-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
válasz #45378816 #92692 üzenetére
- Még azért nincs kőbe a specifikációja a Scorpionak.
- MS politikáját ismerve szerintem sokkal drágább lesz a gép a Pro-nál (pláne ha natívban akarják a 4K-t), emiatt talán kevesebb emberhez is fog elérni. A generáció indulásakor is drágább volt az XBone.
- A 4K gaming szerintem még jövő év végén sem lesz egy széles körben elterjedt dolog, nem hiszem, hogy addig annyira elterjednének a 4-500 ezres 4K tv-k, mert attól a kategóriától van értelmük. Szerintem ez totál a HC réteg, a legtöbb embernek simán jó a FHD játék, akár még skálázva is, többek közt nekem is.
- Továbbá akármilyen király is lehet a hardware, ha az exkluzív játékaik meg gagyik egy-kettőt leszámítva 10 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Diablo IV
- NBA és kosárlabda topic
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest