Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
ldave
félisten
-
vg
addikt
válasz gyuribácsi88 #91152 üzenetére
A PS logó lemaradt róla, még a dobozon sincs.
-
Tuomas
addikt
Nem a sony fogja gyártani, szerintem azért.
"Az új PS4-periféria nem a Sony terméke, hanem egy külsős cég fejlesztése."[ Szerkesztve ]
We were here
-
Kvelstadt
veterán
Nemtom ki hogy fogja a joy-t de nekem az a 4 alsó gomb útban lenne mert én ott fogom a markolatot.
Mondjuk egy olyan játékban ahol folyamat nyomni kell mind a négyet teljesen jó."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Mikor lehet már szedni a lords of the fallent? Kedd is van meg 6.a is.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Adam_Shepard
addikt
De most ezt a szabadalmat/színvilágot/koncepciót nem a Microsoft találta ki? Azok a polipcsápok az XBONE Elite esetében jól vannak pozicionálva, de itt nem tudom mennyire lesz kényelmes.
Arról van valami hír hogy azt a DS4 donglet lehet majd pcs játékokkal is használni, vagy csak a PS NOW klienssel?
.
-
ldave
félisten
Nálunk is dárgul majd a PS+, vagy az egyelőre csak USA fiókokra érvényes?
A Slime draws near! Command?
-
Lackooo84
nagyúr
Tölthetőek a havi PS+ játékok.
The Truth is out there...
-
james001
veterán
Amúgy ez az Elite kontroller mivel tud többet mint a normál? Nem figyelem a boxos híreket így nem tudom.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
addikt
-
marilllyo
veterán
Rayman Legends vagy Ratchet & Clank? Általános iskolás kisgyereknek...
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Kvelstadt
veterán
Na megvan nekem is a lof. Resi 0-t tolom amúgy de nyugodtab a leken hogy ez is megvan végre.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
buci30
addikt
Beszeretnem állítani az account megosztas hogy barátom tudjon játszani a jarekaimmal a saját PS4-en és hogy én is tudjam itthon használni a sajátom.
Olvastam itt hogy kell de a másodlagos gép beállítás nekem nem érthető, hogy kell az én gépemen csinálni.
Ezt valaki írja le szájbarágósan légyszi. KöszönömiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
kentucky
őstag
válasz buci30 #91185 üzenetére
[Eszerint] deaktiválod a gépeden, haverodén meg aktiválod elsődlegesen.
-
Kakaduku
senior tag
válasz stickermajom #91184 üzenetére
Akkor minden oké, köszi az infót.
Sajnos én még nem kaptam meg, pedig Budapest 6. kerületbe kellett volna hozniuk és tegnap délelőtt rendeltem. Hívott a futár, hogy holnap délre ér ide. Biztos, hogy a reggeli H5-ös HÉV leállása miatt nem ért ide.
-
james001
veterán
válasz gyuribácsi88 #91174 üzenetére
Ja bocs Mert a boxosok ilyen elitek mi?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
gianni85
veterán
válasz james001 #91189 üzenetére
bár gondolom szarkazmus mindkettőtök részéről, de szó sincs itt elitségről
Az MS egyszerűen betömött egy rést egy hivatalos kontrollerrel, ami a korábbi razer és madcatz controllerekkel ellentétben rendszerszinten támogatott, és állítható. Látod, van igény, itt egy noname gyártó, gátlástalanul lemásolja, és kiadja PS-re is, ahol nem létezik még ilyen. A minőség, támogatás viszont kérdéses. -
addikt
Egy scuf kontroller (a legolcsóbb) 110 Font = 40.000FT
Ez az "elite" kontroller 80$ = 22.000FT
Végül is csak 2x annyiba kerül a Scuf, így tényleg megéri összehasonlítani.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Madwe
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #91194 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy egy áron vannak (az legalább ki is néz valahogy mondjuk meg teljesen személyre szabható) hanem hogy akinek volt rá igénye, az eddig is tudott venni, nem egy új piac ps4re.
-
gianni85
veterán
Erről nem hallottam, de most megnéztem. Nem rossz cucc, de nekem valószínűleg a hátsó karok kialakítása kényelmetlen lenne.
360-on viszont volt razer onza-m, ps3-on meg madcatz camo controllerem, és egyik se ér a nyomába a gyári kontrollereknek, és akkor még hol van az x1 elittől? -
oriic
HÁZIGAZDA
Btw úgy beszéltek erről az elite kontrollerről mintha valódi lenne csak azért mert a Target feltette és több gamer (külföldi és magyar) is beszámolt róla. Konkrétumok továbbra sincsenek, az sem biztos hogy igazi.
Live-Die-Respawn
-
gabitoo88
tag
Sziasztok 1216b ps4-em van, most vettem és feltettem a fallout 4-et. Kezdte azzal hogy 10 perc alatt max kikapcsol. Utána ha bekapcsolom csinálja a filerendszer ellenőrzést. De ezután megint leáll játék alatt. Ugyanúgy csinálja az ellenőrzést. Múltkor a játékra kiírta hogy corrupt a lemez. A szoftver az 3.55 rajta. Valaki valami ötlet?
Tel.: 3630három343638
-
Def26
félisten
Magyar idő szerint minor lesz holnap a sony program?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest