Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tepenzed
őstag
basszus most nézem hogy a gow 3 remastered preorderhez megkaptuk a god of war 1 és 2. részét ingyen 90 nap ps now rentalra (usa acc) így nem kell ps now trialt sem indítani, simán elínditottam a játékot regisztráció nélkül, már pörög is
-
oriic
HÁZIGAZDA
39.5 GB méretű lesz a God of War III Remaster.
Live-Die-Respawn
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz N@idia #55148 üzenetére
Pc-n is sokan játszanak joy-al ez a monitor előtt görnyedés meg már rég nem így van ugyanúgy hátra tud dőlni egy kényelmes fotelba vannak ilyen olyan tartók az ölbe a billnek egérnek és játszik egy 50" tv-n. Abban meg nem tudom mi az illegális ha valaki konzolhoz használ egeret? Csatlakoztatható, számára kényelmesebb? Hadd döntse el mindenki magának
[ Szerkesztve ]
-
VooĐoo
tag
válasz szarvasbogár #55157 üzenetére
Már PS1-hez is volt hivatalos Sony egér amit néhány FPS támogatott is, akkor gondolom ez is csalásnak számít.
PSN: Neon--Skyline
-
Neoteric
addikt
válasz szarvasbogár #55157 üzenetére
Ezen az elven indulva akkor a mezei pc-s csalókkal sincs gond. Megvásárolhatók bárki számára, kényelmesebb, nulla skillt igényel, többiek játékát ugyanúgy hazavágja. "Hadd döntse el mindenki magának."
Remélem csak viccnek szántad..
PSN: ne0teric_sAN
-
A`rpi
addikt
válasz front3r #55159 üzenetére
Idáig sem a faiplay ről szólt ez az egész, csak a pénzről.
natívan azért nem támogatja konzol az egeret és a klaviatúrát, mert akkor a 15 ezres DS4 helyett második irányítónak mindenki 1500-2000 forintos egeret és billentyűzetet venne. Ami a sony-nak nem buli.Amikor pénzért tudsz vásárolni free to play játékokba cuccokat, vagy DLC/ seasonpass vásárlása után olyan kiegészítőkhöz jutsz hozzá amit tudsz használni mások ellen az is előny.
Sony egy gombnyomással tudna szűrni.
Ahogyan azt meg is tette bizonyos esetekben PS3 esetén SONY.
Nem hivatalos kontrollerekkel, egy egy újabb firmware update-el nem működtek nem hivatalos karok, átalakítók.Nekem van PS3 hoz átalakítóm, és mai napig működik.
Hama is gyárt hivatalos átalakítókat.Ez egy kiskapu SONY részéről, aki élni szeretne vele él, aki nem az nem.
Érdekükbe nem ütközik szerintem alábbiak miatt:
-Konzolt megveszed
-Multihoz Plust kifizeted
-Játékokért is fizetsz, és a DLCkért is
-Kontroller is kell működéshez
Szóval, ha eltörted, elromlott, venned kell újat az átalakítódhoz, mert nélküle nem működik.
Ami megint csak Sony- zsebében landol...[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
És már megint az egér+bill használatnál tartunk.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
A`rpi
addikt
válasz gyuribácsi88 #55163 üzenetére
Témával kapcsolatban utoljára szóltam hozzá, egyszer már leírtam ide véleményem, többször nem fogom.
-
törölt tag
Nem. Ezek soha nem voltak "hivatalos" kiegészítők. Pont ezért kell hozzá az eredeti kontroller(annak az azonosítóját klónozza). Éppen ezért ezt szűrni sem lehet. Az összes ilyen gyártó arra bazírozik, hogy a sony le fogja szarni, és a sony pontosan ezt is teszi. Ettől ez még nem hivatalos.Ahhoz licenszet kell vásárolni a sonytól, de ilyenre nincs is.
>Ez egy kiskapu SONY részéről, aki élni szeretne vele él, aki nem az nem.
Aki ilyennel él a kotnrolleresekkel szemben, az egy pöcs. Az ne sírjon pécén a csalók ellen, és egyáltalán seholsem. Semmivel sem kisebb előny ez, mint az utolsó putri wallhack, vagy bármi. Sőt. -
szarvasbogár
aktív tag
válasz Neoteric #55160 üzenetére
Csalás az ha másolt/letöltött játékokkal nyomom plusz még van valami csaló funkcio is a játékban. Az, hogy ki milyen vezérlővel játszik ami legálisan kapható csatlakoztatható az már az ő dolga. Ilyen alapon az is csalás ha menet közben átveszi egy profi haver és lenyom mindenkit..
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
válasz szarvasbogár #55166 üzenetére
Csalás is legálisan kapható, nem visz el érte a rendőrség. Ergo a te olvasatodban az is épp ugyanannyira megengedett dolog.
(#55167) ForRedGlory: Nem én döntöm el. Ha te olyan hardvert vagy szoftvert használsz, ami előnyhöz juttat a többi játékossal szemben, akkor az nem fair. Ezen nincs mit bizonyítani, ez tény. Ha nem így gondolod, az a te dolgod, de attól még így van.
PSN: ne0teric_sAN
-
addikt
Amúgy teljesen felesleges azon pörögni hogy ki mivel játszik, most egy 64 fős BF szerveren ki tudja hogy ki használ joy-t, ki pedig egeret.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
tepenzed
őstag
srácok trust me, semmivel nem fognak jobban játszani azok akik egérrel tolják. Ne úgy képzeljétek el mint pc-n. Kezdőknek hatalmas megváltás, de ha már évek óta nyüstölöd a kontrollert, sokkal jobban fog azzal menni
tegnap volt szerencsém kipróbálni egy 30 ezres átalakítót, nehezbben ment mint kontrollerrel, meg kell szokni nagyon
[ Szerkesztve ]
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok. Egy gyors home kérdés, ugye profil megosztáskor a saját profilunk csak secondary a sajàt gépünkön. Na most más profil, pl családtag hozzáfér e ilyenkor a játékokhoz más profillal vagy sem?
-
A`rpi
addikt
válasz N@idia #55172 üzenetére
Kevered a szezont a fazonnal.
Ez egy konzol topic nem PC, itt semmilyen WH nincsen, az AMI (rásegítés) pedig gyári "tudás" ami kapcsolható tetszés szerint.
Más fiókkal nem. Csak ami meg lett vásárolva.
Magyarázat és további hasznos dolgok:
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz tepenzed #55171 üzenetére
Nekem volt FragFX-em. MAG-hoz meg BFBC2-höz vettem...gondoltam könnyebb lesz. Kétszer volt gépbe dugva aztán eladtam. Pedig aztán előtte 8 évig masszívan cs-ztem.
Pl. itt van a KZ:SF. Olyan szinten ráírták azt a játékot kontrollerre, hogy eszembe nem jut a bill+egér. Kifejezetten élvezem DS4-gyel. Pl. a Metro-nál sokkal többet béndzsáztam.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
N@idia
őstag
Jó igazad van, de az egér + bill felér egy aimbot-al akárhogy is nézzük persze ez is gyakorlás kérdése, de akkor sem kellene ezeket a szarokat engedni itt a fórumon, mert még több idióta lesz aki ilyeneket akar majd használni. Szerintem jobb a békesség és a nyugalom meg abban a hitben lenni, hogy ezek a pöcsök nincsenek akik ezeket használják....
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Tuomas
addikt
Egyetértek! És ne felejtsük el, hogy azért, hogy multizhass, itt fizetned is kell. Magyarán PC-re megveszed a játékot, és a multi "hozzá jár" úgysem szeretsz olyanokkal összekerülni, akik valahogy csalnak. Hát még úgy, hogy fizetsz azért, hogy multizhass.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
szarvasbogár
aktív tag
Egy vérpró még snes joyyal is lenyom használhatok bármilyen egeret.. Nem kell így bepöccenni faterom leírtam a véleményem a témával kapcsolatban miszerint engem nem zavar, hogy ki mit használ legalább nagyobb a kihívás. Nem tehetek róla én már csak ilyen óvodás vén pöcs vagyok
#55176 viszont mostmár visszafoghatod a jelzőidet!
[ Szerkesztve ]
-
tarti19
senior tag
válasz tepenzed #55171 üzenetére
Jah az a baj sokakkal, hogy semmilyen tapasztalatuk nincs az általuk elutasított nézettel.
Technikailag összekeverni egy PC-s fps-t egy konzolos változattal? Viccses^^
Egyébként hitelt érdemlő az írásod. Nekem is van átalakítom, de aki régóta tolja kontrollerrel, az reggelire fel is fal.PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
Shamat
aktív tag
Egy kis gameplay szösszenet tőlem az F1 2015-ből.
DEAD LIKE ME
-
marquuard
veterán
Media Player támogatja a beépített feliratot MKV-nál?
PSN ID: marquuard
-
N@idia
őstag
Jó mind1 hagyjuk szerintem, mert csak a pumpa megy fel bennem mikor védik az emberek azt hogy egérrel játszanak egyesek konzolon. Amit persze senkit nem zavar, de megnyugtató, hogy vannak emberek akiket ez igen is zavar és most ne a PC-t nézzük hanem a konzolt. Pl bf4-ben látod hogy az első helyen olyan srác van aki folyton leszed és már kezd eleged lenni egy 250 ticket meccs alatt, hogy a picsába lő 141/5 K/D-t ? Ilyenkor jön az, hogy próbálod elhitetni magaddal ez tuti nem "csal" mert konzolon nincsenek csalók nincsen WH csak éppen lehet egérrel tolja, de tényleg nem juttat előnyhöz.....és ez senkit nem zavar, így a fórumban is ajánljuk mindenkinek, hogy a konzolhoz vegyenek egeret, hisz csak egy kiegészítő ami jelenleg és elméletben is tiltott dolog lenne....
95 Kills Battlefield 4 PS4 Xim4 de tényleg nem juttat előnyhöz és nem is csalás konzolon gratulálok annak aki ezzel egyetért A videóban ráadásul a Xim4-et mutatják be ami esetében programozható is az egér vagy a cronusmax amihez kismillió előre elkészített ilyen programok vannak egérhez pl no recoil is létrehozható amivel a fegyver egy pontba lő!!!!
Köszönöm a figyelmet, innentől tovább nem akarok ezzel a témával foglalkozni én részemről befejeztem. Szánalom ami itt a fórumban megy és egy topikgazdától sem vártam volna azt, hogy bele teszi az összefoglalóba, hogy használható egér és bill és milyet érdemes venni.... kész röhej hova halad ez a topic
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
addikt
-
varadigabor
senior tag
válasz gyuribácsi88 #55184 üzenetére
Szerintem egyszer úgy is bele teszik, legalább a feliratot.
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
marquuard
veterán
1 hangsávos a film amit akarok nézni és egyetlen felirat van benne. Ez így elég gáz, pedig emiatt adtam el a lejátszómat.
Szerk.: Elvileg így működik:
Settings -> Accessibility -> Closed Captions -> ON
Aztán filmnézés közben az Options-ben be lehet kapcsolni. Hát nagyon remélem.[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Amúgy ez érdekes hogy a PS3 alapból kismillió fileformátumot kezel,a PS4-re meg fel kell telepíteni,és úgy sem jó.
Ma kíváncsiságból bedugtam egy MP3-al teli pendriveot és nem kezeli az MP3-at sem. -
-
marilllyo
veterán
A hangsáv még nem is lenne gáz...mert van egy progi...úú ha negyon kell kikeresem a nevét..ami egy másodperc alatt átállította a videón az elsődleges hangsávot. PS3-nál is így játszottam le a filmeket. Feliratot viszont jah. Azt rá kell égetni. De én is azt mondom, hogy felesleges filmezésre használni a PS4-et. Filléres tétel már egy pocket médialejátszó amin még az elcsúszott feliratot is helyben lehet korrigálni. Meg hát energiafelhasználás szempontjából sem való a PS4 filmezni. Bár nem tudom akkor mennyit eszik pontosan.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
törölt tag
A legnagyobb gondom, hogy nem tud 24p kimenetet.
-
addikt
-
-
A`rpi
addikt
válasz N@idia #55183 üzenetére
141/5 K/D
Félre lehet vonulni, és lehet farmolni killeket, (unlockolni cuccokat stb) 5 személyes squad ha folyamatosan hagyja magát, még ennél is többet simán össze lehet szedni. Egy kőr alatt.
És akkor még a mocskos trükkökről nem is beszéltem.
Vagy pl metro-n C4-es trükk stb stb.
Ezekhez egyáltalán nem kell semmilyen átalakító, arról nem is beszélve, ha van egy értelmes ötös squad aki nem fel alá rohangál, hanem fedezik egymást, lehet jó statokat csinálni.
Kiegészítőkről szóló fórumkivonatban egyetlen egy dolgot nem ajánlok én.
Ami a listában van azt az itteni közösségnek köszönhetjük ők formáltak véleményt a termékekről amiért külön köszönet!
Senkire nem szeretnék rátukmálni semmit, mindenki el tudja dönteni mit vesz.Átalakító is mint olyan, rendszeresen felmerülő kérdés ha tetszik ha nem, ezért került bele a listába, meg azért, mert erről is tudtam linkelni felhasználói tataszataltot. Hogy az ide tévedőket ezzel is tudjam segíteni.
Ha valaki úgy véli hogy ennek a témának, vagy nekem, itt nincs helyem, egészen nyugodtan jelenteni anonim módon megfelelő topicban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest