Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabee86

    senior tag

    válasz Adam_Shepard #91821 üzenetére

    Megpróbálom összefoglalni a dolgokat neked.

    - A meglévő játékokat fel fogja javítani vagy van rá mód hogy ugyanúgy vagy kicsivel stabilabban - szebben futnak majd? A PS meetingen elmondták, hogy készülnek patch-ek amelyek az eddig megjelent játékokat felhozzák a PS4 Pro szintjére. Erről szerintem a későbbiekben biztos lesz lista. Eddig ezek a megjelent játékok biztos kapnak frissítést PS4 Pro-ra. (Deus Ex: Mankind Divided; Uncharted 4; InFamous: First Light; InFamous: Second Son; Paragon; Middle-earth: Shadow of Mordor; Call of Duty: Black Ops III; The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited; The Witness; The Last of us Remastered)
    - A játékok közül lesz direkt PS PRO (lol) változat? vagy elég ezután is a sima kék csíkos gammákat venni? Csak PS4-es játékok lesznek. a fejlesztőkön fog múlni, hogy kihasználják-e a PS4 Pro-ban rejlő erőt. Nem lesz PS4 Pro edition.
    - Látom, hogy a TLOU- val reklámozzák ezt az egészet. Lesz 4K - UHD - akármi peccs majd a játékokhoz?
    Lásd első hozzászólásom.
    - Ha igen fog többlet kiadást okozni?
    Nem.

    - Ha nincs 4k- képes TV-m, akkor kell nekem ilyet venni?
    Tőled függ. Ha nincs 4K tv-d akkor is érdemes lehet beruháznod gépre. A fejlesztőktől függ, hogy Full HD-n mit kezdenek az erőfölénynel. (lehet nagyobb fps szám, lehet nagyobb felbontás, pl. 900p helyett 1080p, de lehet az is, hogy a felbontás és a sebesség megegyezik de a grafikai részletesség a PS4 Pro-ban sokkal szebb. Csak a fejlesztőktől függ).
    - miben különbözik hardveresen a sima PStől? (azon kívül, hogy ssd lesz benne, ha nem valami hybrid drive)
    Itt egy cikk: KATT
    -SSD élettartamilag. Ha leszed egy 4k peccset (kb. 100 GB lesz egy játék), akkor mennyire lehet vele hosszabb távon tervezni?
    Nem lesz benne SSD, 1 TB HDD.

    Remélem segítettem.

Új hozzászólás Aktív témák