Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Figyelj a régiòra!
Lehet,hogy él a kòd,de neked mégis azt írja,hogy felhasznàlt vagy érvénytelen.Dm-Fan: Na pont ilyesmit olvastam több helyen.
Akkor van gàz -àllítòlag,ha nem az érintkezik először aminek kellene.Echterion: Van benne: Menü--beàllítàsok--àltalànos--jàtékmòd.
Pàr napja fél òràig google-ztam,de nem talàltam.Pedig màr làttam a menüben+az előző samsung-on be volt kapcsolva.Ma megkérdeztem itt egy hozzàértőtől,rögtön vàgta. -
LeventeV
senior tag
Az aktiválás két lépésben történik:
1. Beírod a kódot, a PSN rendszere ellenőrzi és továbbít egy másik képernyőre.
2. A képernyőn megjelenik, hogy érvényes-e a kód, és hogy mit kapsz érte. Itt lesz lehetőség aktiválni a kódot.Neked értelemszerűen be kell írnod a kódot, és megvárni, hogy mit mond a PSN. Ha a 2. lépésben azt a választ kapod, hogy érvényes, akkor lépj vissza és ezáltal a kód nem kerül aktiválásra.
-
A`rpi
addikt
-
haddent
addikt
A vas valóban jóval erősebb, főleg a GPU része (igen igen APU, jó akkor legyen igp). A dizájn kinek mi tetszik, nekem mindkettő. A PS4 kicsit extravagánsabb, az XONE tényleg nagyon visszafogott, túlságosan elegánsnak nem mondanám, inkább valóban mint egy Cisco IPTV box (Tényleg nem beszólás, nekem az is bejön..). Olcsóbbnak sokkal olcsóbb (160 az Xone, 160 ért a PS4 -hez kapod a kamerát mint XONE -hoz, plussz 1 játék plussz 2 kontroller).
DE egyik szempont sem annyira lényeges, mint az exkluzívok, mint ahogy írták is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?