Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
Most tényleg valaki így használja a gépet? Nincs légáramlás, jól szellőző helyre tenni, legalább fél méter legyen körülötte és felette is. Ez olyan mintha fiókba raknád...
😀😀😁😊Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
nagyúr
Azóta hátul több helyet hagytam, ki tud menni alevegő. Elöl szív friss levegőt, a kisventi most tolja jobb oldalára, nem alulra. Akkor is rohadtul tekeri a ventit,ha játszom. Még lesz egy olyan próba, hogy csupaszon, szabadon, csak a tonhalakon fog állni rajta az asztalon, de szerintem sokat az sem fog használni. Számítottam rá,hogy lesz hangja, de ekkorára nem. Fejhallgatóban persze nem hallom,de ha leveszem, akkor nézem, hogy "bakker, ez fúj".
A vicc az, hogy langyos a teteje, egyáltalán nem meleg sehol a gép, mégis turbinázik is nekem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
5 napos lesz a Black Ops 3 bétaLegalábbis PS4-en.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz PandaMonium #55306 üzenetére
És tényleg, félre értettem bocsánatot kérek.
Remélem nem az lesz hogy egy hét a béta, abból 5 napig csak PS4-en lehet majd tolni.
Live-Die-Respawn
-
válasz icecave #55299 üzenetére
Nekem asztalon van,körülötte semmi nem zavarja a levegő áramlását,találtam itthon jónéhány zsír új járólapot/csempét,aláraktam,olyan mintha gyári lenne,de a hangja semmit nem változott.
Ez a ventizaj számomra hatalmas csalódás,és ha valaki azt mondja hogy az övé halkabb az vagy süket,vagy hazudik és magának is be akarja beszélni hogy ez egyáltalán nem hangos.
Na de befejeztem a témát,attól úgysem lesz jobb sajnos! -
-
-
vonSux
őstag
válasz #20844032 #55311 üzenetére
szerintem meg senki nem akar itt megharapni senkit, csak közel két év alatt már marha sokszor ki lett tárgyalva a gép hangja. Hangos? A prev.genekhez képest nem, az xo-hoz képest igen. Ha fülessel vagy "rendes" hangcuccal játszol úgysem fog zavarni. Ha meg nem tetszik a hangja eladod, nem olyan nagy ügy.
-
Gebriel
veterán
válasz vonSux #55317 üzenetére
Majd kitárgyalják +1 még mit zavar?
Egyébként meg nem rég írta valaki, hogy hiába fülessel tolja, ha közben nem akarja zavarni a párját azzal, hogy hangosan megy a gép.
Tehát a "Ha fülessel vagy "rendes" hangcuccal játszol úgysem fog zavarni." állításod nem állja meg a helyét. -
Prof01
veterán
válasz vonSux #55320 üzenetére
Azt szoktam tanácsolni, hogy Xbox One-t kell venni, az halk, és legalább gyenge!
Nekem az X360 után tökéletesen megfelel! Inkább hangja legyen, mint túlmelegedjen!
Egyébként nem is értem sokaknál ezt a hang mizériát, egyáltalán nem olyan hangos, hogy zavaró lenne! A notebook-omnak van ilyen hangja terhelés alatt, az pedig közvetlenül előttem van.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Fkris
őstag
En is ma vettem, CorvinKonzolban talalkoztam Szalay Istivel is!
GTA5 egesz nap, most pedig a Fifa15 demo haverral.
Nagyon faja a gep, nagyon gyors a multitask, a hatterben megy a zene"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
vonSux
őstag
válasz #20844032 #55325 üzenetére
Meg van az a fura magas hang amit kiad a tápja, na azt a reptiliánok rakták bele a mindent irányítók utasítására, hogy az akadás mentes live felhasználók full hádénak lássák a 720p-t ami néha eléri a 29-30 fps-t is!
(tisztelettel befejeztem az offolást, csak összezavart a gép fülsiketítő (csúsztatás ) hangja) -
donceleger8
őstag
Hali.
Mi a helyzet ezzel a rakéta ligával? Tegnap óta nem tudok vele játszani Online. Alul fut egy szöveg hogy: You are offline, please connect to the internet to get updated news. Ez mit akar jelenteni? Megnéztem internet van, update-elni sem kell.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
cyberkind
félisten
Tudna valaki linkelni egy kis történet összefoglalót a Killzone-hoz?
Most kezdtem el a 4. részt, és jó lenne tudni hogy mi volt előtte. -
cyberkind
félisten
Az Infamous First Light mennyire hozza azt a szintet mint az alapjáték?
(#55331) Ronam
Köszi! -
Jonathan92
tag
válasz perge666 #55309 üzenetére
Sztem rohadtul nem zavaró a hangja. Nem hangis. Anìg nemhoztátok szóba nem is figyeltem. Meg amúgyis..ha játszasz nrm hallod mert vagy hangszoró megy vagy headset. Tehat mindegy..ha nem jatszol akkor meg rest modba meg szinte 0 hangja van...
Sztem felesleges a sìrás. Bár barkácsolóknak lehet megèri a burkolatot körbe lekapni ès az illesztèsek kozè nagykn vekony gumit tenni avgy vmit.
,,sok a köcsög'' -Gino majális
-
oriic
HÁZIGAZDA
Íme a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain végső borítója
Se Kojima, se Kojima Production logó... Konami, konami, mit csinálsz?
Live-Die-Respawn
-
-
válasz Jonathan92 #55333 üzenetére
Tiszteletben tartom mindenki véleményét,de attól az enyém marad változatlan.
-
Robi86
senior tag
válasz donceleger8 #55328 üzenetére
Nekem is ezt írta alul, de ettől függetlenül tudtam online játszani.
-
nagyúr
válasz perge666 #55336 üzenetére
Most totál szabadon hagyva egy fokkal jobb, igaz reggel van, albi is hűvösebb. Még tesztelgetem, de azért mekkora gáz, hogy külön nagy helyet kell hagyni egy konzolnak, hogy ne repüljön el (persze, nem is arra gondoltam,hogy beteszem egy szűk helyre, mint pl. az én első verzióm (bár ott is elöl-hátul okés volt, oldalt nem).
Egyébként abban igazat adok,hogy a játék hevében a kontroller "csattogása" sokkal jobban idegesítő. Asszony le se sz*rja hála Istennek, de engem úgy zavar, hogy fejemen a fejhallgató Meg lehet szokni, de mikor egy-egy kattanás behallatszik azon gondolkodom, hogy milyen hangos ez, mikor nincs a fejemen semmi, ami tompít?Más: rákerestem, nem találtam (ez nem jelent semmit, lehet béna vagyok), de nem lehet kikapcsolni, hogy hangosan csippanjon a konzol, mikor bekapcsolom?
-
bandi0000
nagyúr
úgy néz ki csak nem sikerült kiszedni az újdonságokat hogy ne jelezze mindig, vagy valakinek nem mutatja már?
Xbox One: bandymnc
-
Tuomas
addikt
válasz bandi0000 #55342 üzenetére
Mármint melyik újdonságokra gondolsz? Arra az alkalmazás félére, ami mutatja, hogy melyik ismerősöd mivel játszik, stb? Én szoktam közbe lesegetni, mert benne vannak az új játékmegjelenések is, meg akciók.
Engem jobban zavar az, hogy minden bekapcsolás után előjön a discover kezdetű felirat vagy mi, meg az, hogy ha rest módba rakom és utána bekapcsolom, kiír valami olyat, hogy a gép rest módból bekapcsoltWe were here
-
-
A`rpi
addikt
válasz Jonathan92 #55333 üzenetére
Bár barkácsolóknak lehet megèri a burkolatot körbe lekapni ès az illesztèsek kozè nagykn vekony gumit tenni avgy vmit.
Nem a ház rezonál szerencsére, hanem a ventilátor zúg, szerintem fentebb leírtak semmit nem segítenek, azontúl hogy még garanciavesztést is okoz, már akinek garanciális ugye.
(#55338) icecave
mekkora gáz, hogy külön nagy helyet kell hagyniPedig ebbe semmi meglepő nincsen léghűtés hatékonyan úgy tud működni, ha utat hagyunk friss levegőnek, és az eltávozó forró levegőnek szintén. Amiért talán itt kiékezettebb a dolog, hogy relatív kis helyre van bezárva "nagyobb teljesítményű" vas, de igazából már ezt is megszokhattuk erősebb laptopoknál, mert kb ugyan ez a szindróma, ha nem rosszabb a helyzet.
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy meg lehet-e itt ilyet osztani de elmondom a véleményemet az 576-ról! Ez egy lehúzó bagázs! Értem én, hogy a mai világban mindenki siker és profit orientált, de ez a cég kifejezetten undorító! Bementem tegnap hozzájuk, hogy vegyek 3 havi plust, erre ilyet szólnak, hogy 5 ezer forint... Csak pislogtam mint hal a szatyorban! A plus a megjelenése óta 4500 forint mindenhol, de ők 5 ezerért adják Ki is fordultam egyből! A másik amivel kiverték nálam a biztosítékot, hogy a legutóbb 5 ezret akartak adni a fóliás BloodBorne-ra Na mondom oké, soha többet...
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest