Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Last Epoch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
tDr1v3r #33722 üzenetére
Gta 4 elvileg x360-on ment jobban, nos én már azon nem bírtam az autózást benne, leraktam végül, mert a szemem jojózott 10 perc után. Remélem gta 5 legalább az új konzolokon nem lesz ilyen szánalom. PC-n legalább lehetőség van 1-2 év után elővenni, vagy butítani ocsmánnyá, konzolon a kötöttség viszont van hogy hátrány, és sajnos nem változott a trend az eddig olvasottak alapján. Persze pc-re sincs kedvem költeni, így bízom a ps4-ben, de fel nem fogom miért nem lehet akadozás mentes játékokat kiadni...na mindegy, reménykedem. Gta5 jó teszt lesz, mert prociban még talán gyengébb is a ps4 mint a ps3 így muszáj volt a gpu-kat jobban befogniuk elvileg, reméljük jól megcsinálják!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 konzolok és tartozékaik javítása garanciával, üzletben!
- LuckFox Pico Mini for PlayStation 4 automata GOLDHEN (SW: 9.00-11.00)!!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest