Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz #45378816 #74734 üzenetére

    Válaszd ki a neked szimpatikus fps-t, ahol lehetőleg a single player részében gyakorolj :)

    Nike ami segített anno átállásnál: érzékenység személyre szabása, ez mindenképp az elsők között legyen, amint kezdesz belejönni nézz rá megint s módosítsd már okosabb fejjel.
    Ha van auto aim, art ki, vagy a lehető legkisebbre tedd, h ne rásegítéssel tanuld meg. Késöbb mindig könnyebb alkalmazkodni xy játék alatt az adott auto aim rendszeréhez, ha azt szeretnéd, ha már megy nélküle is viszonylag rendesen.

    S ami esetemben a legfontosabb: ne húzd meg a ravaszt ha nagyjából oda célzol ahova szeretnél!!! tényleg ne! várj egy kicsit amíg pontosan oda navigálsz ahova lőni szeretnél. inkább kicsit késöbb mint elöbb lőj! így viszonylag hamar egyre gyorsabban tudod az adott helyre tenni a célkeresztet!

    S ami mégi fontos, h amíg tanulod, addig igyekezz rendszeresen lehetőleg minden nap legalább 1 órát fps játékkal tölteni, h jobban ragadjon s gyorsabban fejlődj. Így viszonylag emberi időn belül eléred amit akarsz.

    A lényeg h a cél s a tudat meglegyen: mindenki így kezdte valamikor, van aki szerencsés s 3-4 óra alatt ráérez h megy a dolog, a legtöbbeknek ez inkább 3-4 nap minimum, de van akinek heteket vesz igénybe míg a saját szintjéhez mérten normálisan tudja nyomni. ne aggódj, elöbb utóbb neked is menni fog :D

    Már azzal h meg akarod tanulni elismerést érdemelsz a fnetebb egér bill fikázóktól (tőlem is :D) hiszen hajlandó vagy energiát befektetni s nem a könnyebb pénzes hackelős utat választod :D

Új hozzászólás Aktív témák