-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz Mr Chapel #243249 üzenetére
Anno mikor kiválasztották megfelelt a minimális követelményeknek minimális ár mellett, de mint minden terméknél itt is van szórás és nem lehet mindennel tesztelni minden kábelt. Ha ki akarod hozni a maximumot mindig érdemes lecserélni minőségi kábelre.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Peace
nagyúr
Ha biztosan minden beállítást lecsekkoltál már a TV-n, akkor én a kábel irányába mozdulnék. Én mondjuk a gyári PS kábellel használom a Q70-es Samut. De én nem is foglalkoztam nagyon tv beállításokkal. Automatikusan kiírja, hogy játék mód bekapcsolt és játszok. Én is GTX1060-al csapatom PC-n 1080p-ben. Ahhoz vettem a Gembird kábelt, mikor a másik tönkrement. Bízván abban, hogy egyszer 4K@60FPS-el játszhatok azon is. De olyan horror áron vannak a VGA-k, hogy nem igen fogok még évekig.
És sajnos abban is van valami, amit Kendek ír. De egy kábel ára nem olyan vészes.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Azért arra is készülj fel, hogy a kábelcsere nem biztos, hogy megoldja ezt a problémát. Ugyanis ha gond van a HDMI kábellel, akkor annak nem ilyen tünetei jelentkeznek. A YUV422 HDR mellett teljesen normális (technikailag ennyi fér bele), a szuper-mintavételezési mód pedig nem érhető el UHD tévét csatlakoztatva, mert értelmetlen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kompakt vízhűtés
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automata kávégépek
- Foxpost
- További aktív témák...
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Retro pakk (akár külön is!)
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest