Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Akkor az esélytelen,hogy 1080p 60fps el fusson a Rise of the tomb raider a "régi" ps4 en?
De azért akárhogy is gondolom szebb lesz mint a definitve edition?....Pr:)ly....
-
addikt
-
Mister_X
nagyúr
Én imádtam anno Fat PS3-on az érintőgombokat, tök futurisztikus volt 2007-ben.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
EczkE
veterán
Mas is kiprobalta a Badlandet? Belefutottam egy baromi gyakori es idegesito hibaba(?) Random palya kozepen reseteli a mapot es elolrol kell kezdenem (vagy chekpointrol) holott nem futok ki a kepbol es nem is halok meg.
Video rola: [link]
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hátha infó valakiknek.
SG.hu-ról Tatyla:
"576-ban érdeklődtem olyan 60k-ért vesznek be egy alap PS4-et, na én mondtam hogy 1TB az nyomja kicsit fel az árat,szóval olyan 65-70 körül ki lehet belőle szállni."
Live-Die-Respawn
-
Elims
veterán
válasz Lackooo84 #91779 üzenetére
Ha feliratos sincs gond.Hibàtlanul àtstream-eli a ps3 media server.Én ezt hasznàlom màr egy-két éve.
GhostPetya: Ez nekem ùjdonsàg..
azok ill. ők Nem gépi karakterek?? :-o
Köszi! :-)Zaniknak én az évfordulòs joy-t köszönhetem. :-) szerk.: (Lackoonak meg,hogy többet kell olvasnom.)
LDave: Ha màr egy ember akkor is jò. :-)
-
KaitouP
nagyúr
Bizony nem, mindenki valós ember. Tök jó, többnyire mindig összeillettek velük, együtt haladtunk, bevártuk egymást, megmutattuk egymásnak az elrejtett fényeket, falképeket. Így méginkább értelmet kap az "utazás".
Érdeklődök: ez az ADR1FT milyen? Látom ilyen űrhajós téma, azt szeretem, épp le van árazva. Jó játék? Mennyi a játékidő? Sztori?
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
-
viktor82
őstag
Üdv,tegnaptol nem ttudok bejelentkezni a ps-re meg PC-ről sem meghalt a ps szervere vagy mi lehet a baj?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Alien83
senior tag
válasz ImACeltic #91873 üzenetére
Egyik kérdés sem értelmezhető.
1.
Bármilyen fullHD tv untig megteszi.A PS Pro nem lesz natív 4k soha. Amik felskálázott játékok, arra jó hogy a 4K-s tv-d ha már van, ne legyen annyira csúnya rajta az 1080p.
És hogy minek vennél 4K-s tv-t?
Hát ha nincs egy GTX 1080-ad a pc-dben akkor nem tudom, max youtube-ra.Értelmetlen kiadás.
2.
Már most átlag ember szinte van.
Bármit nézel, a TV-k és a konzolok is ár/értékben kiválóak, ez egy luxus hobby, vagy megveszed vagy nem, ezek most olcsók.
Biztos lesznek még olcsóbbak, de most átlag emberi összegért már vannak.[ Szerkesztve ]
-
epy
csendes tag
Sziasztok! Csináltam a fiamnak egy accountot (nem subaccount), Egy ideje már nem tud elindítani semmilyen játékot, mindegyik lakatos. Ez mitől lehet?
-
Lefty
addikt
The Verge flowchart, do I need PS4Pro? [link]
-
A`rpi
addikt
"Sziasztok! Csináltam a fiamnak egy accountot (nem subaccount), Egy ideje már nem tud elindítani semmilyen játékot, mindegyik lakatos. Ez mitől lehet?"
Aktiváld elsődlegesre a fiókod.
(Ezt akkor tudod megtenni,
ha másik PS néggyel nem osztottad meg a megvásárolt tartalmakat.)
1. Jelentkezz be a gazdafiókba amivel vásároltál korrábban.
2. Settings
3. PlayStation Network/Account Management
4. Activate as Your Primary PS4
5. ActivateHa ezzel megvagy, és még mindig lakatosak a játékok:
1. Jelentkezz be a gazdafiókba amivel vásároltál korrábban.
2. Settings
3. PlayStation Network/Account Management
4. Restore Licenses -
A`rpi
addikt
válasz viktor82 #91879 üzenetére
"Restore license mit takar?"
Csak abban az esetben tudsz elindítani egy játékot ha van liszensz a játékhoz.Kettő jogosultsági szint tartozik a megvásárolt tartalmakhoz accountonként:
-Elsődleges
-MásodlagosHa elsődlegesen vagy aktiválva,
az elsődlegesen aktivált gazdafiók megvásárolt tartalmai megosztódnak
más felhasználókkal az adott játékkonzolon.Ha másodlagosan vagy aktiválva adott játékkonzolon a gazdafiókkal,
csak a gazdafiók tudja használni a megvásárolt tartalmakat.Restore Licenses kizárólag arra szolgál, hogy a accountodon található megvásárolt tartalmakat szinkronizálja a letöltött játékokéval.
Fentebbiek értelmében:
Csak az elsődlegesen aktivált gazdafiók játékai lesznek elérhetőek másik PSN fiók alól.Bővebben a liszenszekről, és az ezzel kapcsolatos dolgokról itt olvashatsz:
Játék megosztásról minden, lépésről lépésre: [link]
Én még mindig nem értem hogy működik PS4en a játékmegosztás [link][ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz viktor82 #91883 üzenetére
Első lépést kihagytad.
Először elsődlegesnek kell aktiválnod azt a fiókot amin a játékok vannak.Ezt értelemszerűen nem tudod megtenni,
ha korábban a PSN fiókod megvásárolt tartalmait megosztottad egy barátoddal.Ha a fentebbik rád nem igazak, tehát más felhasználónak nem adtad oda a belépési adataidat a PSN fiókodhoz:
-Változtass jelszót
-Weben deaktiváld azt a fiókot amivel a játékokat vásároltad korábban.
-Ismételj lépésről lépése mindent a leírtak szerint.[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #91807 üzenetére
Egyébként nem lehet, hogy amelyik kevesebb ideje bírja, az még első generációs DS4? Mert azok valóban rohadt rövid ideig, olyan 3-4 órát bírtak csak.
The Truth is out there...
-
addikt
-
A`rpi
addikt
válasz viktor82 #91896 üzenetére
Próbáld frissíteni a böngésződ, az előzményeket cookie-kat töröld.
Próbálkozz másik böngészőből.
-
Alien83
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest