SW Battlefront 2 és Battlefield 1) összesen 100 ért.[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
válasz toompa #157196 üzenetére
+Deck
Terrásakat kerestem, jó értékelésekkel, abból nem igazán volt.
Szerintetek akkor nem éri meg a terrásra rámenni és inkább 500as gyári garival és inkább lecserélni a vinyót ha úgy alakul?[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
Sziasztok!
Végig nyaltam az összefoglalót és a hsz-eket is próbáltam szelektálni.
A kérdésem az lenne, hogy kinéztem egy Playstation 4 (PS4) Slim 1TB-t egy helyi boltban, használtan. Szerintem jó árban van de félek kicsit a használt készülékektől. Ha jól vettem ki akkor viszont nem igazán szokott gond lenni velük, vagy ha lenen az már kijött volna rajta. Viszont valaki olyan rábólintása megkönnyítené a lelkemet aki jobban ismeri a gépet. Egy X360-am volt nagyon rég, azóta nem volt konzolom így kicsit tanácstalan vagyok.Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest